- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
Anladım canım. Yaş farkı az çok fark etmiyor demek ki kıskançlık oluyor illa ki. Ben de izin rapor bitirip ücretsiz izne ayrılacağım inşaALlahMecburen başlıcam Doğum öncesi tüm izinleri kullandım 3 saatlik süt iznimi kullanmak istiyorum 4-5 ay sonra ücretsiz izine ayrılırım kimin bakacağı belli değil tabi bunlar plan şimdilik
Kardeşler arası yaş farkı 4,5
Bebiş daha kuvveti çekiyor canım.Kızlar pompayla süt sağınca daha az gelme ihtimali var mı herhangi bir bebişin sağdığımda çıkan sütle doyması imkansız çünkü
MaşaAllah. Aynen nemlendirmek lazım canım.banyodan sonra da sürmelisin losyon.Selamlar Kızlar. Bugün 11 günlük olduk kontrolümüz vardı. 3450 olmuş kılomuz 250 gr almışız şükür herşey yolunda
El ayak bilekleri çok kuruyor nemlendirici sürün dedi doktorumuz. Gece 3 saate yakın uyuyor ben hep uyandırıyordum.elleme dedi doktorumuz bakalım bu gece ne yapıcaz.
Annem hafta sonu gideyim dedi. O.zaman neler yazıcam bakalım iki çocukla baş başa kalıp
11 gün için gece 3 saat çok değil demek ki biz de hep panik oluyordum.
Gerçi benim oğlan rekor kırdı bu gece. Uyuyakalmışız eşimle ve tam 5 saat uyudu. Fırladım yataktan baktım uyuyo mama yapmaya giderken uyandı..demek karnı tok olunca iyi uyuyormuş :)