Bizde bugun olduk. Bebegin basinda nobet tutuyorum cok korkuyorum atesi cilacak diye. Su an icin sanirim agrisi var aci cekiyormus gibi tiz bir sesle agliyor yavrumkızlar 2. ay asimizi olduk, insallah ateş yapmaz da ilaç vermek zorunda kalmam
canım geçmiş olsun, 37.5 a kadar normal diyorlar, insallah daha da fazlası olmaz hiç birimizin yavrusundaBizde bugun olduk. Bebegin basinda nobet tutuyorum cok korkuyorum atesi cilacak diye. Su an icin sanirim agrisi var aci cekiyormus gibi tiz bir sesle agliyor yavrum
canım geçmiş olsun, 37.5 a kadar normal diyorlar, insallah daha da fazlası olmaz hiç birimizin yavrusunda
3 5 diyen de var. Kızım da 2 ve 4 de olmuştu.Ateşi henüz çıkmadı, inşallah çıkmazda. Sanki Gökçe’yi 3. Ve 5. Ayda yapılmıştı. Yarın Asm ye sorayım olmazsa.
Son aşı yakan aşıymış metoş da çok ağladı korkudan bi zort yaptı dedim ki kaka yaptı herhalde. O ağlama ile ne varsa pırtlattıSon aşı çok ağlattı
Aşı olan tüm bebelere geçmiş olsun.
Ben de bi ara girer okurdıum şimdi anca buraya yetişiyorumya arkadaşlar bu bdv ' de ne olaylar dönüyor şaşıp kaliyorum, film gibi
Sakinnol tatlım takibini yap elinle hissedersin zaten çocuk belli eder kendiniİnsallah cnm bende surekli olcuyorum en son 36.9 du yukselecek diye aklim cikiyor. Sana da gecmis olsun tatlim Allahim butun bebeklerimizi korusun
Canim neden liflemeyin dedi acaba. Rotayi ben buyuk kizima yaptirmamistim dru onermemisti.buna da yaptirmam sanirim. Nerede asi oldunuz canimMetehan da bugün aşı oldu bacağa vurulunca ağladı ama sakinleşti sonra
Gitmeden calpol verdim. Şu an iyi uyuyor. 37.5 e kadar normal dedi ateş. Geçerse ccalpol verin dedi. Bi de banyo yaptırırken liflemeyin dedi.
Rota yaptırdım ben 2 doz yapılcak...2. Ve 4. Ay dedi ASM de doktorda. Özellikle o ay yapılmasının sebebi diğer aşılarla aynı anda yapılacak dediler bize ayrı gün vermediler.
Kuzum ya3 5 diyen de var. Kızım da 2 ve 4 de olmuştu.
Son aşı yakan aşıymış metoş da çok ağladı korkudan bi zort yaptı dedim ki kaka yaptı herhalde. O ağlama ile ne varsa pırtlattı
Bazıları fake gibi geliyor banaya arkadaşlar bu bdv ' de ne olaylar dönüyor şaşıp kaliyorum, film gibi
Canim neden liflemeyin dedi acaba. Rotayi ben buyuk kizima yaptirmamistim dru onermemisti.buna da yaptirmam sanirim. Nerede asi oldunuz canim
Sebebini sormadım canım ama tahminimce orası kabuk bağlayacak ya ondan olabilir..Canim neden liflemeyin dedi acaba. Rotayi ben buyuk kizima yaptirmamistim dru onermemisti.buna da yaptirmam sanirim. Nerede asi oldunuz canim
Anladim canim. Merkez de olunca kalabalik oluyor. Ben merkezdeyim ama baska mahalleye gidiyorum cunki alistim hemsireye dr a eski evim ordaydi degistrmedim. Asi icin de hemsire ben ararim ben haber vermeden gelme dedi. Bende kalca ve goze goturcem haftayaSebebini sormadım canım ama tahminimce orası kabuk bağlayacak ya ondan olabilir..
