Arkadaşlar günaydın, hurma marketlerdeki bin deki hurmalardan mi yediğiniz? Yoksa farklı mı? Yaş hurma olacak, marketlerdeki kuru oluyor deniyor, birde büyük elma gibi olan hurmalardan olması lazım , küçük hurmalar bir işe yaramıyor diyen var, ben bu zamana kadar bimdeki gibi olan tarzda hurmalardan yedim

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle soran yazan herkese tek tek teşekkür ederim.Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın.Daha kavuşmamış olanları sağ salim kavuştursun inşallah.Biz iyiyiz,sezeryanımız iyi geçti çok şükür.Ali kerem 3300 kg 50 cm doğdu.Binlerce şükür bi sıkıntımız yok.Şuan sütün gelmesi emzirme alışma dönemindeyiz.Yoğun geçiyo hiç birşey yapacak fırsat yok.E tabi bide ağrı sızı var rahat hareket edemiyosun.Hepinizi tek tek etiketleyemedim.Bi kaç kez denedim yarım kaldı dedim fırsat bulmuşken merakta bırakmayayım sizi.Hepiniz iyi ki varsınız..Çok çok güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin bu nimeti.Eşim,ben, oğlum,kayınvalidemler annem falan bi oyuncak bulmuş gibiyiz.Rabbim mutluluğumuzu daim etsin.Allaha emanet olun hepimiz

Günaydın kızlar, epeydir yazamadım. Doğum yaklaştıkça çok değişik duygular içine girmeye başladım. Korkuyorum sanırım biraz hem doğumun kendisinden hem de sonrasından. Benim ilk çocuğum, acaba bakabilecek miyiz nasıl olacak, emzirmek nasıl bişey falan.. Bir de eşim önümüzdeki hafta iş için yurtdışında olacak 6 gün boyunca. Ya o arada birşey olursa doğum başlarsa falan diye endişelenmeye başladım çok. Onsuz kalmak zor geliyor çünkü beni sakinleştiriyor hep ve evde çok yardımcı oluyor herseye.
Bebeğim hala makat gelişli ve cuma günü 2700 kg dı. Artık sezaryen olacağım kesin gibi bu gidişle. Doktorum en son 20-25 mayıs arası alabiliriz demişti. Bakalım bir dahaki kontrolümüz çarşamba günü. İnşallah eşim gelmeden acil bir durum olmaz... Bu arada benim de doğumgünüm 22 Mayıs, belki kızım da aynı gün gelir dünyaya...
Sezeryanden de çok korkuyorum. Epidüral yapılırken çok acıyor mu mesela? yada makat gelişi olması sezeryanı zorlaştırıyor mu? bir de ameliyathanede uyanık oluyorsun ya paniklersem falan diye korkuyorum... Kızımın sesini duyunca rahatlarım inşallah... Olsa bitse çok rahatlayacağım. Son zamanlar zor gelmeye başladı. Sağlıkla gelsin de aslında tek önemli olan o...
Galiba stresten bacaklarımın üst kısmı bütün egzama oldu çok kaşınmaya başladılar. İlaç da süremiyorum..
Bir de ya doğum sezaryen gününü beklemeden başlarsa diye korkuyorum çok şükür bir belirti yok şimdilik...
@leylunehar ve diğer doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, allah analı babalı büyüsün. Darısı başımıza :)

Yaş hurma diye biliyorum canım bende senin şu bel ağrısı başlamış ya gelmeye mi karar verdi ki bebiş

Ben eşime aktardan aldırdım. İri ve etli bir hurma ama ne hurması bilmiyorum. Bazıları medine hurması olmalı filan diyorlar çok önemli olduğunu sanmıyorum.

