- 8 Aralık 2010
- 825
- 997
Tek baska bisi olmasin da ins oyledirmuhtemel birinin rengi erken dönmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek baska bisi olmasin da ins oyledirmuhtemel birinin rengi erken dönmüş
Kontrol amaçlı göz doktoruna gideceğizCanim seninkinde bir problem mi var yoksa genel olarak mi dedi goturun die. Yetiskin goz dr una mi goturun dedi.
Bi göz rengi belli olmuş artık,peki cnm eşin veya sen renkli gözlümüsünüz,bizim bi tanıdığın kızının babası yeşil gözlü anne kahve kızın bi gözü yeşil bi gözü kahveEki Görüntüle 2274014 kizlar iste biri kahve biri gri. Acaba sirayla mi oturucak renkler
Tamam canım sağolBen kullanıyorum canım gayet iyi
Ne yaptın canım aldım mı 2 numaraTamam canım sağol
Yok canım almak için çıkmadım daha, elimde 2 paket 1 numara var alana kadar idare ederiz bakalım :) ama bi dahaki bezleri 2 alıcamNe yaptın canım aldım mı 2 numara
Kreşe göndermek iyi olur çocuk için zaten zamanı da gelmiş... Şimdi arkadaşlar bana kızacak biliyorum ama ben bakıcımızdan o kadar memnun dum ki annem o kadar iyi bakamazdı. Çünkü tahammülü yok. El kadar bebeği bile on dk oyalıyor. Hemen eline telefon alır..K validemi hiç demiyorum iki torun büyütmüş gördük nasıllar. Allahtan uzaktalar. Bi süre sonra çocuklar onlara benzemeye başlıyor. Şımarıyor.istedikleri yapılıyor. Anne. Baba sözü dinlenmiyor. Bağırsan hemen bişi diyorlar. Çocuk her fırsatta korumacı olarak anneanne babaanne yi seçiyor. Kural olmuyor aynı evin içinde çok zor gerçekten. Em güzeli bağımsız kendi usulüne göre yetiştirmek.Tam 3 yaş var aralarında. Beni şuan zorlayan küçük değil zaten kızlar. Ben çalışırken kızıma kayınvalidemler baktı. Bir evin içinde gün oldu 4 kişi k.v. Kayınpeder amca hala sadece kızımla ilgilendi çocuk hiç boş kalmadı. Biri yorulunca diğeri devreye girdi. Her dediği istediği de yapıldı tabi bu süreçte. Klasik yöntem de beslendiği için de kendi yemiyor. Kıskançlık ta cabası. Haziranda tatil programımız var. Geldikten sonra kreşe göndermeyi düşünüyoruz
Ay bizim teyze de çok tembel tam zıttım benim.Çok demiyorum zaten ama bizimki teyzesi kılıklı, tembel biraz iş konusunda. İnşallah okumasıda teyzesine çeker diyorum
Esim kahverengi ben ela gozluyum canim. Aklıma o da geldi canim. Ama koyu rengi gorunce ilk korkmadim degil. Sagliginda bisi olmasin daBi göz rengi belli olmuş artık,peki cnm eşin veya sen renkli gözlümüsünüz,bizim bi tanıdığın kızının babası yeşil gözlü anne kahve kızın bi gözü yeşil bi gözü kahve
Kreşe Eylül gibi verseniz sanki daha iyi olmaz mı? Siz bilirsiniz tabi. Bende Haziran da alıyorum kreşten Eylül’de tekrar başlıcak.Tam 3 yaş var aralarında. Beni şuan zorlayan küçük değil zaten kızlar. Ben çalışırken kızıma kayınvalidemler baktı. Bir evin içinde gün oldu 4 kişi k.v. Kayınpeder amca hala sadece kızımla ilgilendi çocuk hiç boş kalmadı. Biri yorulunca diğeri devreye girdi. Her dediği istediği de yapıldı tabi bu süreçte. Klasik yöntem de beslendiği için de kendi yemiyor. Kıskançlık ta cabası. Haziranda tatil programımız var. Geldikten sonra kreşe göndermeyi düşünüyoruz
Bizim küçük teyzemizde çok tembel ama çok kitap okur. Okulda hep başarılıydı. İki üniversite bitirdi. Ama işte yemek yap ev temizle denemeyeceksin onaKreşe göndermek iyi olur çocuk için zaten zamanı da gelmiş... Şimdi arkadaşlar bana kızacak biliyorum ama ben bakıcımızdan o kadar memnun dum ki annem o kadar iyi bakamazdı. Çünkü tahammülü yok. El kadar bebeği bile on dk oyalıyor. Hemen eline telefon alır..K validemi hiç demiyorum iki torun büyütmüş gördük nasıllar. Allahtan uzaktalar. Bi süre sonra çocuklar onlara benzemeye başlıyor. Şımarıyor.istedikleri yapılıyor. Anne. Baba sözü dinlenmiyor. Bağırsan hemen bişi diyorlar. Çocuk her fırsatta korumacı olarak anneanne babaanne yi seçiyor. Kural olmuyor aynı evin içinde çok zor gerçekten. Em güzeli bağımsız kendi usulüne göre yetiştirmek.
Ay bizim teyze de çok tembel tam zıttım benim.
Nasıl ikiziz biz bilmem bizimki babasına çeksin de; halasına çekmesin. Halası tembellikte zirvede...
Bende sana katılıyorum canım anneanne ya da babanne tarafından bakılınca illa ki bir sorun çıkıyor çevremde çok gördümKreşe göndermek iyi olur çocuk için zaten zamanı da gelmiş... Şimdi arkadaşlar bana kızacak biliyorum ama ben bakıcımızdan o kadar memnun dum ki annem o kadar iyi bakamazdı. Çünkü tahammülü yok. El kadar bebeği bile on dk oyalıyor. Hemen eline telefon alır..K validemi hiç demiyorum iki torun büyütmüş gördük nasıllar. Allahtan uzaktalar. Bi süre sonra çocuklar onlara benzemeye başlıyor. Şımarıyor.istedikleri yapılıyor. Anne. Baba sözü dinlenmiyor. Bağırsan hemen bişi diyorlar. Çocuk her fırsatta korumacı olarak anneanne babaanne yi seçiyor. Kural olmuyor aynı evin içinde çok zor gerçekten. Em güzeli bağımsız kendi usulüne göre yetiştirmek.
Ay bizim teyze de çok tembel tam zıttım benim.
Nasıl ikiziz biz bilmem bizimki babasına çeksin de; halasına çekmesin. Halası tembellikte zirvede...
Yok canim ikizim orda yaşıyor anadolu ünv de çalışıyor.ben rizeliyimDeme 3 falan 2 kızım var benim. Bayram haftası gidicem ben sonra dönücem, büyüğün gösterisi, küçüğün aşısı ve kalça ultrasonu var yoksa kalırdım , birde Temmuz’da gidicem. Sende Eskişehirlimiydin?
Amaninnn kız eriyip gidecen naptın.Kızlar şimdi yürüyüşten geldim. 14.500 tempolu adım atmışım.
Güldürdun beni kız)) bende terliyrm aynen dediğin gibi canimAmaninnn kız eriyip gidecen naptın.
Ben 8k adım attım ama eve geldim komple ter içindeydim. Afedersin içimdeki dona kadar değiştim Valla bravoo
Bende orda okudumYok canim ikizim orda yaşıyor anadolu ünv de çalışıyor.ben rizeliyim