Merkezdeki yere gittik canım hastanenin oradaki... İyi ki erken gitmişiz. Bayram dolayısıyla çok gelen olmuş misafir olarak aşı yetmeyecek sandık. Çok tatlı bi hemşireydi çok memnun kaldım ölçümlerini de yaptı 8 temmuz a kontrol yazdı.
Cnm bizede 3 temmuzda bi daha aşı var dedi ne aşısı acaba, küçük kızımın aşı kartını bulmam lazım ya da ne vurulmuş hangı aylarda diyeSebebini sormadım canım ama tahminimce orası kabuk bağlayacak ya ondan olabilir..
Merkezdeki yere gittik canım hastanenin oradaki... İyi ki erken gitmişiz. Bayram dolayısıyla çok gelen olmuş misafir olarak aşı yetmeyecek sandık. Çok tatlı bi hemşireydi çok memnun kaldım ölçümlerini de yaptı 8 temmuz a kontrol yazdı.
canım onu hemen soy asi yeri kızarmış mi kontrol et,bazen asi yeri çok agrı ypip şişebiliyor buz koy oraya rahatlasınKizlar Duru cok agliyor sanki cani cok yaniyormus gibi hatta o kadar cok agliyor ki kipkirmizi kesiliyor nefesi kesiliyor boyle kesintisi aglamasi normal mk ? Birde atesi 38 oldu cok korkuyorum havale gecirecek yada yan etki yapti diye zaten premature bebek cani ne ki onun
Kronolojik iki aylik olmus olsakta duzeltilmis daha iki ay degiliz neden simdi yaptilar bu asiyi anlamadim
Bizim yediklerimiz onlarında bagirsaklarini etkiliyormuş.ondan olmus olabilirAnladım canım benimki de günde 1 en fazla 2 yapıyordu dün 4 kere yapınca acaba gaz damlası mı dokundu dedim
Aynen son aşıda agladi ebede oburu daha cok yakar bunda niye agladi dedi.o iğne cok kalındı ondan benceSon aşı çok ağlattı
Aşı olan tüm bebelere geçmiş olsun.
Ben De 27 sında kalça için götürdüğümde göze de götüreceğim aradan çıksın diye....yalnız bar ya p tesi ni kalabalıktı anlatamam sanki tüm erdemli orada idi sıramız bile geç geldi içeri girip söylemek zorunda kaldım. Ben bi de kızımı KBB ye götürdüm onun içinde bekledik. Ama genel olarak doktorların yaklaşımından memnun kaldım.Anladim canim. Merkez de olunca kalabalik oluyor. Ben merkezdeyim ama baska mahalleye gidiyorum cunki alistim hemsireye dr a eski evim ordaydi degistrmedim. Asi icin de hemsire ben ararim ben haber vermeden gelme dedi. Bende kalca ve goze goturcem haftaya
Ben de sordum 8 temmuz yazınca 3. Ayda ne aşısı car ki dedim. Yok dedi kontrol için yazdım dedi 4. Ayda aşı var dedi. Senin ki de kontrol olmasınCnm bizede 3 temmuzda bi daha aşı var dedi ne aşısı acaba, küçük kızımın aşı kartını bulmam lazım ya da ne vurulmuş hangı aylarda diye
Canım bak yusuf da aşı olduKizlar Duru cok agliyor sanki cani cok yaniyormus gibi hatta o kadar cok agliyor ki kipkirmizi kesiliyor nefesi kesiliyor boyle kesintisi aglamasi normal mk ? Birde atesi 38 oldu cok korkuyorum havale gecirecek yada yan etki yapti diye zaten premature bebek cani ne ki onun
Kronolojik iki aylik olmus olsakta duzeltilmis daha iki ay degiliz neden simdi yaptilar bu asiyi anlamadim
Farklı bişey de yemedim aslında canım. Muhtemelen damladan, bugün de aynı çünkü.Bizim yediklerimiz onlarında bagirsaklarini etkiliyormuş.ondan olmus olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?