2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Ben 5 gün önce öğrendim hamile olduğumu bi bulantı koku hassasiyeti hatta eşim kızımız geliyo dedi bn yok falan dedim ama çıktı valla ama çok üzülüyorum 23 aylık bebeğim var daha ve ertesi gün hapı bile kullanmama rağmen oldu. Benim kan değerim 1102.83 çıktı 4 haftalık dendi kese görünmüyor ama cumartesi yine gideceğiz. Sizlerin kaç çıktı

Kızlar bir doktoru dinlemiştim,birçok kadın yumurtlama gününü takip etmediğinden, doktorlar sat a göre bebeğin kaç haftalik oldugunu tahmin ediyolarmis. Bilginiz varmi

Ben 5 gün önce öğrendim hamile olduğumu bi bulantı koku hassasiyeti hatta eşim kızımız geliyo dedi bn yok falan dedim ama çıktı valla ama çok üzülüyorum 23 aylık bebeğim var daha ve ertesi gün hapı bile kullanmama rağmen oldu. Benim kan değerim 1102.83 çıktı 4 haftalık dendi kese görünmüyor ama cumartesi yine gideceğiz. Sizlerin kaç çıktı

Hayırlı olsun inşallah,ben cuma gittim 149 çıktı,doktor 2 haftalık falan daha çok yeni dedi,yumurtlama günümün üstünden 13 gün falan geçmişti, 44 saat sonrada 380 civarı çıktı,bugün ölçüm yaptıramadım,cuma günü noldugunu öğrenilen inş birdaha hüsran olmaz, nisan ayında kimyasal yaşamıştım çok etkilenmiştim hep birlikte korku var her ne kadar içini ferah tutmaya calissamda, elde degil

İnşaAllah bi sıkıntı yaşamazsın canım. Ben ilk duyduğumda kesin aldırmam lazım doğuramadan dedim ama şimdi de neden öyle dedim diye kendime kızıyorum ama bu gebelik beni yorcak gibi oğlumda hiç bişeyim yoktu.

İnşaAllah bi sıkıntı yaşamazsın canım. Ben ilk duyduğumda kesin aldırmam lazım doğuramadan dedim ama şimdi de neden öyle dedim diye kendime kızıyorum ama bu gebelik beni yorcak gibi oğlumda hiç bişeyim yoktu.

Pozitif düşün,ne güzel ikinci defa önlem almana ragmen gelmek istemiş bebiş,ben okadar çok istiyorum ki Perşembe gece eve donucez gece yarısı acilden hcg olcturucrm,tatildeyim ama sıkıldım tek düşüncem bu sefer sağlıkla tutunması ve devamının gelmesi, değerin de çok güzel,Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah,güzel dusun

7 buçuk yaşında oğlumuz var ikinci uğraşıyorum kan pıhtılaşmam sebebiyle iki kaybım var bu ay deniyoruz tabii istiyoruz Allah izin verirse sizin ki sağlıkla gelsin inşallah
Gebeliği öğrenince iğne ilaç kullandırtmadı mı doktorunuz? Kaçıncı haftalarda düştüler?

3 hafta civarı benim, regltarihime göre daha fazla ama ben yumurtlama günümü ve ne zaman catladigini takip ettiğim için daha küçük olduğunu tahmin ediyorum, doktorda cuma günü iki-3 haftalık falan dedi. Bu haftalar biraz karışık aklım almıyor
Yumurtlamaya göre değilde tıbben sata göre kabul ediliyor gebelik. Aslında 2 haftalıkken 1 aylık sayılıyor. Bebek ilk haftalarda çabuk büyüdüğünden aradaki farkı kapatıyor ilerleyen aylarda hcg daha yavaş ilerliyor

Pozitif düşün,ne güzel ikinci defa önlem almana ragmen gelmek istemiş bebiş,ben okadar çok istiyorum ki Perşembe gece eve donucez gece yarısı acilden hcg olcturucrm,tatildeyim ama sıkıldım tek düşüncem bu sefer sağlıkla tutunması ve devamının gelmesi, değerin de çok güzel,Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah,güzel dusun
İnşaAllah rabbim seni de hayırlı haberlerle mutlu eder. Gerçekten zor ama bi o kadar da güzel bir süreç. İlk gebelik mi ?

Yumurtlamaya göre değilde tıbben sata göre kabul ediliyor gebelik. Aslında 2 haftalıkken 1 aylık sayılıyor. Bebek ilk haftalarda çabuk büyüdüğünden aradaki farkı kapatıyor ilerleyen aylarda hcg daha yavaş ilerliyor

Teşekkürler,inş farkı kapattığı gunleride görürüz,cinsiyet tahmin ettiğimiz günlere geliriz,Allah gonullerimize göre versin insallah

Teşekkürler,inş farkı kapattığı gunleride görürüz,cinsiyet tahmin ettiğimiz günlere geliriz,Allah gonullerimize göre versin insallah
Yiyecek lokmaları varsa herşekilde doğar ne diyelim korkuyu çağırmıyorum şuan herşey çok güzel olacak inşallah

Selamlar, ben de inşallah yeni katıldım aranıza :) aranızdan bazı arkadaşları diğer topiclerden tanıyorum. Allah sağlıkla afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :) ben de adetime 6 gün kala silik çizgi ile yakalayanlardanım. Kan değerlerimi de iki kez ölçtürdüm. Bata 2 gün kala 42 adet günü de 195 çıktı. Bayram girince araya tekrar test yaptırmadım. Hesaplarıma göre yarın 5 hafta olacak :) doktora haftaya gitmeyi planlıyorum. İnşallah herşey gönlümüze göre olur. hepimize bu yolculukta başarılar diliyorum ❤

Selamlar, ben de inşallah yeni katıldım aranıza :) aranızdan bazı arkadaşları diğer topiclerden tanıyorum. Allah sağlıkla afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :) ben de adetime 6 gün kala silik çizgi ile yakalayanlardanım. Kan değerlerimi de iki kez ölçtürdüm. Bata 2 gün kala 42 adet günü de 195 çıktı. Bayram girince araya tekrar test yaptırmadım. Hesaplarıma göre yarın 5 hafta olacak :) doktora haftaya gitmeyi planlıyorum. İnşallah herşey gönlümüze göre olur. hepimize bu yolculukta başarılar diliyorum ❤
Hayırlı olsun inşallah doğdukları günleride görürüz bol bol dua edelim :)

Benim de maalesef 2. Gebelik 23 aylık oğlum var bende 3yıllık evliyim. Planlanan bi gebelik değildi ama takdir-i ilahi ne diyelim.

Maalesef deme bence,demekki kardeşi gelmek istemiş oglunuzun,ben 24 aylıkken kardeşim doğmuş,annem de hep nerden oldu falan diye dusunurmus,düşmesini istemiş,aldırmayı düşünmüş vs,ama sonuçta doğmuş şuan iyiki olmuş olmasa napardim der, gelmek isteyince engel olamiyo demekki insan, inş gönlünüze göre bir evlat olur bebeğiniz, birlikte büyürler çok rahat geçer bir bakmışsınız.

X