2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Kizlar ben ilk niveanin pisik kremini kullanmistim o bitince baska markalar aldm hic hosma gitmedi. Sonra hametan neden kullanmiyosn dediler hem para vermzsn filan. Dr yaziyor. Sonra hep hametan aldm halen hametan pomad kullaniyoruz.
Hametan sadece pisige degil herseye iyi geliyor. Yaniga cizige siziyi aliyor
 

Eşimde bana kız hissediyorum kız olacak diyo inatla. Ben de midende yanma da var mı diyorum :))) Bence anneler hissediyor. Ben hamile kalıncaya kadar hep ileride bi kızımın olduğunu hayal ediyordum. Hamile olduğumu öğrendiğim an erkek olduğuna inandırdım kendimi. Öyle bi inandırdım ki bebek mağazasında kız bebek kıyafetlerine bakıyorum ayy canım ne kadar tatlı yerim seni ben diye kıyafetle aşk yaşarken erkek ne tarafta nasıl olsa erkek olucak diye yön değiştiriyorum :) Dr kız dese emin misin bi daha bak vardır orda bi şey dicem o haldeyim :) :) Erkek çıkarsa sülalenin tüm hamilelerini ultrasona sokturucaklar bana da kız çıkarsa eşimin - hani analık içgüdülerine noldu ben onu yaparken hesap etmiştim her şeyi planladım tarzı kabarmalarına maruz kalıcam fena halde. Üstelik bi de onun doğum gününe denk geliyor :) :)
 
Kızlar cin takvimi de erkek rus takvimi de erkek çktı.Bir ara burada bir link paylasmiştıniz orada da denemistim o da erkek ckmıştı.
Tüm testler erkek diyor.ruyalarda kız görülüyor. Cok merak ediyorum acaba ne geliyor ?
 
Ne güzel canım maaşallah düzenini oturtmuşsun. Bende haftada 2 balık yerim diyordum ama ya canım istemiyor ya da bazen pazarda hoşuma gitmiyor taze olmayınca almıyorum.

Teyzem tüm çocuklarında omega 3 kullandı maaşallh çocuklar çok zeki oldu kesinlikle kullanıcam zaten son gittiğim doktorda ilerleyen aylarda omega3 veririm demişti.

Ben evde tartılıyorum geçen ikili test için tartıldım hastanede ama o şekilde sağlıksız bir ölçüm oluyor üstte kıyafetler tok karnına ve su da içiyorsun illaki olduğum kilodan 2 kg fazla çıktım. Ve 2 kg aldım göğüslerim büyüdü baya çok sık wc ye çıkamıyorum derken e bi de midem bulanıyor ama karnım da çok acıkıyor kazınıyor resmen bakalım bizi daha neler bekliyor?
 

Evet kesinlikle bu sefer daha hafif kıyfetlerle gidicem muayaneye :) Gerçi ben hiç tok ve çok su içerek gitmedim. İyi gözükmesi için su içmeme gerek var mı dedim onunla ilgisi yok gözüküyor dedi dr. İkili test için giderken tok gitmicem ama çikolata ye hareket etsin diyorlar kan da alınacak ya acaba şekerli bi şey yemesem daha mı iyi..

Bi de dr bana regenesis diye bi vitamin verdi en başından beri kullanıyorum. İçinde Omega 3ten tut her şey var zaten fena halde balık kokuyor içerken midem bulanıyor. Acaba bu yeterli mi ekstradan omega 3 içmeye gerek var mı? sormak lazım doktora. Keşke balık yiyebilsek aslında ama olmuyor
 
Canım ben hep randevularımı öğleden sonra aldığım için ikilide de öyle almıştım ve sabah kahvaltımı yapmıştım aç tok farketmiyor yani önemli olan çok hareket etmesi değil uygun pozisyonu yakalamak örneğin benimki yüzükoyun ve uyuyor gibiydi onu döndürene kadar baya uğraştık bende demir folik asit ve b12 karışımı bi hap kullanıyorum ama değiştiricem çok büyük yutamıyorum sende doktoruna sor canım
 
 

Dönmezse ne oluyor erteleniyor mu acaba.. Bizimki de yüzüstüdür eminim ki. Çünkü ben hala yüzüstü yatıyorum. Ezilmemek için o da yüzüstü durmaya başlamış olabilir :) İstersen benim dediğim vitamini sor canım. 2 dr değiştirdim. İkisi de özelde iyi doktorlar, ve aynı vitamini verdiler. İçinde sana gerekli olan tüm vitaminler var. Birkaç yakın arkadaşıma önerdim fiyatı yüksek gerek yok dediler 54 tl. 40 gün gidiyor. Ama bu sağlık için neticede. Bir aylık bez daha pahalı.. Kısılacak şey var kısılmaması gereken şey var..
 
Canım özelde uğraşıyorlar uygun pozisyona kadar bekliyorlar ama devlette maalesef ya geri yolluyormuş ya da bir şeyler ye öyle gel vs şeyler diyorlarmış bende sürekli farklı doktora gittiğim için :) inşallah bu gideceğim doktor iyidir ve ne önerecek merak ediyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…