2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

2 kaybi olan biri olarak sormak istedim.adet gununuzde beta hcg degerleriniz kac cikti dun adet gunumde hamile oldugumu ogrendim.fakat beta hcg degeri 60

2 kaybi olan biri olarak sormak istedim.adet gununuzde beta hcg degerleriniz kac cikti dun adet gunumde hamile oldugumu ogrendim.fakat beta hcg degeri 60

değerin normal canım iki gün ikiye katlanır benim ki adetim 2 gün gecikti değerim 36 idi iki gün sonra 46 yine iki gün sonr ada 60 falandı fazla yükselmedi 20 ye düşünce düşük oldum ilk oğlumuz var çok şükür sonrası kürtaj oldum en son şubatta düşük oldum ikinci kez araştırma yaptırdı kan pıhtılaşma olduğumu öğrendim doktorum hamile kalır kalmaz hemen iğne olacakmışım hemde kan sulandırıcı hapı ile rabbim isteyenleri versin inşallah

Sence normal mi ya ? Seninkide dusukle baslayip dusuk gerceklesmis.benmde 2 kaybim pihtilasmadan kaynakli.igne ve ilaca baslamalym.ama gittigim doktor igneyi kalp atisi duyulmadan vermiyoruz dedi ne yapmam gerektigini bilmiyorum.

Hamile olanları tebrik ediyorum ben hala beklemedeyim dünden beri acayip belim agriyor ama yoldan geldik acaba o yüzden mi bilemiyorum .Carsamba günü bat günüm gelmezse hemen test yapmak istemiyorum tek çizgi görmek birde hanımlar ateş ölçüyor musunuz ben bi kaç aydır yapıyorum hep dusuk giderdi ateşim adet günü iyice 35.6 lara düşerdi koltuk altından.bu ay düzenli gidiyor ve düşmeyecek gibi 36.4 36.3 bu şekilde ve çok sıcak hissediyorum bu gun kendimi ateş basıyor sizlerde nasıl

Benim regl duzensizdir
, 34 ile 45 gun araliginda bir olabiliyorum, her ay değişiyor, benim hcg yumurtamin catladi gunden 13 gün sonra 149 cikti, adetimin daha başlamadığı,yada başladığı güne de denk gelebilir düzensiz olduğu için, ama bunların çokta önemi yok,önemli olan iki kat ve daha fazla artarak devam etmesi

İki hcg mi aynı yerde yaptırdım, tatilde olduğumdan başka yerde yaptırsam gereksiz moral bozukluğu yasarmiyim acaba, doktor aynı yerde yaptır değişiyor dedi,çokmu değişir acaba,başka yerlerde test yaptıran varmı,sonucu neye göre yorumladı eğer varsa.
Mesela bir hastanede 200 diğerinde 100 falan gibi uçuk farklarını olur ki,çok merak ediyorum cumaya kadar beklemek zor gelecek bilemedim

Sence normal mi ya ? Seninkide dusukle baslayip dusuk gerceklesmis.benmde 2 kaybim pihtilasmadan kaynakli.igne ve ilaca baslamalym.ama gittigim doktor igneyi kalp atisi duyulmadan vermiyoruz dedi ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
valla öyle o değerinde kucağına alanlar var geç döllenme ilgili en iyisi hamile kalır kalmaz hemen başla derim için rahat etsin başka doktora gidin derim

benimde moral sıfır kızlar ya nolur akıl verin..gecen ay 27sinde regl oldum 30unda söküldum yumurtalamam ayin 13undeydi idrar testinde 3 kere cift cizgi cikti dun aksam kanamam geldi ayni regl agrisi gibide agrim var doktora gittik bea 141 cikti kese ustten gozukmesi pruluton ve progestan igne yapildi kimyasalmi düsukmü yerlesmememi anlayamadım

Yerleşme kanaması köyü kahve çamur gibi,yada açık pembe oluyormuş,benimde 6 gün önce ağrım coktu iki gün çok az kahve rengi lekeler geldi regl oldum sandım tatildeydim.sonra birdaha gelmeyince test yaptım pozitif çıktı,ağrım ayakta durunca var yatınca yok,inş iyi gider degerlerin

Birde 141 çıkan günden 48 saat sonra Jan tahlili yaptırıp değerini takip et bence

ağrım cok fazla..once kahve rengi sildikce kirmizi akinti geldi..suan yine agrim fena ama kanama yok iğneler kesti sanırım çarşamba günü bidaha tekrarlanacak test

Merhaba bende de pıhtılaşma var ve hemen iğne ilac başladım doğuma kadar da kullanacagım bence baska doktora da görün

Ben gebeliğimi öğrendiğim gün kahverengi pembe peçeteyi dolduran bir akıntım oldu hemen korkuyla doktoruma gittim herhangi kanama alanı yok dedi 222 cıkmıstı ilk değerim, sonra cuma da yine pembe kahve lekelenme yasadım dedim kötü seyler olacak herhalde ama cumartesi tekrar kan verince 618 cıktı cok sükür sağlıklı gebelik dediler. 2 günde sadece 2 kere yasadım ve yerleşme imiş. Kıpkırmızı kan görmediysen böyle bişey yaşamış olabilirsin

Selam kızlar bende cuma günü öğrendim bebeğimi. Adetten 2 gün önce hcg 23,8 di bir gün arayla tekrar yaptırdım 61 dün doktorum tekrar istedi 102 çıktı değerler normal mi? Artık ayın 8 ine kadar bekliyoruz sürekli kan vermeme gerek yokmuş. 8 inde keseyi ve bebeği görmeyi planlıyorum dedi. Pazar günü tekrar verebilirim belki versem mi sizce ne durumda diye

pıhtılaşma en büyük sebebi yaş ve hareketsizlikten
Ilk degerim 60 Benimde 38 saat sonra 153 cikti.igneye baslamak icin doktorla gorusucem.
çok iyi gidiyor maşallah aynen mutlaka gidin canım kan pıhtılaşma hangi genlerin var senin ki benim ki 2 gen var c677 heterizogit ve pai-1 homozogit

Merhaba bende de pıhtılaşma var ve hemen iğne ilac başladım doğuma kadar da kullanacagım bence baska doktora da görün
hayırlı olsun hamile olduğunu Rabbim sağlıkla ile kucağına almayı nasip eylesin iğne hemen başlamasına iyi oldu benim de pıhtılaşma var 3 doktorumla görüştüm aynı şey söyledi hamile kalır kalmaz iğne başlayacağımı söyledi adetim daha yeni bitti çalışmaya başladık bakalım hayırlısı

ağrım cok fazla..once kahve rengi sildikce kirmizi akinti geldi..suan yine agrim fena ama kanama yok iğneler kesti sanırım çarşamba günü bidaha tekrarlanacak test

Regl ağrısı gibi bir ağrın olmazsa sıkıntı yok demişti doktorum, dayanışmaya ağrı olursa hemen gel demişti. Çoksa agriniz bir doktora görünün,inş herşey yolunda gider

dun sabah saglik ocagina gitmistim kan vrdim gece kanama olunca hastanedede yapıtlar saglik ocagi 117 hastanede 15 saat sonra 140 cikti normalmi bilmiorum
kanama iğnedensonrakesildi agri devam edio senin cok iyi ckmis masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…