Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar benim göbeğim de şu an 5 aylık hamile gibi. Gebelikte sağlıklı beslenip zayıflayanlar varmış instagramda görüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz zayıflayabilir miyiz?
kız ben şuan onu uyguluyorum hergün 4km yürüyüşe başladım bile ve gercekten çok iyi geliyor hemde yediklerime dikkat ediyorum daha sağlıklı şeyler seciyorum🥰🫶🏼

İlk 2 gebeliğimde kullandım birkaç ay ama kanamam olunca doktor kesti farklı bir kan sulandırıcı hap vermişti
Bana da nerdeyse bircok kadin dogumcu kullanacaksin dedi. Bugun perinatolog gördü gerek yok gibi deyip hematolojiden de görüş istedi. Ora da gerek yok dedi. Dr da gerek yok gibi simdilik dedi ama normal kadin dogumcu kullan dedi. Kafam corba oldu...
Drlar neden görüş ayriligina düşüyor anlamadim. Bide bana kese henuz görünmedi diye yine umutsuz konustu biraz. Bakalim bi artsin beta fln dedi. Yani ne var bu kadar insanlarin moralini bozacak anlamiyorum..

ben de kullanıyorum kan sulandırıcı,seni korkutmak istemem ama deneyimimi anlatayım, 3. düşüğümde doktor aynen senin gibi kalp atışını görünce başlarız dedi ama kalp atışını duyamadan düşük oldu, bu hamileliğimde başka doktora gittim keseyi bile görmeden başlattı geç kalmamalıyız dedi, sen daha iyi bilirsin tabi ama bence farklı bir doktordan da görüş alabilirsin.
Oncelikle tebrik ederim canim kalp atışını duymussun 🥰 darisi bizlerin başına 🙏💗
Ya canim bilmiyorum ki bana hepsi kalp atisi duyulunca baslariz dedi. Bugunku perinatolog ve hematoloji dokroru da gerek bile yok gayet normal dedi... ben anlamadim vallahi.
Senin pihtilasma testin nasildi acaba var mi fotosu falan ? Hangi genlerde ne vardi

İleriki haftalarda magnezyuma başlamıştım ama bu haftalarda da kullanılıyor mu bilmiyorum. Ben cuma günü bı sorayım doktoruma
Sor canim iyi olur. Bende bugun dedim dr.a ama kullanma demedi sessiz kaldi sagolsun.
Ay benim acil doktor bulmam lazim. Devlete gidiyorum hani dedim kalp atisina kadar devlette tahlilleri fln yaptirayim güya. Ama yok ya her doktor baska sey diyor. Beynim yandı

Oncelikle tebrik ederim canim kalp atışını duymussun 🥰 darisi bizlerin başına 🙏💗
Ya canim bilmiyorum ki bana hepsi kalp atisi duyulunca baslariz dedi. Bugunku perinatolog ve hematoloji dokroru da gerek bile yok gayet normal dedi... ben anlamadim vallahi.
Senin pihtilasma testin nasildi acaba var mi fotosu falan ? Hangi genlerde ne vardi
benim resimdeki gibiydi değerler, inşallah evham yapıyoruzdur, doktorlar bizim gibi kaç kişiyi görüyor başka doktor da aynı şeyi demiş doğrudur herhalde

1745232610119.webp

Kızlar ben haftaya adet sancısına benzer sancı ile başladım. İlk defa bugün gebelik belirtilerini sonuna kadar yaşıyorum mide bulantısı koku hassasiyeti en üst noktada. Sizlerde de adet sancısı gibi sancı var mı?

benim resimdeki gibiydi değerler, inşallah evham yapıyoruzdur, doktorlar bizim gibi kaç kişiyi görüyor başka doktor da aynı şeyi demiş doğrudur herhalde

Eki Görüntüle 3580258
Ya insallah canim amin yaa.. bende bir yandan diyorum kullansam bir yandan da diyorum ama kanama riskini artirir. Ztn hematoloji dr.u da aynini dedi yani kadin dogumcu bu riski almak istemeyebilir zor karar dedi. Cunku bir sıkıntı yok bu testi hic yaptirmamis biri ile ayni risk oranindasin dedi. Yaptirdigin iyi olmus diyebilecegimiz negatif bir sonuç yok dedi. Benimki de böyle çıktı test sonucum.

