- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.Özet geçeyim kızlar hikaye uzun çünkü.
Geçen hafta metehan ın mr ı çekildi uzun kontroller sonrası ve mr da beynin sol arka tarafında damar tıkanmış ve o bölge beslenememiş...duyu ve motor bölgesi zarar görmüş. bu yüzden elini kullanamıyor ve hafif derecede ayağında da var. Mesela dönemiyor yüz üstü yatmayı sevmiyor.
Öncesinde başka bir tanıdan şüphe edildi aklım çıktı ama çok şükür diyorum bu halimize. Yarın fizik tedaviye başlıyor ve uzun bir süre böyle olacak. Nöroloji hematoloji ftr komtrollerimiz devam edecek. Sebebin bulunması için kardiyoloji de bakacak. Herhangi bir pıhtı var mı yok mu. Bi de eşim ve benden genetik bakılacak . bi sürü kan testi idrar testi yapıldı . ama çok şükür algısı görmesi gelişimi fiziksel görüntüsü iyi gayet. durum bu kısaca.
Suyu benim oğlan da bazen zorla içiyor ben ev yapımı vişne suyu yapıyorum ayran yapıyorum onları zevkle içiyor yemeklerden sonra içiyor genelde bazen de elma üzüm havuç suyu yapıyorumArkadaşlar selam benim bebegim su içemiyo ne denersem deneyeyim boğazına kaçıyor ve artık tamamen ek gıda alıyor geceleri mama yiyor ne kadar su içiriyorsunuz bebeklere
Kivam artirici var cnm sanırım bebelac in vardi onu katabilirsinArkadaşlar selam benim bebegim su içemiyo ne denersem deneyeyim boğazına kaçıyor ve artık tamamen ek gıda alıyor geceleri mama yiyor ne kadar su içiriyorsunuz bebeklere
Arkadaşlar selam benim bebegim su içemiyo ne denersem deneyeyim boğazına kaçıyor ve artık tamamen ek gıda alıyor geceleri mama yiyor ne kadar su içiriyorsunuz bebeklere
Bizimki de doğru düzgün su içmiyor maalesefArkadaşlar selam benim bebegim su içemiyo ne denersem deneyeyim boğazına kaçıyor ve artık tamamen ek gıda alıyor geceleri mama yiyor ne kadar su içiriyorsunuz bebeklere
Doktora gittin mi canım diş değildir belki ? 3 gün diyorsun biraz uzun geldi ateş içinİyi geceler kızlar. Bildirim çoktandır gelmiyor. Biz 3 gündür ateşle cebellesiyoruz hep 39 a yakın 2 saatte bir. Devamli ağlıyor ne yapsam. Sanırım diş tir. Ve bizde tık yok. Varmı bir öneriniz. Gece nöbet tutuyoruz. Sizde durumlar nasıl
canım geçmiş olsun allah beterinden korusun.nasıl anladınız yani neden doktora götürmüştünÖzet geçeyim kızlar hikaye uzun çünkü.
Geçen hafta metehan ın mr ı çekildi uzun kontroller sonrası ve mr da beynin sol arka tarafında damar tıkanmış ve o bölge beslenememiş...duyu ve motor bölgesi zarar görmüş. bu yüzden elini kullanamıyor ve hafif derecede ayağında da var. Mesela dönemiyor yüz üstü yatmayı sevmiyor.
Öncesinde başka bir tanıdan şüphe edildi aklım çıktı ama çok şükür diyorum bu halimize. Yarın fizik tedaviye başlıyor ve uzun bir süre böyle olacak. Nöroloji hematoloji ftr komtrollerimiz devam edecek. Sebebin bulunması için kardiyoloji de bakacak. Herhangi bir pıhtı var mı yok mu. Bi de eşim ve benden genetik bakılacak . bi sürü kan testi idrar testi yapıldı . ama çok şükür algısı görmesi gelişimi fiziksel görüntüsü iyi gayet. durum bu kısaca.
Bu kıvam arttırıcı katı gıdalara konuyor mu? Ek gıda alırken çok öğürüyo bebegim o zaman kusmasın diye bırakıyorum ama su genzine kaçıyoKivam artirici var cnm sanırım bebelac in vardi onu katabilirsin
YorgunNasılsınız kuzular
Ben de bunu deniycem canım eşime de söyledim hatta, belki oda sıcaklığındaki suyu sevmiyorBen kızımın sıcak suyu daha iştahlı içtiğini farkettim. Bende suyu kaynattıktan sonra iyice soğutmadan ılık veriyorum. Bide bardakla veriyorum. Çok döküyor ama daha çok içiyor. Her su içişinde atletine kadar değiştiriyorum
Al benden de o kadar bu hamişlik bende uyku yaptı bideYorgun
Yok canim başka birşey. İnşallah çıkarda rahatlarizDiş de genelde ateş olmaz diyolar ama belki hastalıkla beraber çıkaracaktır başka birşey yok dimi sadece ateş
Antibiyotik verdi. Aferin ve alerji. Bide pedifen. Kan verdik. Yarın sonuçları alac az bakalım.Bizimki de doğru düzgün su içmiyor maalesefzorla veriyorum birkaç yudum ağzını kilitliyor. Bi alışsalar
Doktora gittin mi canım diş değildir belki ? 3 gün diyorsun biraz uzun geldi ateş için
Ay kuzum okadar sevin dim ki adınıza. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninleAl benden de o kadar bu hamişlik bende uyku yaptı bide
İyiyiz kuzum sen nasılsın asılNasılsınız kuzular
İnşallah ateşlenmez bi daha canımAntibiyotik verdi. Aferin ve alerji. Bide pedifen. Kan verdik. Yarın sonuçları alac az bakalım.
Amin kuzum teşekkür ederimAy kuzum okadar sevin dim ki adınıza. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle
Standart kuzumİyiyiz kuzum sen nasılsın asılnasıl gidiyor hamilelik ♥
İnşallah ateşlenmez bi daha canım
Cnm bu reflusu olanlar icin siviyi kivamlandiriyo.katiya koyulmaz ki onlar zaten kivamliBu kıvam arttırıcı katı gıdalara konuyor mu? Ek gıda alırken çok öğürüyo bebegim o zaman kusmasın diye bırakıyorum ama su genzine kaçıyo
Benim bebegim öğürüyo katı gıdayı ve suyu sonra kusuyoCnm bu reflusu olanlar icin siviyi kivamlandiriyo.katiya koyulmaz ki onlar zaten kivamli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?