- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
Geçmiş olsun canım inş ateş çıkmadan atlatırsınız.Selam kızlar ❤
2. Ay aşılarımızı da olduk 1 sağ omuz 2 bacak rota aşısınıı da sordum 3. Ve 5. Aylarda dedi eczaneden alıp hemşire yapıyormuş yalnız şuna dikkat etmemiz gerkiyormuş buz kalıpları olmadan sakın aşıyı almayın kaç tane aşı çöp oldu diyor iyi saklanması gerekiyormuş
MaşaAlllah bizim oğluşlar aynı bi tek boyu daha uzun maşaAllah . rota yı ASM yapıyor burda doktor yapmıyor ama belki orada farklıdır. Aradan zaman derken iki aşı arası en az 4 hafta onu mu demek istediler yoksa 2. Ay açısından sonra biraz zaman mı geçmesi gerekmişmerhaba kızlar, biz de bugün 2. ay aşısı olduk . 71 günlüğüz. toplamda 3 aşı vuruldu. Kolundan vurulan verem aşısında hiç ağlamadı. Birtane bacağına vurulan yaktı biraz 10 sn ağlamadı bile çok şükür. ateş yapabilir yaparsa bi ölçek calpol verirsin dedi hemşire. rota aşısı için de çocuk doktoru yapıyor aşıyı dedi. Aradan bi müddet geçmesi gerekiyormuş. Onuda temmuzun ortasında yaptırın dedi. kilomuz 6600 boyumuz 63cm . Değerler üst sınırdaymış . 4 . ayda yine aşı varmış . Alllah’ım bitmiyor aşılar
Ben de obiriks diyorum :) maşaallah sen emziriyorsun benim yetmiyor mecbur mama veriyorum.@melike222 benim oğlan 3700 doğmuştu zaten uzun boyluydu bir de . Oburiks bir bebek maşallahı var . 24 saat emse hayır demez