- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
Canım bende bu markayı kullanıyorum,şimdilik memnun kaldım.Canim ben 2.5 senedir nimomed kullaniyorum bir sikayetim olmadi. Benden sonra abimde aldi ki Aile hekimimiz de bunu kullaniyorEki Görüntüle 2280514
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende bu markayı kullanıyorum,şimdilik memnun kaldım.Canim ben 2.5 senedir nimomed kullaniyorum bir sikayetim olmadi. Benden sonra abimde aldi ki Aile hekimimiz de bunu kullaniyorEki Görüntüle 2280514
Günaydın kuzumGünaydın canlarım
Bebişler için nemlendirici ne kullanıyorsunuz
Önerilerinizi alabilir miyim
Ben şimdiye kadar zeytinyağı kullanıyordum, iki gündür corasatin kullanıyorum yüzündeki kızarıklıklara
Ama genel kullanabileceğim nemlendirici tavsiyelerine ihtiyacım var
Canımm ben aldım kurduk. Kilo olarak değil de bizim ki aşırı hareketli ve sıkılgan. Üstüne tek koyup bırakamıyorum yine iki dk sonra da ağlamaya başlıyor ben biz kullanamazsak kardeşim fln kullanır dedim artık.
A iyi yalnız değilmişiz. Bizim ki de öyle 24 saat yese hayatta hayır demez allahtan 3 kilo doğduk.
Canım hangi kanguruyu kullanıyırsun?
Canım biİm asm de ki doktor acura kullanıyor. Sakın piyasada ki pahalı ölçerlerden alma dedi.
Aynen bu markalar daha sağlıklıymış. Saddxe kaliteli pil kullanmak lazım dedi dr.
Hormonaldir canım geçer inşallahHamileyken yüzümde çıkmayan sivilceler doğumdan sonra çıktı. Ergenlik yıllarımda bile sivilcem yoktu neyin nesi bunlar canımı da yakıyor iltihaplı gibi
Herhalde kuzum İnşallahBende fisher prise a bakıyordum canım eşim istiyorsan sipariş verelim dedi ama kararsızım yine
Hormonaldir canım geçer inşallah
Hamileyken yüzümde çıkmayan sivilceler doğumdan sonra çıktı. Ergenlik yıllarımda bile sivilcem yoktu neyin nesi bunlar canımı da yakıyor iltihaplı gibi
Aynen benim de öyle oldu hamileyken cildim kurudu bebek gibi oldu, doğum yapınca yağlı cilde ek olarak sivilceler geldiben de yağlı bi cilde sahibim . Hamilelikte ne güzel yağlanma oranı azalmıştı baya. tek sivilce çıkmadı. doğum yaptımmm hoooopp eski yağlanma geri geldi. Haliyle ufak ufak pıtırtı sivilcelerde
Aynen benim de öyle oldu hamileyken cildim kurudu bebek gibi oldu, doğum yapınca yağlı cilde ek olarak sivilceler geldi
Benim göğüslerim çatladı geçmez herhalde bunlarDoğum iyi olan herşeyi aldı götürdü benden Üstüne birde çatlaklar kilolar cabası
Normalde bende çatlaklar var hatta kesin çatlaroö dedim ama doğum kaynaklı bir çatlağım bile olmadı çok şaşırdımDoğum iyi olan herşeyi aldı götürdü benden Üstüne birde çatlaklar kilolar cabası
Benim göğüslerim çatladı geçmez herhalde bunlar
Leslie 2 mile yaptım kızlar bu hafta başladım artık sabah aç karnına yapıyorum sizleri de davet ediyorum hep beraber leslie yapmaya var mısınız?
Benim de ufaktı işte büyüyünce çatladılar geçmezse de emzirme döneminden hatıra işteaa doğru benim bide onlar var. Benim baya ufaktı gögüslerim . Doğumdan sonra süt dolmaya başladıkça etrafı hep çatladı. Valla hiçbiri geçmicek gibi geliyor banaaa
Hormonlar işte iyice kafayı yedi canım.Hamileyken yüzümde çıkmayan sivilceler doğumdan sonra çıktı. Ergenlik yıllarımda bile sivilcem yoktu neyin nesi bunlar canımı da yakıyor iltihaplı gibi
Kuzum bebeğe karbonatlı su vermek, ağız florasını bozabilir dilini yakabilir diye düşünüyorum. Tabi yine sen bilirsin. Bizde pamukçuk 2.ayında oldu. Normalde su vermiyordum ben.Canım sütyen takmıyorum atletli sütyen var lcw den almıştım sıkı da değil yani en çok onda rahat ediyorum neden tekrar ettiği hakkında hiçbir fikrim yok emiyor da kanallar mı tıkanıyor artık ya da mikrop mu kapıyor? Emzirmelerden sonra 5 dk bile olsa sağıyorum canım yarında karbonatlı suyu yapıcam
En güzel bepanthol baby'den şaşma derim canım.Günaydın canlarım
Bebişler için nemlendirici ne kullanıyorsunuz
Önerilerinizi alabilir miyim
Ben şimdiye kadar zeytinyağı kullanıyordum, iki gündür corasatin kullanıyorum yüzündeki kızarıklıklara
Ama genel kullanabileceğim nemlendirici tavsiyelerine ihtiyacım var
Hormonlar işte iyice kafayı yedi canım.
Benimde çenemde çıkıyor tek tük
Kuzum bebeğe karbonatlı su vermek, ağız florasını bozabilir dilini yakabilir diye düşünüyorum. Tabi yine sen bilirsin. Bizde pamukçuk 2.ayında oldu. Normalde su vermiyordum ben.
Bir arkadaşım önermişti. çay kaşığı ile su verdim öyle geçti. Dili temizliyor ya.
En güzel bepanthol baby'den şaşma derim canım.
Ben doğduğundan beri hep onu kullanıyorum, poposuna, kızarmış boğumlarına, yüzüne vs.
Günaydın kuzum
Ben baştan beri mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum memnunum şimdilik alerji falan yapmadı.
Leslie 2 mile yaptım kızlar bu hafta başladım artık sabah aç karnına yapıyorum sizleri de davet ediyorum hep beraber leslie yapmaya var mısınız?