Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar benim de ilk gebeliğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum Ekim ayında. Sonrasında trombofili paneli sonucum bu şekilde çıkmıştı. Paneli yapan genetik doktoru heterozigot için pıhtılaşmaya yatkınlık demişti. Homozigot asıl pıhtılaşma imiş. Hatta dışarıdan 10 kişi alıp bu testi yapsak yarısında heterozigot çıkar zaten dedi.
Ben tüp bebek ile hamile kaldım ve doktorum tedbir amaçlı embriyo transferi gününden itibaren Clexane 0.4 kullandırıyor. Şu ana kadar hiç kanama yaşamadım. 5+5te keseleri 6+5te kalp atışlarını duydum ve hep vajinal bakıldı. Hiç bir sıkıntı olmadı. Zaten bende kadınların %30unda olan ters rahim var. Karından daha geç görünüyor böyle olunca.

Eklentiler

• 1000005216.webp
    1000005216.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 14
Bana da nerdeyse bircok kadin dogumcu kullanacaksin dedi. Bugun perinatolog gördü gerek yok gibi deyip hematolojiden de görüş istedi. Ora da gerek yok dedi. Dr da gerek yok gibi simdilik dedi ama normal kadin dogumcu kullan dedi. Kafam corba oldu...
Drlar neden görüş ayriligina düşüyor anlamadim. Bide bana kese henuz görünmedi diye yine umutsuz konustu biraz. Bakalim bi artsin beta fln dedi. Yani ne var bu kadar insanlarin moralini bozacak anlamiyorum..

Kızlar benim de ilk gebeliğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum Ekim ayında. Sonrasında trombofili paneli sonucum bu şekilde çıkmıştı. Paneli yapan genetik doktoru heterozigot için pıhtılaşmaya yatkınlık demişti. Homozigot asıl pıhtılaşma imiş. Hatta dışarıdan 10 kişi alıp bu testi yapsak yarısında heterozigot çıkar zaten dedi.
Ben tüp bebek ile hamile kaldım ve doktorum tedbir amaçlı embriyo transferi gününden itibaren Clexane 0.4 kullandırıyor. Şu ana kadar hiç kanama yaşamadım. 5+5te keseleri 6+5te kalp atışlarını duydum ve hep vajinal bakıldı. Hiç bir sıkıntı olmadı. Zaten bende kadınların %30unda olan ters rahim var. Karından daha geç görünüyor böyle olunca.
Aynıyız canım herseyimiz ayni rahmimize kadar 😁 ama ben son düşüğümde tedbir amaçlı 4binlik oksapar vuruyordum yine de kalbi durdu bu kez hem coraspin hem enox 6binlik vuruyorum şimdilik iyi gidiyoruz gibi. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

merhaba, bende 5+4 teyim ve 6+2 de bende gidicem inşallah bebeği görcez, bir şey sormak istiyorum keseyi ne zaman görmüştünüz
Ben henüz doktora gitmedim canım hem kese hem kalp aynı anda görürüm diye düşünüyorum inşallah 🙏🏼
Kızlar bende aranızdan ayrılıyorum bugün kanamam başladı ağrımda var. Herkese sağlıklı hamilelik diliyorum. Rabbim hayırla sağlıkla doğum yapmayı nasib etsin inşAllah
Canım nerden biliyorsun bi git bakalım doktora belki düşük kanaması değildir 😕

Kızlar ben haftaya adet sancısına benzer sancı ile başladım. İlk defa bugün gebelik belirtilerini sonuna kadar yaşıyorum mide bulantısı koku hassasiyeti en üst noktada. Sizlerde de adet sancısı gibi sancı var mı?
Dün benim de öyleydi canım adet sancısı gibi ama bugün ağrım yok. Mide bulantım artıyor gittikçe

ben de bugün tam 5+4 üm . 5+0 da randevum vardı keseyi gördük 0,5cm dedi normal bu hafta için dedi . 10 gün sonra tekrar gel dedi ve bi kaç kan ve idrar tahili istedi. kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum inşallah her şey yolundadır. Diyetisyeni ben de sormustum 68,5 ile başladım şimdi değil de 3.aydan sonra diyetisyen olur dedi. Onun dışında forumda diğer konuşulanlara göre kanama almadıkça her türlü ağrı sancı normaldir bu süreçte ama kanama olursa mutlaka gel dedi. folik asit ve d vitamini kullanıyorum ben de sadece .
5+0 kese yazdım listeye 🥰
annabelica annabelica 6+1 kalp atışımız duyuldu canım ekleyebilirsin 💗
Büyük bir mutlulukla ekledim. Darısı basimiza 🥰🥰🙏🏼

