- 11 Şubat 2018
- 99
- 48
- 35
2 kaybi olan biri olarak sormak istedim.adet gununuzde beta hcg degerleriniz kac cikti dun adet gunumde hamile oldugumu ogrendim.fakat beta hcg degeri 60
Sence normal mi ya ? Seninkide dusukle baslayip dusuk gerceklesmis.benmde 2 kaybim pihtilasmadan kaynakli.igne ve ilaca baslamalym.ama gittigim doktor igneyi kalp atisi duyulmadan vermiyoruz dedi ne yapmam gerektigini bilmiyorum.değerin normal canım iki gün ikiye katlanır benim ki adetim 2 gün gecikti değerim 36 idi iki gün sonra 46 yine iki gün sonr ada 60 falandı fazla yükselmedi 20 ye düşünce düşük oldum ilk oğlumuz var çok şükür sonrası kürtaj oldum en son şubatta düşük oldum ikinci kez araştırma yaptırdı kan pıhtılaşma olduğumu öğrendim doktorum hamile kalır kalmaz hemen iğne olacakmışım hemde kan sulandırıcı hapı ile rabbim isteyenleri versin inşallah
2 kaybi olan biri olarak sormak istedim.adet gununuzde beta hcg degerleriniz kac cikti dun adet gunumde hamile oldugumu ogrendim.fakat beta hcg degeri 60
valla öyle o değerinde kucağına alanlar var geç döllenme ilgili en iyisi hamile kalır kalmaz hemen başla derim için rahat etsin başka doktora gidin derimSence normal mi ya ? Seninkide dusukle baslayip dusuk gerceklesmis.benmde 2 kaybim pihtilasmadan kaynakli.igne ve ilaca baslamalym.ama gittigim doktor igneyi kalp atisi duyulmadan vermiyoruz dedi ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
benimde moral sıfır kızlar ya nolur akıl verin..gecen ay 27sinde regl oldum 30unda söküldum yumurtalamam ayin 13undeydi idrar testinde 3 kere cift cizgi cikti dun aksam kanamam geldi ayni regl agrisi gibide agrim var doktora gittik bea 141 cikti kese ustten gozukmesi pruluton ve progestan igne yapildi kimyasalmi düsukmü yerlesmememi anlayamadım
Birde 141 çıkan günden 48 saat sonra Jan tahlili yaptırıp değerini takip et bencebenimde moral sıfır kızlar ya nolur akıl verin..gecen ay 27sinde regl oldum 30unda söküldum yumurtalamam ayin 13undeydi idrar testinde 3 kere cift cizgi cikti dun aksam kanamam geldi ayni regl agrisi gibide agrim var doktora gittik bea 141 cikti kese ustten gozukmesi pruluton ve progestan igne yapildi kimyasalmi düsukmü yerlesmememi anlayamadım
Yerleşme kanaması köyü kahve çamur gibi,yada açık pembe oluyormuş,benimde 6 gün önce ağrım coktu iki gün çok az kahve rengi lekeler geldi regl oldum sandım tatildeydim.sonra birdaha gelmeyince test yaptım pozitif çıktı,ağrım ayakta durunca var yatınca yok,inş iyi gider degerlerin
Merhaba bende de pıhtılaşma var ve hemen iğne ilac başladım doğuma kadar da kullanacagım bence baska doktora da görünSence normal mi ya ? Seninkide dusukle baslayip dusuk gerceklesmis.benmde 2 kaybim pihtilasmadan kaynakli.igne ve ilaca baslamalym.ama gittigim doktor igneyi kalp atisi duyulmadan vermiyoruz dedi ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
Ben gebeliğimi öğrendiğim gün kahverengi pembe peçeteyi dolduran bir akıntım oldu hemen korkuyla doktoruma gittim herhangi kanama alanı yok dedi 222 cıkmıstı ilk değerim, sonra cuma da yine pembe kahve lekelenme yasadım dedim kötü seyler olacak herhalde ama cumartesi tekrar kan verince 618 cıktı cok sükür sağlıklı gebelik dediler. 2 günde sadece 2 kere yasadım ve yerleşme imiş. Kıpkırmızı kan görmediysen böyle bişey yaşamış olabilirsinbenimde moral sıfır kızlar ya nolur akıl verin..gecen ay 27sinde regl oldum 30unda söküldum yumurtalamam ayin 13undeydi idrar testinde 3 kere cift cizgi cikti dun aksam kanamam geldi ayni regl agrisi gibide agrim var doktora gittik bea 141 cikti kese ustten gozukmesi pruluton ve progestan igne yapildi kimyasalmi düsukmü yerlesmememi anlayamadım
çok iyi gidiyor maşallah aynen mutlaka gidin canım kan pıhtılaşma hangi genlerin var senin ki benim ki 2 gen var c677 heterizogit ve pai-1 homozogitIlk degerim 60 Benimde 38 saat sonra 153 cikti.igneye baslamak icin doktorla gorusucem.
hayırlı olsun hamile olduğunu Rabbim sağlıkla ile kucağına almayı nasip eylesin iğne hemen başlamasına iyi oldu benim de pıhtılaşma var 3 doktorumla görüştüm aynı şey söyledi hamile kalır kalmaz iğne başlayacağımı söyledi adetim daha yeni bitti çalışmaya başladık bakalım hayırlısıMerhaba bende de pıhtılaşma var ve hemen iğne ilac başladım doğuma kadar da kullanacagım bence baska doktora da görün
ağrım cok fazla..once kahve rengi sildikce kirmizi akinti geldi..suan yine agrim fena ama kanama yok iğneler kesti sanırım çarşamba günü bidaha tekrarlanacak test
Ben gebeliğimi öğrendiğim gün kahverengi pembe peçeteyi dolduran bir akıntım oldu hemen korkuyla doktoruma gittim herhangi kanama alanı yok dedi 222 cıkmıstı ilk değerim, sonra cuma da yine pembe kahve lekelenme yasadım dedim kötü seyler olacak herhalde ama cumartesi tekrar kan verince 618 cıktı cok sükür sağlıklı gebelik dediler. 2 günde sadece 2 kere yasadım ve yerleşme imiş. Kıpkırmızı kan görmediysen böyle bişey yaşamış olabilirsin