- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
Maşallah canım. Ense kalınlığı kaç çıktı?Herkese merhabalar doktordan geldim çok şükür büyümüş serpilmiş 12+4 çıktı normalde 12+2yiz ikili test için kan verdim ekleyebilirsem fotosunuda eklerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım. Ense kalınlığı kaç çıktı?Herkese merhabalar doktordan geldim çok şükür büyümüş serpilmiş 12+4 çıktı normalde 12+2yiz ikili test için kan verdim ekleyebilirsem fotosunuda eklerim
İlk gebelik canım hatta haber verirken eşimi videoya aldım kendim baya duygusaldım ağlamıştımİlk gebelik mi kızlar..
Kızıma hamileyken bende günlük tutmuştum. Ne heyecanlıydı.
Şimdi eşim bile diyor niye hiç bir şey yazmıyorsun diye![]()
18. Yaş gününde vermeyi düşünüyorum :)Ben de bebeğime yazmaya başladım. İnşallah okuyacakları günleri görmek nasip olur canım![]()
İlk gebelik canım hatta haber verirken eşimi videoya aldım kendim baya duygusaldım ağlamıştımbende cinsiyeti öğrenip video çekicem saklıcam ve çok sonra da izleticem ona allah nasip ederse
18. Yaş gününde vermeyi düşünüyorum :)
Yok tatlım henüz 2,5 yaşındaAmin inşallah canım. Kesinlikle öyleBu arada kızın yazdığın günlüğü okudu mu?
![]()
1.1 çıktı canımMaşallah canım. Ense kalınlığı kaç çıktı?
Canım eşinden nasıl öğrendinYaa benim de hayalimde eşimi videoya almak vardı ama ben eşimden öğrendim hamile olduğumu![]()
Ekşi mi oluyodu limonla tuzlayınca.ayvayı incecik doğrayıp limonla tuzla cok yedim oğlumda bunda içim almıyor ayrıca Peygamber efendimizin hamilelikte ayva yemeyle ilgili hadisi bile var yiyebiliyosan süper![]()
Ekmeğin içine yoğurt mu doğruyon kız
Hangi levelsin sen ehheuheh![]()
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah :)Yarın kontrolüm var kızlar. İnternette bir sürü cinsiyet belirleme yöntemine göre hep erkek çıkıyor ama kalça ve yanlarım genişledi. Sizdeki değişimler nedir. Kalça büyürse kız dıyorlar. Bir ümit işte![]()
Maşallah sübhanallah kuzucuğa
İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım.Herkese iyi geceler bende yarın doktora gidicem 2. Gebeligim ama heyecanlıyım ikili test için bide epeydir gormedim izledim en son gittiğimde 6+3 du
Aaa bakın kim gelmiş hoş geldin kuzum :)Herkese iyi geceler, bütün gün giremedim ufak bir tartışmadan dolayı 1 gün uzaklaştırma aldım daumarım herkes iyidir
![]()
Hoşbuldum canım nasılsınAaa bakın kim gelmiş hoş geldin kuzum :)
12+2 sata göre ama ultrasonda 12+4 çıktı Ayy çok büyümüşİnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım.
Kaç artı kaçsın
İyi sabretmişin canım valla en son 6.haftada gitmişsin :)
Oyy maşallah sübhanallah kuzucuğaBizimde dun kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolundaymis.59mm olmus bidikKipirdayip duruyordu cok farkli bir duygu ya Rabbim isteyen herkese yasatsin en kisa zamanda.Ikili test de istemiyorum dedim. Doktorumda israr etmedi ilkindede sadece ayrintili ultrason yaptirmistim.
1.1 çıktı canım
Çok şükür1.1 çıktı canım