Eklentiler

• 20250421_135306.webp
    20250421_135306.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 32
Ben de bu hamilelikte bulantı olmayacak sanırım diye seviniyordum benim de başladı hafiften 😶
bi gitsek de görsek hiçbişey belli değil gibi ben kese de görmedim daha. Haftaya ilk defa gitmiş olucam kötü bişey duymaktan da korkuyorum
Kac haftaliksiniz ? Sat neydi ?
Evet canım çok küçük şuan benimde öyle çarşamba günü görünür mü bilmiyorum 1500 olur değer tahminimce
Canim görünmez. Benim dedigin degerden fazla olmasi lazim bugun ama karindan goremedi. En az 5 6bin fln lazim galiba karindan görmek icin.

Bana da nerdeyse bircok kadin dogumcu kullanacaksin dedi. Bugun perinatolog gördü gerek yok gibi deyip hematolojiden de görüş istedi. Ora da gerek yok dedi. Dr da gerek yok gibi simdilik dedi ama normal kadin dogumcu kullan dedi. Kafam corba oldu...
Drlar neden görüş ayriligina düşüyor anlamadim. Bide bana kese henuz görünmedi diye yine umutsuz konustu biraz. Bakalim bi artsin beta fln dedi. Yani ne var bu kadar insanlarin moralini bozacak anlamiyorum..
Doktorlar her zaman en kötü ihtimali konuşuyor. Bana da ikinci gebeliğimde bebeğin böbreği büyük diğerinden demişti işte down sendromu olabilir istersen amniyosentez yaptır. Boşuna insanı strese sokuyorlar. Ayrıca benim ikizlerden birinin kalbi durmuştu kaç sefer amniyosentez yaptırmamak için imza verdim

Doktorlar her zaman en kötü ihtimali konuşuyor. Bana da ikinci gebeliğimde bebeğin böbreği büyük diğerinden demişti işte down sendromu olabilir istersen amniyosentez yaptır. Boşuna insanı strese sokuyorlar. Ayrıca benim ikizlerden birinin kalbi durmuştu kaç sefer amniyosentez yaptırmamak için imza verdim
O kadar haklisin ki gercekten en kötüyü konuşuyorlar... bana bugun perinatolog diyor ki dis gebelik mi ne oldugunu bilmiyorum vajinal baktirmiyorsun. Yahu baktırmak zorunda degilim. Acildeki dr.lar da bu sebeple zorbaladi beni bugunku perinatolog da. Yine bugunku biraz daha normal uslupla konustu ama konu degismiyor. Hep olumsuz yaklasiyorlar biz hamilelere...
Ah canim zor seyler geçirmişsin sende. Benimde bir düşüğüm oldu 🙁

Ya insallah canim amin yaa.. bende bir yandan diyorum kullansam bir yandan da diyorum ama kanama riskini artirir. Ztn hematoloji dr.u da aynini dedi yani kadin dogumcu bu riski almak istemeyebilir zor karar dedi. Cunku bir sıkıntı yok bu testi hic yaptirmamis biri ile ayni risk oranindasin dedi. Yaptirdigin iyi olmus diyebilecegimiz negatif bir sonuç yok dedi. Benimki de böyle çıktı test sonucu

Ben bu raporu doktora verdiğimde çok önemli pıhtılaşma sorunu yok ama daha önce düşüklerin olmuş o yüzden iğne başlayalım demişti, yani aslında her şey belli benim tüm akrabalarım kan sulandırıcı kullanarak bebek sahibi oldu annen teyzen neyse sen de o oluyorsun, kan sulandırıcı evet düşük olursa bir tehdit ama sonuçta ölüm yok ucunda, kaç kadın kullanıyor bu ilacı herkesin düşük riski kan kaybı riski var ama kullanılıyor işte bence bu riski almaya değer, bu ilacı hemen kullandırmaları için 3 düşük yapmam gerekti, illa böyle bir sonuç mu görmeleri gerek anlamıyorum kendilerini garantiye alıyorlar

Back
X