2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Çok sağolun yazdıklarınız iyi geldi.
ilk gebeliğim ama büyük ihtimalle bende sezeryan olacağım, çatım darmış ve taaa şimdiden çok korkuyorum. :KK43:
Allah kolaylık versin hepimize..

Ben bu çatın darmış olayını anlayamıyorum. Biz şehirli kadınlara sezaryen için hep bir neden sunuyorlar. Bu çatımız son 10 senede mi darlandı? Bence şuan sezaryen düşünmek için çok erken.
17 sene yurtdışında yaşadım ve inanır mısınız bir kez bile çatım darmış lafını duymadım kimseden. Ne hikmetse Türkiyede herkesin çatısı dar.

Demem o ki; güvenin vücudunuza, korkmanızı gerektirecek hiç bir şey yok :KK200:
 
Kızlarr gelmeyeli kalabalıklaşmışız:anneadayı: Cinsiyet öğrenenler bile olmuş. Hayırlı olsun:KK200:

Herkes ikili testi yaptıracak mı? Benim 2. Hamileliğim daha rahatım. Böyle bir stres de yaşamak istemiyorum. Rabbimin de izniyle sonuç ne olursa olsun bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum. Böyle düşünen var mı?

Yarın kontrolüm varr 12+4 ama 3-4 gün geç döllenme. Cinsiyet söyler mi acep:KK53: Cinsiyet partisi yapacakmış arkadaşım bana haha.

Sağlıklı hamilelikler:KK68:
Günaydınlar ,
benim dün randevum vardı. 11+6 olduk. Doktor ikiliyi yaptırmak zorunda olmadığımı söyledi açıkçası yaptırmayacağım. dr tahmini erkeğe benziyor 3 hafta sonra gel net söyliyim dedi. Herkesin hakkında hayırlısı :anneadayı:
 
Günaydınlar ,
benim dün randevum vardı. 11+6 olduk. Doktor ikiliyi yaptırmak zorunda olmadığımı söyledi açıkçası yaptırmayacağım. dr tahmini erkeğe benziyor 3 hafta sonra gel net söyliyim dedi. Herkesin hakkında hayırlısı :anneadayı:

Ay inanmıyorum ya bu kadar erken söylüyorlar artık. Ne güzel:KK200: oğlum da baya bi beklemiştik biz.
Benim de kontrolüm var bugün, bakalım Doktor ne diyecek ikili test ile ilgili.
 
Bana ne sağlık ocağı nede doktorum vitamin vermedi. İlk gebeliğimde de vermemişlerdi. Diğer arkadaşların hepsi kullanıyor ama bana sadece kan değerlerim düşük olduğu için kan ilacı verdi o kadar. Anlamadım bana neden vermediler.


Ben folik asit kullandım ama vitamin bana da veren olmadı. Şuan sadece kan ilacı kullanıyorum.


Çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Benimde olmuştu 12 gün önce. On gün rapor vermişti ve sabah akşam progestan verdi. Ama ben sadece akşam içebildim. Artık bıraktık. Çok şükür başka da olmadı kanama. Sende başka çocukta yok. Yat dinlen :KK66:))
Çok sağol kuzum Allah razı olsun.
Kanamadan öncede bol bol dinleniyodum neden oldu anlamadım,doktorda herşey yolunda hiç bir problem yok dedi:nazar:
İnşallah kimse böyle kanamalar görmez miniklerimiz Allaha emanet :KK200:
 
Arkadaslar kan sulandırıcı Cleaxane kullananlar, bu ilaç dolardan dolayı değil Sağlık Bakanlığı'nın "incelemede sınırlı sayıdaki şırıngada etkin maddenin konsantrasyonunun belirlenen limitlerin üzerinde olma potansiyelinin tespit edilmesinin bildirilmesi" üzerine piyasadan kaldırılmıştır.
Oksapar ve enox kan sulandırıcı veriliyor.
Canım oksapar ve enoxta sıkıntı var mı.
Ben zaten transferden beri 3nüde kullandım asıl ağırlıklı oksapar kullandım
 
Günaydınn. Bu gün bulantımın geçtiği gün sanırım diye umutlandığım bir gün. O berbat tatta yok ağzımda. Amanın geçti mi acaba :bicak: ben sizden 2 hafa öndeyim, daha rahatım şuan. Umarım siz de rahatlarsınız:KK73:
Kaçıncı haftadasın? Benim de 9. Hafta azaldı ama şimdi de niye azaldı diye kıllandım. Bugün soluğu doktorda alıcam galiba.
 
Kızlar sağ bacağım çok ağrıyor sizde de oldumu????belimden bacagima kadar ağrıyor sinirlerimde lacka.mide bulantimda çoğalmaya başladı.ayyy ne olur bende senin gibiydim diyen arkadaşlar vardır.bunu duymaya ihtiyacım var.kan değerlerim normaldi bı d vitamini eksikliğim vardı.onada 3 aydan sonra başlayacak doktor.

Hamilelikte BACAK AĞRISI çok normal merak etmeyin. Tam olarak bilinmiyor ama rahimin büyümesiyle birlikte bacaktaki sinirlere ve kan damarlarına baskı uyguladığı için, kramplar ağrılar olabiliyormuş.
 
Kızlar günaydın bi rüya gördüm çok etkilendim
Bana büyük bi Çiçek geliyor eşim göndermiştir diye sevinçle açıyorum notu upuzun not var okumadan önce gönderene bakıyorum Çiçek babamdan gelmiş oan donup kalıyorum ve notu okumaya başlıyorum sadece ilk kelimesini okuyabildim oğlum uyandı ağladı koşarak yanına gittim ilk kelime canımın içi :KK43: o mesajda ne yazıyordu içim içimi yiyor :KK43: bu arada babam 7 sene önce vefat etti ve ben onu ilk kez rüyamda gördüm. Yorumlayabilecek olan vamı kızlar çok merak ediyorum.
Baban da sevinmiş kutlamış seni ne güzel. İnşallah yine görürsün. Zaten hamilelikte çok rüya görüyoruz, sen ne güzel rüya görmüşsün maşallah. Ben inanılmaz saçma rüyalar görüyorum. Kimisi de kabus görüyormuş. Ben bazrn bebeğim olmuş kısmıyla ilgili güzel rüyalar görüyorum bir de :)
 
Son düzenleme:
X