- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım, öyle yaparım artık ilk ve son olsun :))Hepsi heyecanlı kiiBaya da olmuş görmeyeli.Simdi tam bı küçük insan gorceksin
hadi güzel haberlerle inşallah.
Hoşgeldin canım ben görmedim tartışma, başka bir topikte oldu sanırım.sukur ki ceza kısa surdu.Bidaha ellesme kimseyi bosver, yazsınlar görmemiş gibi geç baktin sinirleneceksin ...
Benim bile sabrımı zorladılar ya hiçbir şey demiyorum artıkAnlayamıyorum bendebaktım ama çözemedim
Valla yazdıklarında haklıydın kuzum o konuya gelen o mesajı bende görmüştüm ama ya sabır diyip çıktımSen tutamamışsın kendini neyse geçmiş olsun 1 güncükmüş:)
Burada kimseyle sorunum yok çok şükür olamaz da canımA ALEYALEY cnm arkadaşımızLoveAndMarriage başka bı konuya yorum yazmıştı.
Bu topikte değil, ve arkadaşımız haklıydı bence çok iyi yazmıştı.
Bizlerin arasında ki yazışmalardan değil.
Gitme tabiHoşbuldum canım, öyle yaparım artık ilk ve son olsun :))
Benim bile sabrımı zorladılar ya hiçbir şey demiyorum artıkçok özledim buraları 1 günde daha da gitmem
![]()
Maşallah canim kiz gibi geldi bana goruntusuBizimde bebiste boyle:)
Sen nasıl oldun kuzum bulantılar falan ne durumdaGitme tabi![]()
Aynı canım sabahları iyi akşamları zorluyor. Buna da şükür amaSen nasıl oldun kuzum bulantılar falan ne durumda![]()
Yaradı o akşamAynı canım sabahları iyi akşamları zorluyor. Buna da şükür ama
Sende durumlar ne onca şey işe yaradı mı![]()
Hangisi iyi geldi acabaYaradı o akşamhatta eşimle yürüyüşe çıktık o da iyi gelir diye dönüşte güzel haberi vermek için sayfayı açtım baktım göndermişler beni haber de veremedim
![]()
Bence hepsiHangisi iyi geldi acaba![]()
Hayirlisi bakalimMaşallah canim kiz gibi geldi bana goruntusu
Günaydın güzel annelermutlu haftasonları herkese...
Ben hamile kalmadan önce baya yediklerime dikkat ediyordum şekeri hayatımdan çıkarmıştım ekmek sabahları 1 dilim yiyordum hayatımdaki içecekler çay su ve ayrandır asitli asla içmem ama şu mide bulantısı her şeyi allak bullak etti kızlar ya
Ekmeğe abandım resmen zaten su içmeyi istediğim boyuta taşıyamıyorum et tavuk tiksindim onlardan allahtan balık yiyebiliyorum çay içemiyorum tiryakisiydimmidem kazınıyor resmen çok acıkıyorum öyle durumlarda da meyve yemeye çalışıyorum gerçekten vucudumuzun tepkisi de çok değişti..
Hazır meyve suyu içmediğimden annem viijne kompostosu getirmişti onu kaynattım yine şeker ilavesiz ekşi ekşi kahvaltıda onu içiyorum.. ha canım şekerli şeyler çekince tabii ki yiyorum..
Wc ye gitme düzenim değişti olumsuz anlamda tartıda 1,5 kg almış görünüyorum vücudumu ölçtüğümde karnım ve göğüslerim büyümüş bir iki cm...
Bi de kızlar defter tutuyorum hamilelik günlüğüm diye ajanda oluşturdum her ay ölçümü kilomu doktor randevularımı harcadığım paraları vs kalem kalem ay ay yazıcam o da dursun kenarda
Sonra iyi hissedince kendimi,bebeğime günlük yazıcam
Bende durumlar böyle kızlar![]()
Günaydın güzel annelermutlu haftasonları herkese...
Bi de kızlar defter tutuyorum hamilelik günlüğüm diye ajanda oluşturdum her ay ölçümü kilomu doktor randevularımı harcadığım paraları vs kalem kalem ay ay yazıcam o da dursun kenarda
Sonra iyi hissedince kendimi,bebeğime günlük yazıcam
Bende durumlar böyle kızlar![]()
Ben de bebeğime yazmaya başladım. İnşallah okuyacakları günleri görmek nasip olur canım![]()
İlk gebelik mi kızlar..
Kızıma hamileyken bende günlük tutmuştum. Ne heyecanlıydı.
Şimdi eşim bile diyor niye hiç bir şey yazmıyorsun diye![]()
Evet ilk canım. Çok bekledik onu. Tedaviyle oldu. Eşime kendini bilmez doktorun biri "senin asla çocuğun olmaz" demişti. Allah nasip ederse dünyaya geldiği zaman bebeğime Rabbimin kudretini anlatmak için yazıyorum.![]()
Hayırlı olsun tatlımAllah tan öte kimse bilemez geleceği. Ne mucizeler yaşanıyor
![]()