- 11 Şubat 2018
- 99
- 48
- 35
Pai 1 dedgniz hangisi oluyor.benimde c677 heterozigot bide 675 4g 5g varyasyonu homozigot.sizin de boyle mipıhtılaşma en büyük sebebi yaş ve hareketsizlikten
çok iyi gidiyor maşallah aynen mutlaka gidin canım kan pıhtılaşma hangi genlerin var senin ki benim ki 2 gen var c677 heterizogit ve pai-1 homozogit
Verme imkânınız varsa hcg olcumunuzu düzenli yaptırın artış en az iki kat olmalı diye söylemişti doktorum.ben olsam 102 olan değerden 48 saat sonra bir ölçüm daha yapardım,en azından kafanızı rahatlar,ins herşey güzel ilerler sizin icindeSelam kızlar bende cuma günü öğrendim bebeğimi. Adetten 2 gün önce hcg 23,8 di bir gün arayla tekrar yaptırdım 61 dün doktorum tekrar istedi 102 çıktı değerler normal mi? Artık ayın 8 ine kadar bekliyoruz sürekli kan vermeme gerek yokmuş. 8 inde keseyi ve bebeği görmeyi planlıyorum dedi. Pazar günü tekrar verebilirim belki versem mi sizce ne durumda diye
sadece pai-1 4g4g yazıyor canım eğer pai-1 4g4g homozogit 4g5g ise heterizegoit 675 diye ilk defa duydum faktör v mi yoksaPai 1 dedgniz hangisi oluyor.benimde c677 heterozigot bide 675 4g 5g varyasyonu homozigot.sizin de boyle mi
Teşekkür ederim bende vermeyi düşünüyorum doktorum sürekli vermekte iyi değil dedi aslında. 23 ve 61 değerleri arasında 1 gün , 61 ve 102 arasında 12 saat var normal miVerme imkânınız varsa hcg olcumunuzu düzenli yaptırın artış en az iki kat olmalı diye söylemişti doktorum.ben olsam 102 olan değerden 48 saat sonra bir ölçüm daha yapardım,en azından kafanızı rahatlar,ins herşey güzel ilerler sizin icinde
gayet iyi normal 2 gün ikiye katlanıyorsa normal sürekli kan almasına gerek kalmıyor ultarsonla baktırsan için rahat etsinTeşekkür ederim bende vermeyi düşünüyorum doktorum sürekli vermekte iyi değil dedi aslında. 23 ve 61 değerleri arasında 1 gün , 61 ve 102 arasında 12 saat var normal mi
Dün doktorum vajinal ultrasonla baktı rahim kalınmış 4 haftalık olduğu için henüz kese gözükmedi kan verme ayın 8inde keseyi görmeyi planlıyorum dedigayet iyi normal 2 gün ikiye katlanıyorsa normal sürekli kan almasına gerek kalmıyor ultarsonla baktırsan için rahat etsin
Teşekkür ederim bende vermeyi düşünüyorum doktorum sürekli vermekte iyi değil dedi aslında. 23 ve 61 değerleri arasında 1 gün , 61 ve 102 arasında 12 saat var normal mi
ha evet 4 haftalık alttan ultarson gözükmez çok çok küçük 2 hafta sonra görebilir herşey yolunda olacak inşallah ilk gebelik miDün doktorum vajinal ultrasonla baktı rahim kalınmış 4 haftalık olduğu için henüz kese gözükmedi kan verme ayın 8inde keseyi görmeyi planlıyorum dedi
Hayırlı olsun hoşgeldiniz aramızaMerhaba ben de geldim gecen perşembe öğrendim hamileliğimi inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız
Hayırlı olsun.sağlıcakla kucağınıza alın inş.Bende bugün öğrendim artık mayıs annesiyim Allah nasip ederse :)
Amin inşallah sizdeHayırlı olsun.sağlıcakla kucağınıza alın inş.
İnşallah herşey yolunda gider sağ salim kavuşuruz yavrularımıza sizinki kaç haftalık?12 saat ara ile 102 olması güzel,ben 48 saatte 102 diye düşünüp değeri az gibi görmüştüm, inş keseyi de görürsünüz,bana da dua edin il dışında oldugumdan ölçüm yaptiramiyorum makinelere göre değer değişiyor diye,inş cuma günü evime döndüğümde iyi haberler alırım,isteyen herkese nasip etsin Allah
İnşallah duayla bekliyorum o günü. İlk gebelik sizinki?ha evet 4 haftalık alttan ultarson gözükmez çok çok küçük 2 hafta sonra görebilir herşey yolunda olacak inşallah ilk gebelik mi
Tek erken öğrenen benim galiba :))) Allah sağlıkla doğmasını nasip etsinBende bugün öğrendim artık mayıs annesiyim Allah nasip ederse :)
7 buçuk yaşında oğlumuz var ikinci uğraşıyorum kan pıhtılaşmam sebebiyle iki kaybım var bu ay deniyoruz tabii istiyoruz Allah izin verirse sizin ki sağlıkla gelsin inşallahİnşallah duayla bekliyorum o günü. İlk gebelik sizinki?
Amin inşallah hepimizin çocuğunuTek erken öğrenen benim galiba :))) Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin
hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsunMerhaba arkadaşlar, bende aranıza katılan yeni adaylardanım. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
3 hafta civarı benim, regltarihime göre daha fazla ama ben yumurtlama günümü ve ne zaman catladigini takip ettiğim için daha küçük olduğunu tahmin ediyorum, doktorda cuma günü iki-3 haftalık falan dedi. Bu haftalar biraz karışık aklım almıyorİnşallah herşey yolunda gider sağ salim kavuşuruz yavrularımıza sizinki kaç haftalık?