Canım benim gözün aydın hayırlı evlat olsun Ali Kerem inşallah hayırlı ömürlü olsun darısı bize inşallah

Canım merak etme epidural yapılırken hissetmiyormuşsun bile ben anestezi uzmanından dinlemiştim koldan damaryolu açmak bile daha çok acıtır o derece demişti. Doğum başlasa bile sezaryen olma imkanın var hem. Ben de bazen telaşlanıyorum ama düşünmemeye çalışıyorum. O gün gelsin öyle düşünürüm diyorum

Canım kendi kendini korkutup panik olma hiç benim ilk makat geliş nedeniyle sezeryan oldu epidural de hiç bir acı hissetmedim panik oluyordum ama ameliyat ekibi çok iyi sakinleştirdi o yüzden rahatladım
Emzirme de kendiliğinden çok güzel gelişiyor annen eşin kv hemşireler herkes yardımcı olur inşallah rabbim kolaylık versin

leylunehar gönlünüz gözünüz aydın olsun. Rabbim sizlere bağışlasın. sanada çabucak toparlanmayı nasip etsin. maşallah Alikereme. boyu kilosu çok iyi. bollllll sütlü günler diliyorum kuzum. güzel dua ve dileklerin için çok teşekkür ederiz sende iyiki varsın.
R rkndmt canım benm medine hurması daha iyi ve güvenilir. ben medine hurması yiyorum bolca. ama tazeside güzel oluyor üretim yerine bak bazısı çok farklı ülkelerden geliyor. şifa olsun inşallah.

Gözün aydın canım... Allah analı babalı büyütsün... Rabbim bize de tattırsın bu güzel duyguları inşallah... En yakın zamanda toparlanırsın Allah’ın izniyle... Sağlıkla büyüt yavrularını...

canım benim endişerinde haklısın
eşinin yanında olmasıen büyük destek sana.
ama korkma eğer nasibinde varsa babasını bekler yavrun. sana bakacak yanında olacak birileri vardır inşallah.
birde eşinin erteleme veya hemen gidip gelme gibi bir durumu yokmu?

Ben eşime aktardan aldırdım. İri ve etli bir hurma ama ne hurması bilmiyorum. Bazıları medine hurması olmalı filan diyorlar çok önemli olduğunu sanmıyorum.

Ya bu konuda herkes bişey diyo, ben o bimdeki tarzda hurmalardan yedim hep, bugün iki çeşit hurma aldırdım eşime onlarida yicem, niyet ettik sonuçta, kurusu yaşı birbirine benziyor biri daha etli dolgun,diğeri daha zayıf ,ama niyetimizi biliyor Allah

Bişi daha sorucam ben dün 3 kez nst girmek zorunda kaldım. Bebeğim normalde kıpır kıpır ama nst bağlanınca hareket etmedi. Bide hareketleri eskisi gibi değil. Yani tekme atmıyor. Ya poposunu çıkartıyor göbeğimin kenarından ya da sol tarafımdan ayağını çıkartıyor. Başı zaten 2 aydır aşağıda duruyor. Ama öyle balık gibi kıpır kıpır değil artık. Normal mi bu? Daha az hareketli olmaları

Anneli ogullu iyi sakinsiniz maşallah ❤ Allah'ım bundan geri koymasın ❤

Eşime kalsa iki gündür hastaneye giderdik,çünkü fena ağrılar da oluyo arada ama düzenli değil,bebek hareketi iyi o bakımdan sakin olmaya çalışıyorum,zaten sancı gelince gitmicek

2 gün sonra sezeryana giricem Allah izin verirse inşallah. Benim bebegimde de durum aynı. Yerleri dar artık ya normaldir diye düşünüyorum.

sağolun kızlar valla biraz ferahladım okuyunca mesajlarınızı. Maalesef eşimin seyahati erteleme şansı pek yok. İnşallah bekleyecek kızımız babasını. Annemler falan yakındalar zaten birşey olursa. Bu akşam biraz çıkıp arkadaşlara gidicem biraz havam değişsin.
Bu arada benim kızım da artık çok aşırı hareketler yapmıyor daha çok ittirip geriniyor gibi.. Bazen sivri bir yer çıkıyor karnımın sağından, diz-dirsek öyle birşey sanırım. Bazen de kafasıyla ittiriyor ama kafası yukarıda olduğu için canımı yakıyor tabi. Yerleri iyice daraldı sanrıırm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…