- 29 Kasım 2023
- 795
- 423
- 23
- Konu Sahibi annabelica
- #1.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ben de çok tuhaf ne yesem ne içsem çıkartıyorum su bile midemde 20 dk kalmıyor yendiğim içtiğimBendede bulantı çok canım biraz yürüyüş ve oksijen iyi gelir arada
Bana da nerdeyse bircok kadin dogumcu kullanacaksin dedi. Bugun perinatolog gördü gerek yok gibi deyip hematolojiden de görüş istedi. Ora da gerek yok dedi. Dr da gerek yok gibi simdilik dedi ama normal kadin dogumcu kullan dedi. Kafam corba oldu...
Drlar neden görüş ayriligina düşüyor anlamadim. Bide bana kese henuz görünmedi diye yine umutsuz konustu biraz. Bakalim bi artsin beta fln dedi. Yani ne var bu kadar insanlarin moralini bozacak anlamiyorum..
Aynıyız canım herseyimiz ayni rahmimize kadarKızlar benim de ilk gebeliğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum Ekim ayında. Sonrasında trombofili paneli sonucum bu şekilde çıkmıştı. Paneli yapan genetik doktoru heterozigot için pıhtılaşmaya yatkınlık demişti. Homozigot asıl pıhtılaşma imiş. Hatta dışarıdan 10 kişi alıp bu testi yapsak yarısında heterozigot çıkar zaten dedi.
Ben tüp bebek ile hamile kaldım ve doktorum tedbir amaçlı embriyo transferi gününden itibaren Clexane 0.4 kullandırıyor. Şu ana kadar hiç kanama yaşamadım. 5+5te keseleri 6+5te kalp atışlarını duydum ve hep vajinal bakıldı. Hiç bir sıkıntı olmadı. Zaten bende kadınların %30unda olan ters rahim var. Karından daha geç görünüyor böyle olunca.
Ben henüz doktora gitmedim canım hem kese hem kalp aynı anda görürüm diye düşünüyorum inşallahmerhaba, bende 5+4 teyim ve 6+2 de bende gidicem inşallah bebeği görcez, bir şey sormak istiyorum keseyi ne zaman görmüştünüz
Canım nerden biliyorsun bi git bakalım doktora belki düşük kanaması değildirKızlar bende aranızdan ayrılıyorum bugün kanamam başladı ağrımda var. Herkese sağlıklı hamilelik diliyorum. Rabbim hayırla sağlıkla doğum yapmayı nasib etsin inşAllah
Dün benim de öyleydi canım adet sancısı gibi ama bugün ağrım yok. Mide bulantım artıyor gittikçeKızlar ben haftaya adet sancısına benzer sancı ile başladım. İlk defa bugün gebelik belirtilerini sonuna kadar yaşıyorum mide bulantısı koku hassasiyeti en üst noktada. Sizlerde de adet sancısı gibi sancı var mı?
şimdi çıktım yine yürüyüşe cık sendeYürüyüşe bende başlayayım ya havalarda düzeldi iyi gelir![]()
5+0 kese yazdım listeyeben de bugün tam 5+4 üm . 5+0 da randevum vardı keseyi gördük 0,5cm dedi normal bu hafta için dedi . 10 gün sonra tekrar gel dedi ve bi kaç kan ve idrar tahili istedi. kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum inşallah her şey yolundadır. Diyetisyeni ben de sormustum 68,5 ile başladım şimdi değil de 3.aydan sonra diyetisyen olur dedi. Onun dışında forumda diğer konuşulanlara göre kanama almadıkça her türlü ağrı sancı normaldir bu süreçte ama kanama olursa mutlaka gel dedi. folik asit ve d vitamini kullanıyorum ben de sadece .
