Bilir belkı ama cumaya daha çok var.yara da olmuş bekleme benceCuma günü randevum vardı kadın doğumcu bilmez mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilir belkı ama cumaya daha çok var.yara da olmuş bekleme benceCuma günü randevum vardı kadın doğumcu bilmez mi
Canım çok şanslısın maşallah Allah bozmasın.rahatsızlığın var ama Allahta bır yerden kolaylık sağlıyor sanaCnm ağzına sağlık ne güzel yazmışsın, ben evlenirken eşimin ailesi hiç oralı olmadı, yardım etmedi, evlendikten sonra balayında başladılar beni rahatsız etmeye.
Eşim beni rahatsız eden kişiyi aradı siz benim karımı üzüp rahatsız edemezsiniz dedi, daha sonrada birşeyler oldu karımı kimseye ezdirmem dedi.
İnan ki eşime sevgim zaten sonsuz ama böyle beni koruduğu için Allah'a hamd ettim.
Eşim beni korumasa akbaba gibi tepemdeydiler.
Şimdi de rahatsızlıklarımdan dolayı inan nasıl üzerime titriyor.
Eşime diyorum senden her iki cihanda da razıyım. Gözleri doluyor.
Evlilik erkeğin, eşini koruyup kollaması değer vermesiyle yürüyor.
Evet cnm benim.Canım çok şanslısın maşallah Allah bozmasın.rahatsızlığın var ama Allahta bır yerden kolaylık sağlıyor sana
Kuzenim bana kakao yağı ve acı badem yağını önerdi canım. Arada da bebe yağı sürüyormuşTecrübeli anneler çatlak için ne önerirsiniz. Benim çatlamaya çok müsait cildim var onun için kakao yağı alıp yavaştan başlamayı düşünüyorum. Sizlerin önerisi var mıdır?
Bebe yağı pek yararlı değil diye biliyorum kuzum yoksa benimde aklımda vardı ama vazgeçtim. Bilemedim yaKuzenim bana kakao yağı ve acı badem yağını önerdi canım. Arada da bebe yağı sürüyormuş
Valla doğurdu bi tane çatlağı yokmuş bilemiyorumBebe yağı pek yararlı değil diye biliyorum kuzum yoksa benimde aklımda vardı ama vazgeçtim. Bilemedim ya![]()
Bu gidişle elime ne gelirse sürecemValla doğurdu bi tane çatlağı yokmuş bilemiyorum![]()
Öyle de yapma kız araştırBu gidişle elime ne gelirse sürecem![]()
Yok yok ben ya kilo aldım ya da şiştim ödem falan yaptımÖyle de yapma kız araştırbenim daha hiçbir yerimde bişey yok göbeğim de aynı kaldım dümdüz
![]()
Canım ben cilt, makyaj, profesyonel makyaj vs çok ilgiliyim.Tecrübeli anneler çatlak için ne önerirsiniz. Benim çatlamaya çok müsait cildim var onun için kakao yağı alıp yavaştan başlamayı düşünüyorum. Sizlerin önerisi var mıdır?
Kuzum öyle ama bende nasılsa çatlarım diyip tedbiri elden bırakmak istemiyorum bu sefer acaba sürsem de çatlar mıydım diye düşünmek istemiyorum. Ben tedbirimi alayım da çatlamaya razıyım :) Birkaç yağı karıştırıp kullanadabilirim bakalım araştırmaya başlayacağım:)Canım ben cilt, makyaj, profesyonel makyaj vs çok ilgiliyim.
Cilt yapısına bağlı ne sürersen sür çatlarsa çatlıyor cnm.
Hiç bir şey kullanmayan çatlağı olmayan insanlar var ne şanşlılar dimi:)
Ama kayısı yağı kullanabilirsin.
Ben ilk ay 3 kilo verdim şimd 1 kilo almışım ama burada göbüş fotoları görünce şaşırıyorumYok yok ben ya kilo aldım ya da şiştim ödem falan yaptım![]()
Şu an çatlamaz cnm kafana takma, olacaksa çatlak 7. Aydan sonra başlıyor.Kuzum öyle ama bende nasılsa çatlarım diyip tedbiri elden bırakmak istemiyorum bu sefer acaba sürsem de çatlar mıydım diye düşünmek istemiyorum. Ben tedbirimi alayım da çatlamaya razıyım :) Birkaç yağı karıştırıp kullanadabilirim bakalım araştırmaya başlayacağım:)
Hiç çatlamayan ve yese de kilo almayan insanlara hayranım zaten. Bana su içsem yarıyor![]()