Gerçekten Allah yardımcınız olsun hakkınızda ne hayirliysa onun için dua edin bizim şer sandiklarimizda hayır hayır sandiklarimizda şer olabilir Rabbim gonlunuze göre versin
Cnm sen çocuğu her koşulda doğuracaksan çocuğun babasının tavrına çok takılma.simdi ulastim ailesinin benim yuzumden onu reddetdigini beni istemedigini soyledi kizlar
Benim cocugum nasip olurda dogarsa babasi olmayacak
Kaynanan 2 yıl önce hamilemiydi canımBenimde kaynanamda oyle olmustu iki yil once hamilelikten demisti doktoru
Hiç üşenmedim saydım şimdiBilmiyorum ki canım belki yönlendirir, ama artarsa cumayı bekleme
Cnm sen çocuğu her koşulda doğuracaksan çocuğun babasının tavrına çok takılma.
Nüfusuna almazsa önce sen alırsın nüfusuna, sonra babalık davası açarsın.
Şu dönemini olabildiğince sakin geçir.
Aile reddedince sevgide mi bitiyomuş.simdi ulastim ailesinin benim yuzumden onu reddetdigini beni istemedigini soyledi kizlar
Aile reddedince sevgide mi bitiyomuş.
İnsan sevdiği kadını evladını nasıl yok sayabilir.
Allah yardımcınız olsun inşallah eşinizin ve ailesinin aklı çok geç olmadan başına gelir
Cnm ağzına sağlık ne güzel yazmışsın, ben evlenirken eşimin ailesi hiç oralı olmadı, yardım etmedi, evlendikten sonra balayında başladılar beni rahatsız etmeye.Aile reddedince sevgide mi bitiyomuş.
İnsan sevdiği kadını evladını nasıl yok sayabilir.
Allah yardımcınız olsun inşallah eşinizin ve ailesinin aklı çok geç olmadan başına gelir
Ne kadar güzel canım bak böyle güzel örnekleri gördükçe insan çok mutlu oluyo.Cnm ağzına sağlık ne güzel yazmışsın, ben evlenirken eşimin ailesi hiç oralı olmadı, yardım etmedi, evlendikten sonra balayında başladılar beni rahatsız etmeye.
Eşim beni rahatsız eden kişiyi aradı siz benim karımı üzüp rahatsız edemezsiniz dedi, daha sonrada birşeyler oldu karımı kimseye ezdirmem dedi.
İnan ki eşime sevgim zaten sonsuz ama böyle beni koruduğu için Allah'a hamd ettim.
Eşim beni korumasa akbaba gibi tepemdeydiler.
Şimdi de rahatsızlıklarımdan dolayı inan nasıl üzerime titriyor.
Eşime diyorum senden her iki cihanda da razıyım. Gözleri doluyor.
Evlilik erkeğin, eşini koruyup kollaması değer vermesiyle yürüyor.
Ben kullanıyorum canım 6.haftada bi kaç damla kanla birlikte pembe geldi peçeteye sildikçe acile gidip iğne yaptırdımKızlar ya crinone jel kullanıp pespembe gelen var mı?
Maaşallah cnm Allah mutluluğunuzu daha da arttırsın. Adam gibi adam eşin. Helal olsun eşine.Ne kadar güzel canım bak böyle güzel örnekleri gördükçe insan çok mutlu oluyo.
Eşinede gerçekten bravo kimi erkek eşi rahatsızlanınca ne kötü ki boşanmaya gidiyo
Evlilik demek çocuk oyuncağı değil iyi gününde kötü gününde bir olabilmek.
Allah herkese vicdan merhamet versin.
7 seneyi doldurdum canım evleneli inan evlendiğim günden beri doktor doktor geziyorum tedavi için Rabbime şükürki dualarımız kabul oldu.
Sorunu hep benden kaynaklı biliyoduk son tedaviye kadar eşim bir kere bile ağzını açıp demediki senin yüzünden çocuğumuz olmuyo kkda öyle örnekler varki insan gördükçe tüyleri diken diken oluyo.
Negatif denemelerimizde hep bir birimize sarılıp ağladık birlikte üstesinden geldik çok şükür
Amin canım Rabbim herkesin karşısına vicdanlı merhamet sahibi insanlar çıkarsın, herkesin yuvasına huzur mutluluk versin.Maaşallah cnm Allah mutluluğunuzu daha da arttırsın. Adam gibi adam eşin. Helal olsun eşine.
Valla bende ne sorunlar vardı hemde kaç tane, eşim ikinci ameliyatım için doktora gittiğimizde eğer ilki gibi eşim ölümle yüz yüze gelecekse ve risk varsa ben istemiyorum ameliyatı dedi. Eşimi kaybedemem dedi.
Her şey çocuk demek değil ki, biz Allah'ın varlığını birliği bilen insanlarız Rabbimden fazla kimseyi sevemeyiz ve Rabbim nasip eylerse evlat oluyor.
Allah herkesi yuvasında mutlu eylesin.
İzin geldi ama şimdide bana zor geliyo
Evet canim uvey kaynana iki geliniyle birlikte hamileydiKaynanan 2 yıl önce hamilemiydi canım
Bende once bir bucuk kilo verdim simdi bir bucuk kilo yine almisim ilk gebeligimde 30 kilo aldim dogumum cook zor oldu bu defa dikkat edecem insallahAllah'ım yorgun hissetmekten yoruldum artık ya.burnum kanıyor nefes alamıyorum sürekli yemek yemek istiyorum bir kilo almışım bile valla böyle gidersem son ayında düşünemiyorum kendimi
Canım ben şoktan almıştım.şuan var mı bılmıyorum ama bır bak genedeAy cnm valla haklısın insan ağlıyor.
Geçen Watsons a baktım Hindistan cevizi yağı kavonozlar büyüktü birazda pahalı geldi almadım. Ama bi aktar bulursam alayım. Saolsın cnm bilmiyordum iyi geldiğini mutlaka denicem.
Ailesi seni neden istemiyor.torunları olacağını öğrenirlerse belkı düşünceleri degişirsimdi ulastim ailesinin benim yuzumden onu reddetdigini beni istemedigini soyledi kizlar
Amin canım Rabbim herkesin karşısına vicdanlı merhamet sahibi insanlar çıkarsın, herkesin yuvasına huzur mutluluk versin.
Şükürler olsunki ikimizde merhametli vicdanlı eşlere sahibiz.
Allah onların yokluğunu bizlere göstermesin.
Eşinide canı gönülden tebrik ettim herşeyden önemlisi sen dediği sana sahip çıktığı için.
Amin canım Rabbim herkesin karşısına vicdanlı merhamet sahibi insanlar çıkarsın, herkesin yuvasına huzur mutluluk versin.
Şükürler olsunki ikimizde merhametli vicdanlı eşlere sahibiz.
Allah onların yokluğunu bizlere göstermesin.
Eşinide canı gönülden tebrik ettim herşeyden önemlisi sen dediği sana sahip çıktığı için.
Bakarım cnm saolasın.Canım ben şoktan almıştım.şuan var mı bılmıyorum ama bır bak genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?