- 25 Ekim 2007
- 482
- 257
- 38
ilk oğlumuz hiç sorun yoktu ikinciye pıhtı olduğumu bilmeden hamile kaldım 2 yıl önce 8 haftalık kalp atışı yoktu kürtaj oldum ikinci en son şubatta kendi düştü 2 düşük sonucundan sonra araştırdı kan testleri yaptırdım bunlar çıktı doktorum bana genelde ilk sorun olmadan ikinciye sorun oluyormuş şimdi hamile kalırsam hemen iğne olacakmışım hayırlısı bakalımGebeliği öğrenince iğne ilaç kullandırtmadı mı doktorunuz? Kaçıncı haftalarda düştüler?
günaydın canım amin cümlemizle inşallah ilk gebelik mi senin?günaydın herkese.hamileliğini yeni öğrenenler hayırlı olsun. sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Geçmiş olsun canım en azından artık sorunu biliyorsun inşallah sıkıntı çıkmaz bir daha sağlıkla gelir bebişlerilk oğlumuz hiç sorun yoktu ikinciye pıhtı olduğumu bilmeden hamile kaldım 2 yıl önce 8 haftalık kalp atışı yoktu kürtaj oldum ikinci en son şubatta kendi düştü 2 düşük sonucundan sonra araştırdı kan testleri yaptırdım bunlar çıktı doktorum bana genelde ilk sorun olmadan ikinciye sorun oluyormuş şimdi hamile kalırsam hemen iğne olacakmışım hayırlısı bakalım
Bugün ilk defa mide bulantısı yaşıyorum sabah akşam süt içmeye çalışıyorum ama koku hassasiyetim arşa çıktı süt resmen inek kokuyor bana var mı belirtileri başlayan?
Kızlaarr kasık ağrısından ölüyorum arada belime de vuruyo ağrı gece uykusuz bıraktı beni resmen bata 5 gün var. Sürekli ateşim çıkıyo göğüslerim gergin. Enfeksiyon mu hamilelik belirtisi mi anlayamıyorum.
Benim 1hafta önce başladı bulantı ve koku hassasiyeti. Yemek yiyorum ya bulantı başlıyor ya da çıkarıyorum. Çok kötüymüş bu durum ben ilk gebeliğimde hiç bişey yaşamadım. Peki aşerme başladı mı sende de.?Bugün ilk defa mide bulantısı yaşıyorum sabah akşam süt içmeye çalışıyorum ama koku hassasiyetim arşa çıktı süt resmen inek kokuyor bana var mı belirtileri başlayan?
Bende bel agrisi cok yasadim adetime 7 8 gun kala.simdi hamile oldugumu ogrendim kasiklarim cok agiriyo ve goguslerim de cok hassas.Kızlaarr kasık ağrısından ölüyorum arada belime de vuruyo ağrı gece uykusuz bıraktı beni resmen bata 5 gün var. Sürekli ateşim çıkıyo göğüslerim gergin. Enfeksiyon mu hamilelik belirtisi mi anlayamıyorum.
Gittik 5 haftanın içindeymişiz reglimi 3 gün geçti. Ağrım sızım çok şükür yok ama bulantı hafif hafifti bugün tavan yaptıBende geçen hafta kasık ağrısı vardı. Sanıyorum adet günlerimde oldu. Şimdi ağrım yok şükür. Göğüslerde hassasiyet var ve birazcıkda duygu değişimi. Mide bulantısı olmadı ama koku hassasiyeti bi 10 gündür arttı diyebilirim. Doktora gittiniz mi? Kaç haftalık bebiş
Canım henüz birşey çekmiyor tam tersi çok acıkıyorum ama iştahım kapalı. Yemek yerken başlıyor bende deBenim 1hafta önce başladı bulantı ve koku hassasiyeti. Yemek yiyorum ya bulantı başlıyor ya da çıkarıyorum. Çok kötüymüş bu durum ben ilk gebeliğimde hiç bişey yaşamadım. Peki aşerme başladı mı sende de.?
Olabilir ama daha kanda çıkar mı bilemedim bir iki gün daha sabretmelisin çok dayanılmazsa doktora gidebilirsinKızlaarr kasık ağrısından ölüyorum arada belime de vuruyo ağrı gece uykusuz bıraktı beni resmen bata 5 gün var. Sürekli ateşim çıkıyo göğüslerim gergin. Enfeksiyon mu hamilelik belirtisi mi anlayamıyorum.
Hayır cnm ben baya gebelik yaşadım olursa bu ikinci çocuk olcak.yaşım 38 33 yaşından beri 2. Çocuk istiyorum düşük dış gebelik birsürü sorunlar yaşadım.İnş Rabbim bu çocyğumu sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsingünaydın canım amin cümlemizle inşallah ilk gebelik mi senin?
Kızlaarr kasık ağrısından ölüyorum arada belime de vuruyo ağrı gece uykusuz bıraktı beni resmen bata 5 gün var. Sürekli ateşim çıkıyo göğüslerim gergin. Enfeksiyon mu hamilelik belirtisi mi anlayamıyorum.
Gittik 5 haftanın içindeymişiz reglimi 3 gün geçti. Ağrım sızım çok şükür yok ama bulantı hafif hafifti bugün tavan yaptı
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin benim de ilk hiç sorun olmadan kucağıma aldım çok şükür ikinciye 2 yıldır uğraşıyoruz pıhtılaşma yüzünden düşük oldum inşallah hamile kalırsam bu ikinci olacakHayır cnm ben baya gebelik yaşadım olursa bu ikinci çocuk olcak.yaşım 38 33 yaşından beri 2. Çocuk istiyorum düşük dış gebelik birsürü sorunlar yaşadım.İnş Rabbim bu çocyğumu sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin
İnşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin benim de ilk hiç sorun olmadan kucağıma aldım çok şükür ikinciye 2 yıldır uğraşıyoruz pıhtılaşma yüzünden düşük oldum inşallah hamile kalırsam bu ikinci olacak
amin inşallahİnşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Reglden iki gün önce 23,8 ile öğrendim sonrasında 61 102 artarak devam etti doktorum vajinal muayenede etti daha ölçtürmene gerek yok dedi haftaya keseyi görmeyi planlıyorum dedi bende daha ölçtürmedim çok zor damar bulunuyor heryerim morardı siz yarın gece verecektiniz dimi doğru hatırlıyorumİns sağlıkla 9 atınız biter,bebeğinizi kucağınıza alırsınız, değerleriniz nasıldı,