benim kız da yemek yemiyor her öğün hevesle hazırlıyorum tadına bile bakmadan ağzını kitliyor diş yok emekleme yok yemek yemede yok ne yapcam bilmiyorum. allahtan sütüm var
Slm anneler, maşallah bazı minikler dişler çıkarmış emeklemiş,biz de tembeller grubundayız dişde yok emeklemede yok ,ablasıda böyleydi 1 yaşında diş çıkartıp emeklemişti ona çekti sanırım.Hepsi olur zamanla yeterki sağlıklı olsunlar
Slm anneler, maşallah bazı minikler dişler çıkarmış emeklemiş,biz de tembeller grubundayız dişde yok emeklemede yok ,ablasıda böyleydi 1 yaşında diş çıkartıp emeklemişti ona çekti sanırım.Hepsi olur zamanla yeterki sağlıklı olsunlar
dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi gelir. Biz de erkenden yaşadık diş sıkıntılarını. Bir anda patladı . Emekledi ayağa kalktı. Bütün düzeni şaştı oğlanın . Şimdi biraz biraz sakinledik . Bu süreçte uyku düzenimiz mahfoldu.
Merhaba hanımlar yazılarınız gördüm bende nisan ayında anne oldum ikizlerim var ve şu aralar gece beslemesini kesmek istiyorum çünkü deliksiz uyusunlar istiyorum. Sadece uyku öğünü vermek istiyorum mama ile besleniyorlar başarabilen var mı aranızda