Arkadaşlar merhaba,ben şuan 6+6 yım .yarın doktora gideceğim.5+2 de çok az kese gördüğünü söyleyip bu tarihe randevu vermişti doktorum.tam 7.haftada bebeği gören var mı?yolk sac kalp atışları vs neler belirgindi sizde?

Arkadaşlar merhaba,ben şuan 6+6 yım .yarın doktora gideceğim.5+2 de çok az kese gördüğünü söyleyip bu tarihe randevu vermişti doktorum.tam 7.haftada bebeği gören var mı?yolk sac kalp atışları vs neler belirgindi sizde?
6+2de gördüm canım maşallah kalbi güçlü atıyordu 7+0da daha güçlü bı kalp atışı duyabilirsin gözyaşları için peçete al yanına aşırı ağlamaklı 😇 içini ferah tut stres yapma evrene güzel mesaj ver güven bana

Eğer ki geç döllenme değilse duyarsın canım. Ben 6+5te duydum ikizlerimin kalbini.
Bir tanesinin crl 7mm 6+4
Diğerinin crl 6mm 6+3 dedi doktorum

Sat:24 şubat canım
Kalp atışını bugün gördüm 🥰
Beklenen doğum tarihi de 1 aralık
Maşallah sağlıkla gelsin. Canım sen de geç döllenme sebebiyle kalp atışınj geç duyanlardan mısın? Bana süreci yazabilir misin?

K kubraumt sana da maşallah sağlıkla gelsin inşallah. sen de yazabilir misin sata göre neydi ne oldu?

Ben de kalp atışını duyarım umarım. Çok endişeliyim.

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETBEKLENEN
DOĞUM TARİHİ
GERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİ
BEBEĞİN İSMİ
@simurgdc34124
Şubat
4+56+01 Aralık
@milan2433125
Şubat
5+4🩵2 Aralık
@belisamaa2811 Mart4+06+43 Aralık
@innocence_3311
Mart
5+2
@Azimliiii3311
Mart
5+47+0🩵15 Aralık
@ebayraktar3412 Mart
@asdaf2512
Mart
6+24 Aralık
@wonderob3322
Mart
5+47 Aralık
@aylemakk2713 Mart5+29 Aralık
Beyazyasemin Beyazyasemin 321 ve 23
Mart
5+56+58 Aralık
cezerye_ cezerye_ 3414 Mart5+49 Aralık
G gebesurec 2614
Mart
🩵9 Aralık
@sellmin3735
Mart
10 Aralık
@Rosalndaa3436
Mart
6+06+015 Aralık
@simgelavinya2916
Mart
4+25+5🩷11 Aralık
@Mystika3517
Mart
4+66+112 Aralık
@Senosi2917
Mart
🩷13 Aralık
suuuduru68 suuuduru68 2827
Mart
11 Aralık
@Dilan Nur2017
Mart
5+216 Aralık
@Azraemre3038 Mart🩷13 Aralık
@destinaa883728
Mart
@husedaa26110 Mart19 Aralık
Dogabesmez Dogabesmez 30210
Mart
15 Aralık
@Lavinia_9826311 Mart
@hhto30113
Mart
5+0🩷20 Aralık
@himadays26113
Mart
5+216 Aralık
@Lovely3536214
Mart
19 Aralık
@Zaaraaa32214
Mart
18 Aralık
annabelica annabelica 34215 Mart🩷17 Aralık
@Zeynobenn29115
Mart
19 Aralık
ahsennayaz ahsennayaz 35116
Mart
23 Aralık
@goodheartedgirl37216
Mart
4+421 Aralık
@hiranur341929318
Mart
23 Aralık
@Hayall0731219
Mart
🩷24 Aralık
@Pamlok31120
Mart
25 Aralık
@kumsal00730222
Mart
27 Aralık
LeydiDaisy LeydiDaisy 3524+5🩵
Asar

