Rica ederim canım, takibinde olduğunuz doktor varsa sor istersen yine de. Rahatlatacak bişey önerir belkiheyecanlı bekleyiş
Bana 1 hafta yapmazsa diye bi öneride bulunduTelefonla iletişime geçmiyoruz. gidersem muayene için giderim . hep dokunup bağırsaklarına felan bakar belki. Eşim tutturdu git diye. Bebeklere rahatlatacak ilaç verıyorlar mı ki ? yoksa bilindik alternatif öneriler mi verir?
Bana 1 hafta yapmazsa diye bi öneride bulunduama yine de sormadan vermem ekstra bişey. 3 gün İçin bişey vermez gibi geliyor
Merhaba, siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba hanımlar size ve bebeklerinize sağlık diliyorum
Sizlere sorum olacak pas geçmeden uzun yada kısa cevaplarsaniz sevinirim
Bebisleri birçok yicekten öğürmeden iştahla yiyen anneler ek gidaya kaçıncı ayda nasıl bir yöntem izleyerek başlayıp devam ettiniz acaba ?
*cevaplar icin şimdiden teşekkür ederim
İyiyiz canım Beste’nin peşinde gezinip duruyorum öyleMutlu pazarlar
Nasılsınız nisan anneleri
Nasıl gidiyor bebişlerle
Ek gıda serüveniniz ne durumda
Bizde iştah var ama sadece boş kaşığa
İlk 3-5 kaşığı güzel yiyor sonra başlıyor ağzını kitlemeye
Anası gibi suyla da arası yok
Her kaka katı zorla çıkıyor
Emekliyor, tutunup kalkıyr en çok da kendi kendine konuşuyor
Annelik çok zor ama çok güzelmiş
Mutlu pazarlar
Nasıl gidiyor bebişlerle
Iyiyiz kuzu... 6. Hastalik gecirdik, carsamba geceden beri ates ve bugun son bulan atesin ardindan döküntü...kac gundur insanlıktan ciktim bugun aynada baktim kendime özlemişim kendimiMutlu pazarlar
Nasıl gidiyor bebişlerle
Merhaba, inşallah sağ salim kucağına alırsın bebegini. :)Merhaba hanımlar size ve bebeklerinize sağlık diliyorum
Sizlere sorum olacak pas geçmeden uzun yada kısa cevaplarsaniz sevinirim
Bebisleri birçok yicekten öğürmeden iştahla yiyen anneler ek gidaya kaçıncı ayda nasıl bir yöntem izleyerek başlayıp devam ettiniz acaba ?
*cevaplar icin şimdiden teşekkür ederim
:) Sağol canim iyi olmaya çalışıyorum, sen nasılsın?Mutlu pazarlar
Nasıl gidiyor bebişlerle
Teşekkür ederimMerhaba, siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bizde maalesef iştahsızlık var yardımcı olamayacağım bu sebepleama şunu biliyorum ki çocuğa göre değişiyor. Çok erken başlayıp sonradan reddeden de var zamanında başlayıp iştahla yiyen de, ya da tam tersi.
Diğer anneler yardımcı olur umarım
Cevabınız icin teşekkür ederim bebeğinize maşallahMerhaba, inşallah sağ salim kucağına alırsın bebegini. :)
Benim bebeğim iştahlı en azından hiçbir şeyi reddetmiyor, şükür o konuda bir sorun yaşatmadı bana. Biz biraz kuralların dışına çıktık listeye göre gitmedik, çok erken başladık. 3.-4.aylarda çeşitli yemek sularından ve meyvelerden tattırım yapmaya başlamıştık. 6.aya kalmadan öğünlere geçmiştik. İlk başta, salcasiz sogansiz filan çorba, haşlama, püre usulü yedik. Daha sonra salçalı yemeklere geçtik.
Başka yardımcı olabileceğim soracağın birşey varsa sorabilirsin. :)
Geçmiş olsun canım neden öyle oldu kiIyiyiz kuzu... 6. Hastalik gecirdik, carsamba geceden beri ates ve bugun son bulan atesin ardindan döküntü...kac gundur insanlıktan ciktim bugun aynada baktim kendime özlemişim kendimi
Teşekkür ederim umarım açılır iştahıTeşekkür ederimiştah diliyorum yavrunuza çünkü kendi çocuğumdan biliyorum çok zor . Bu kez mümkün olduğunca dikkat etmek istiyorum . Dün aklıma geldi sizlere bir sorayim dedim . Yine yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim
Canim bende ilk kizimda muthis zorlandım, benxe bu isin tek yolu yemediginde asla oyun yapmamak, masallah diyim şimdi kucuk kızım yemediginde hemen kaldiriyorum, ve asla blender kullanmiyorum..simdi bana kizarlar biliyorim ama pure yemek bilmeyen amerikan annelerinin uydurmasi der Kadir tugcu..Cevabınız icin teşekkür ederim bebeğinize maşallah
Yemek sularını kaşıkla mi tattirdiniz sadece suyunu mu
Sebzeden önce meyve tattirdiniz sorun yaşamadınız degil mi sebze yedirirken
Tattirmayi nasıl yapmıştınız 4.aydan 6.aya kadar nasıl beslendi
6.ay civarı öğünlere başladığınızda pütürlü mu yedi . Püre yedi ise puture ne zaman geçtiniz
Telefon yada tv izleyerek mi yedi
Canim viral enfeksiyon yapacak bisey yokGeçmiş olsun canım neden öyle oldu ki
Teşekkür ederim umarım açılır iştahı
Sizinki de iştahlı olsun silsin süpürsün her şeyi
Oyy kıyamam ya.. geçsin inşallah bi an önceCanim viral enfeksiyon yapacak bisey yok
Iyiyiz kuzum sen nasılsın ? Nazlı hilalim nasılMutlu pazarlar
Nasıl gidiyor bebişlerle
Çok geçmiş olsunIyiyiz kuzu... 6. Hastalik gecirdik, carsamba geceden beri ates ve bugun son bulan atesin ardindan döküntü...kac gundur insanlıktan ciktim bugun aynada baktim kendime özlemişim kendimi
Oyy kuzuma çok çok geçmiş olsun...şimdi nasıl peki?Iyiyiz kuzu... 6. Hastalik gecirdik, carsamba geceden beri ates ve bugun son bulan atesin ardindan döküntü...kac gundur insanlıktan ciktim bugun aynada baktim kendime özlemişim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?