Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Hayırlı olsun ben üç kere kan testi yaptırdım istenilen değerde artış devam ediyordu yani iki katı en son 300çarşamba kan vermiştim hala devam edecekmiyiz kan vermeyecanımmmm 57ydi 2 gün önce 163olmuş çok şükür @Blankinfinity
Oh cok sukur canim sevindim valla. Super haberler aliniyor. Bakalim ben su kurtaj denilen gebeligi merak ediyorum en cokKızlar ben çıktım doktorun yanından, rahim gebelik durumunu almış ama çok yeni olduğu için başka bir şey göremedi tabi :) kan verdim bhcg onu bekleyeceğim.
Bu arada yolculuk yapacağımı söyledim ortalama 8-10 saatlik yollar ve sorun olmaz gidebilirsin dedi. Yolculuk sorusu soranlara duyurulur :)) tabi herkesin Gebelik durumu farklı benim için bu şekilde söyledi en azıdan.
Çok şükür canım ben de rahatladım biraz, inşallah bhcg değerim de yükselmiştir de iyice rahatlarım :) herkesten iyi haberler alırız inşallah :)) sorma ya benim de aklım onda, o da güzel bir haberle gelse keşkeOh cok sukur canim sevindim valla. Super haberler aliniyor. Bakalim ben su kurtaj denilen gebeligi merak ediyorum en cok
Canım çok sağ ol bilgilendirme için ben 8 saat yol gelmiştim içim rahatladıKızlar ben çıktım doktorun yanından, rahim gebelik durumunu almış ama çok yeni olduğu için başka bir şey göremedi tabi :) kan verdim bhcg onu bekleyeceğim.
Bu arada yolculuk yapacağımı söyledim ortalama 8-10 saatlik yollar ve sorun olmaz gidebilirsin dedi. Yolculuk sorusu soranlara duyurulur :)) tabi herkesin Gebelik durumu farklı benim için bu şekilde söyledi en azıdan.
Ya gelisimi geriden gelemez mi ki bebegin. Ablamin bebegi de ileriden gidiyordu biz sorun degil mi demistik. Bir hafta geri bir hafta ileri cok problem degil demisti. Ama o ilerleyen zamanlarda mi onemsiz ki acaba.. ne dedi ki mesela olumsuz konusup? Bazen beyin sadece olumluyq odaklanir ya da sadece olumsuza.. ne dedi tam olarak?Kızlar ben de gittim tekrar dr a bebeği gördü ama kalp atışını yine duyamadı. Sata göre 7+3 ama ultrasona göre 6+1 çıktı. Dr pek de olumlu konuşmadı. Bu ikincisi aynı şekilde konuşan. Öncesinde 2 kürtajım var bu da olursa 3 olacak. Korkuyorum.
Gozun aydin gunlerimiz ayni o zaman benimde 6+3 oldu bugun cook sukur bizde dun duyduk kalp atislariniSelamlar; bir süredir yazmıyordum biraz rölantiye almıştım kendimi. Dün doktora gittim keseyi bebeği gördük kalp atışı da vardı, 6+2 günlük. Kan da verdim o da iyi çıktı, sadece folik asit kullan dedi. İlk hamileliğim pek bir şey de bilmiyorum aslında, kendimi doktora bırakacağım ne derse onu yapacağım.
Herkese sorunsuz hamilelikler dilerim, sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah. Bütün yazılanları okudum bu arada, @tutkuu85 i merak ettim, inşallah iyi sonuçlar alır
Bende var canimKan pihtilasmasi olan arkadaslar yorumu gorunce cevap yazar misiniz acil bsy sorcm
okadarını yapmam herhalde canım darısı başına.Yakında da "değerim çok yükseliyor, acaba ikiz mi?" diye sormaya başlama gözün aydın çok sevindim.
bene vermene gerek yok bayramdan sonra ultrason için gel dedi. Hayırlı olsun ben üç kere kan testi yaptırdım istenilen değerde artış devam ediyordu yani iki katı en son 300çarşamba kan vermiştim hala devam edecekmiyiz kan vermeye
Hayırlı olsun canım benim de ilk gebeliğim ben de doktor ne derse yapacağım :)) inşallah sağlıcakla alırız kucağımızaSelamlar; bir süredir yazmıyordum biraz rölantiye almıştım kendimi. Dün doktora gittim keseyi bebeği gördük kalp atışı da vardı, 6+2 günlük. Kan da verdim o da iyi çıktı, sadece folik asit kullan dedi. İlk hamileliğim pek bir şey de bilmiyorum aslında, kendimi doktora bırakacağım ne derse onu yapacağım.
Herkese sorunsuz hamilelikler dilerim, sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah. Bütün yazılanları okudum bu arada, @tutkuu85 i merak ettim, inşallah iyi sonuçlar alır
Cevap için teşekkürler bir türlü rahat olamıyorum kan verince ayrı stres vermesem ayrı sizin en son değeriniz kaçtıbene vermene gerek yok bayramdan sonra ultrason için gel dedi
Rica ederim canım :))Canım çok sağ ol bilgilendirme için ben 8 saat yol gelmiştim içim rahatladı