Büyük bir mutlulukla ekledim. Darısı basimiza
6+2de gördüm canım maşallah kalbi güçlü atıyordu 7+0da daha güçlü bı kalp atışı duyabilirsin gözyaşları için peçete al yanına aşırı ağlamaklıArkadaşlar merhaba,ben şuan 6+6 yım .yarın doktora gideceğim.5+2 de çok az kese gördüğünü söyleyip bu tarihe randevu vermişti doktorum.tam 7.haftada bebeği gören var mı?yolk sac kalp atışları vs neler belirgindi sizde?
Sat:24 şubat canımKızlar kese kalp atışı gorenler bizi habersiz bırakmayın. Listeye de ekleyelim hemen@wonderob
LeydiDaisy buralarda misiniz kızlar. Sat ve beklenen doğum tarihlerinizi yazabilir misiniz listemiz tam olsun
![]()
6 haftalık, sat 10 MartKac haftaliksiniz ? Sat neydi ?
Eğer ki geç döllenme değilse duyarsın canım. Ben 6+5te duydum ikizlerimin kalbini.Arkadaşlar merhaba,ben şuan 6+6 yım .yarın doktora gideceğim.5+2 de çok az kese gördüğünü söyleyip bu tarihe randevu vermişti doktorum.tam 7.haftada bebeği gören var mı?yolk sac kalp atışları vs neler belirgindi sizde?
Maşallah sağlıkla gelsin. Canım sen de geç döllenme sebebiyle kalp atışınj geç duyanlardan mısın? Bana süreci yazabilir misin?Sat:24 şubat canım
Kalp atışını bugün gördüm
Beklenen doğum tarihi de 1 aralık
AsarMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET BEKLENEN
DOĞUM TARİHİGERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİBEBEĞİN İSMİ @simurgdc 34 1 24
Şubat4+5 6+0 1 Aralık @milan24 33 1 25
Şubat5+4 2 Aralık @belisamaa 28 1 1 Mart 4+0 6+4 3 Aralık @innocence_ 33 1 1
Mart5+2 @Azimliiii 33 1 1
Mart5+4 7+0 15 Aralık @ebayraktar 34 1 2 Mart @asdaf 25 1 2
Mart6+2 4 Aralık @wonderob 33 2 2
Mart5+4 7 Aralık @aylemakk 27 1 3 Mart 5+2 9 Aralık Beyazyasemin
32 1 ve 2 3
Mart5+5 6+5 8 Aralık cezerye_
34 1 4 Mart 5+4 9 Aralık G gebesurec 26 1 4
Mart9 Aralık @sellmin 37 3 5
Mart10 Aralık @Rosalndaa 34 3 6
Mart6+0 6+0 15 Aralık @simgelavinya 29 1 6
Mart4+2 5+5 11 Aralık @Mystika 35 1 7
Mart4+6 6+1 12 Aralık @Senosi 29 1 7
Mart13 Aralık suuuduru68
28 2 7
Mart11 Aralık @Dilan Nur 20 1 7
Mart5+2 16 Aralık @Azraemre 30 3 8 Mart 13 Aralık @destinaa88 37 2 8
Mart@husedaa 26 1 10 Mart 19 Aralık Dogabesmez
30 2 10
Mart15 Aralık @Lavinia_98 26 3 11 Mart @hhto 30 1 13
Mart5+0 20 Aralık @himadays 26 1 13
Mart5+2 16 Aralık @Lovely35 36 2 14
Mart19 Aralık @Zaaraaa 32 2 14
Mart18 Aralık annabelica
34 2 15 Mart 17 Aralık @Zeynobenn 29 1 15
Mart19 Aralık ahsennayaz
35 1 16
Mart23 Aralık @goodheartedgirl 37 2 16
Mart4+4 21 Aralık @hiranur3419 29 3 18
Mart23 Aralık @Hayall07 31 2 19
Mart24 Aralık @Pamlok 31 1 20
Mart25 Aralık @kumsal007 30 2 22
Mart27 Aralık LeydiDaisy
35 2 4+5
