Merhaba kızlar bayadır girmiyordum yaa önceki yazıları okudum , kahve gibi çayda da kafein var onu da mı içmicez bir de ne zmana kadar onu bilen var mı? Ben internetten araştırmıştım günde 2 bardak açık çay ya da bir bardak t.kahvesi içilebilir yazıyordu. Çikolatada da kafein var onu da mı yemicez

Tüm haytimizi gözden gecirip zararli seyleri cikarcaz yapabildigimiz kadar.ben kizimda ictim cay ama cok degil gunde iki bardak falan

Kızlar günaydın,aşırı derece mide bulantıları olduğundan okumaya calissamda çok yazamıyorum bakamıyorum telefona, günlük hayatimi etkileyen fena bulantilar var,ağlıyorum bazen dayanamayıp,sanki bir araba yolculuğu yapıyorum da midem kalkıyor yerinden, inş bu günler hayırlısıyla çabucak geçer.
Sizler tatlı şekerli şeyler yiyebiliyomusunuz? Şeker tatlı düşününce bulantim artıyor tiksindim, çay çok severdim caydan tiksindim yudum alamıyorum leş gibi geliyo çayın tadı. Caniniz daha çok tuzlu şeyler mi istiyorsunuz merak ettim.normalde tatlı çeker derler ,bitter çikolata muhakkak yerdim çok severdim görmek istemiyorum.
Yeni katılanlar hoşgeldiniz,Allah hepimize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

aynen benmde öyle cnm...bulantılar sürekli değil ara ara oluyo ama o bikaç saat beni benden alıyo..dün pek olmadı mesela...tatlı göresim yok hep tuzlu şeyler yiyorum ekmek kemiriyorum

Canım yaşadıkların çok normal. Tatlı şeyler mideyi daha da altüst ettiği için tiksinti oluşuyor. Tuzlu şeyler de bulantiyi bastırdığı için haliyle canın çekiyor. Benim şu anda o yoğun bulantilarim hala başlamadı ufak bulantilarim var. Ama onceki gebeligimden biliyorum. Bol bol tuzlu domates salatalık yemistim kışın ortasında ancak o iyi gelmişti bana. Ekmek çay salça soğan tavuk ve tatlı olan her ne varsa tiksinti veriyordu. Ama sabırlı olmalıyız. İnşallah uzun sürmeyecektir bu halin.

Hem şu kahverengi akıntıyı hem de bu ağrıları bugün konuşma şansın yok mu? Bence her şey yolundadır ama 2 gün daha beklemeye gerek yok sanki. Ağırların adet gibi mi ağrı, vücut halsizliği mi peki? Halsizlik normal çünkü
Folik asit verdimi doktorunuz kizlar
Ben öncesinde de folbiol kullanıyordum, hamile olduğumda yarım folbiola düşürdük.
Kahve hiç içmedim, çay gözüm kansın diye 1-2 bardak doldurdum arada işte toplasan 4 yudum içmemişimdir. Çikolata hiç yemedim, ama doğum günü oldu pasta yedim, denk geldi kurabiye yedim çok az az ama paketli gıda anlamında hiç yemedim. Çoookk zorlanıyorum ama tutmaya çalışıyorum kendimi. Kafein bebekte gelişim geriliğine sebep oluyor denince korktum, hele şeker zaten zararlı diye. Günde 1 bardak normal deniyor bilmiyorum ki içemem sanırım

aynen benmde öyle cnm...bulantılar sürekli değil ara ara oluyo ama o bikaç saat beni benden alıyo..dün pek olmadı mesela...tatlı göresim yok hep tuzlu şeyler yiyorum ekmek kemiriyorum

Zeytin ekmek ye çok iyi geliyor ama bir iki saat sonra yeniden başlıyor,baya yeniden doğmuş gibi oluyorsun zeytin ekmekle

Teşekkür ederim, inş rahat atlatiriz,hep abartiyolar derdim hamile olanlar için,halbuki az bile soyluyorlarmis:)

Teşekkür ederim, inş rahat atlatiriz,hep abartiyolar derdim hamile olanlar için,halbuki az bile soyluyorlarmis:)

Gerçekten bazı şeyleri anlamak için yaşamak gerekiyor. Ben de senin gibi düşünüyordum ama artık biliyorum. Gerçi her gebelik bir değil. Kişiden kişiye değişiyor belirtiler. İnşallah senin bulantilarin da çabucak geçer.

Kizlar ya ben bayadir sac kestirmeyi dusunuyodum.ama hamile oldugumu ogrendim kaldi.sacimda baya uzun.hamileyken sac kesilirmi kesilmezmi.batil inancmi.napsam bilemedim

O zaman ben kesin kilo vericem normalde hep zararlı şeyler yediğim için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…