Ben bu raporu doktora verdiğimde çok önemli pıhtılaşma sorunu yok ama daha önce düşüklerin olmuş o yüzden iğne başlayalım demişti, yani aslında her şey belli benim tüm akrabalarım kan sulandırıcı kullanarak bebek sahibi oldu annen teyzen neyse sen de o oluyorsun, kan sulandırıcı evet düşük olursa bir tehdit ama sonuçta ölüm yok ucunda, kaç kadın kullanıyor bu ilacı herkesin düşük riski kan kaybı riski var ama kullanılıyor işte bence bu riski almaya değer, bu ilacı hemen kullandırmaları için 3 düşük yapmam gerekti, illa böyle bir sonuç mu görmeleri gerek anlamıyorum kendilerini garantiye alıyorlar
Ya bende kendimi igne kullanacagima oyle odaklamistim ki. Yani benimde kafam karisti. Benimde bu testi yaptirmis olmama sasirdilar. Ve yani bende hep senin gibi düşündüm neden baslamiyorlar zarari var mi yok mu diye düşünüyorum sonra bakiyorum bazi dr.lar hamileligi duyar duymaz hemen baslayalim diye giriyor konuya bazıları temkinli. Benim en acilinden özel bir doktor bulmam lazim devlettekilerle bu is yürümeyecek. Kalp atisindan itibaren ozelde takip edilcem. Ve anladigim perinatologlar bir tık mesafeli duruyor gibi sulandiriciya. Bugun hematoloji doktoru da ama dedi ki bu risk dedi kanama da yasayip olumsuz birsey olursa yine sorumluluk o dr.un oluyor zor bir kadar dedi.

Anladım canım inşallah en yakın ve doğru zamanda daha sağlıklı bi hamileliğin olur canım çok geçmiş olsun 💐
Sağol canım ama kese duruyormuş büyümüşde hatta iğne ve ilaç verdi zaman ne göstericek bakalım
Ben henüz doktora gitmedim canım hem kese hem kalp aynı anda görürüm diye düşünüyorum inşallah 🙏🏼

Canım nerden biliyorsun bi git bakalım doktora belki düşük kanaması değildir 😕
Dediğin gibiymiş canım düşük olmadı kese duruyo ve büyümüş başından beri lekelenme yaşıyorum ve betam düzensiz arttığı için öyle düşündüm

Merhaba , bende tam tersi homozigot pihtilasma yatkinligi heterezigot pihtilasma diye biliyorum bana da dr oyle aciklamisti. Burda da fikir ayriligina düşmezsiniz ya doktooorlar🙄😀
Bide bugun benim tahlillerimi hematoloji de yorumladi o da dedi ayni seyleri. Genetik olarak temizsin diye. Bana ekstra baska testler de yapildi lupus vs. Onlari da birlikte yorumladilar gerek yok dediler. Bende anlamadim ya.. dr ozellikde ilk iki test maddesi varya, Faktör 2 ve Faktör 5 onlarda bir anomali varsa bu onenli ama diger degerlere bakmaya bile gerek yok dedi. Kime inanacagiz sasirdik

Sağol canım ama kese duruyormuş büyümüşde hatta iğne ve ilaç verdi zaman ne göstericek bakalım

Dediğin gibiymiş canım düşük olmadı kese duruyo ve büyümüş başından beri lekelenme yaşıyorum ve betam düzensiz arttığı için öyle düşündüm
Canim cok sevindim. Insallah bebegin tutunur. Dua et. Bende edicem sana dua. Allahım insallah saglikla tüm bekleyenlerin kucagina aldirsin evlatlarini🙏 kanaman ne durumda

Back
X