Ya bende kendimi igne kullanacagima oyle odaklamistim ki. Yani benimde kafam karisti. Benimde bu testi yaptirmis olmama sasirdilar. Ve yani bende hep senin gibi düşündüm neden baslamiyorlar zarari var mi yok mu diye düşünüyorum sonra bakiyorum bazi dr.lar hamileligi duyar duymaz hemen baslayalim diye giriyor konuya bazıları temkinli. Benim en acilinden özel bir doktor bulmam lazim devlettekilerle bu is yürümeyecek. Kalp atisindan itibaren ozelde takip edilcem. Ve anladigim perinatologlar bir tık mesafeli duruyor gibi sulandiriciya. Bugun hematoloji doktoru da ama dedi ki bu risk dedi kanama da yasayip olumsuz birsey olursa yine sorumluluk o dr.un oluyor zor bir kadar dedi.Ben bu raporu doktora verdiğimde çok önemli pıhtılaşma sorunu yok ama daha önce düşüklerin olmuş o yüzden iğne başlayalım demişti, yani aslında her şey belli benim tüm akrabalarım kan sulandırıcı kullanarak bebek sahibi oldu annen teyzen neyse sen de o oluyorsun, kan sulandırıcı evet düşük olursa bir tehdit ama sonuçta ölüm yok ucunda, kaç kadın kullanıyor bu ilacı herkesin düşük riski kan kaybı riski var ama kullanılıyor işte bence bu riski almaya değer, bu ilacı hemen kullandırmaları için 3 düşük yapmam gerekti, illa böyle bir sonuç mu görmeleri gerek anlamıyorum kendilerini garantiye alıyorlar
Normal normalSağ kasık ağrım var bide çok minik batma hissettim rahmimde sizce normal mi
Sağol canım ama kese duruyormuş büyümüşde hatta iğne ve ilaç verdi zaman ne göstericek bakalımAnladım canım inşallah en yakın ve doğru zamanda daha sağlıklı bi hamileliğin olur canım çok geçmiş olsun![]()
Dediğin gibiymiş canım düşük olmadı kese duruyo ve büyümüş başından beri lekelenme yaşıyorum ve betam düzensiz arttığı için öyle düşündümBen henüz doktora gitmedim canım hem kese hem kalp aynı anda görürüm diye düşünüyorum inşallah
Canım nerden biliyorsun bi git bakalım doktora belki düşük kanaması değildir![]()
Merhaba , bende tam tersi homozigot pihtilasma yatkinligi heterezigot pihtilasma diye biliyorum bana da dr oyle aciklamisti. Burda da fikir ayriligina düşmezsiniz ya doktooorlarKızlar benim de ilk gebeliğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum Ekim ayında. Sonrasında trombofili paneli sonucum bu şekilde çıkmıştı. Paneli yapan genetik doktoru heterozigot için pıhtılaşmaya yatkınlık demişti. Homozigot asıl pıhtılaşma imiş. Hatta dışarıdan 10 kişi alıp bu testi yapsak yarısında heterozigot çıkar zaten dedi.
Ben tüp bebek ile hamile kaldım ve doktorum tedbir amaçlı embriyo transferi gününden itibaren Clexane 0.4 kullandırıyor. Şu ana kadar hiç kanama yaşamadım. 5+5te keseleri 6+5te kalp atışlarını duydum ve hep vajinal bakıldı. Hiç bir sıkıntı olmadı. Zaten bende kadınların %30unda olan ters rahim var. Karından daha geç görünüyor böyle olunca.
Canim cok sevindim. Insallah bebegin tutunur. Dua et. Bende edicem sana dua. Allahım insallah saglikla tüm bekleyenlerin kucagina aldirsin evlatlariniSağol canım ama kese duruyormuş büyümüşde hatta iğne ve ilaç verdi zaman ne göstericek bakalım
Dediğin gibiymiş canım düşük olmadı kese duruyo ve büyümüş başından beri lekelenme yaşıyorum ve betam düzensiz arttığı için öyle düşündüm