seni anlayabiliyorum, elbette sağlıklı olmamız ilk muradım. zaten ikinci doğumda sezeryan olmayı hiç takmadım çok mutlu oldum
ama sonrasına eziyet oldu. şimdi tam zamanı doktorumla bu konuyu konuşacağım , eğer sezeryan olursa genel istiyorum diye.
bundan evvel konuşmak istedim çok erkendi. Rabbim bütün hamilelere sağlıcakla kucakları dolu şekilde eve gelmeyi nasip etsin bu mübarek günlerin hürmetine amin amin amin.

Sıcak suya girdim ,beline kasiklarima sıcacık su tuttum 10 dk boyunca, belimde ağrı vardı hala var, regl agridi gibi tatlı tatlı agriyo, ağrılara da çok şükür:) iki gündür çok hareket ettim belki acilma biraz olmuştur

Plates topunda yapılan hareketler ve çömelmeyi de çok öneriyorlar. Her gün 4 - 5 adet hurma yemek iyi geliyormuş, günde 2 bardak ahududu çayı içmemi istedi ebem adaçayı da var listede. Bir de cinsel ilişki bunlar açılmaya çok yardımcı olurmuş. Hayırlısıyla gelsin inşallah.

Allah seni korktuklarından emin kılsın canım inşallah bu kez ne şekilde olursa olsun ama kolay güzel bir doğum olsun inşallah. İllaki sıkıntılar olacak doğum sonuçta ama dayanılmayacak acılardan muhafaza eylesin Allah.

Doktor bana da bugün artık sebze ağırlıklı beslen hurma ye ve çok yormadan kendini yürüyüş yap dedi

Evet bunları biliyorum canım, adaçayı içiyorum, hurma yiyorum bir aydır hurma pek etki etmedi, yarın da ahududu yaprağı çayına baslicam, gerçi onlar yine ne zaman isterse o zaman gelecekler:) hayırlısı inşallah canim

R rkndmt
sıcak suya oturcan kuzum baya baya fark eder en fazla bir gün sonra. ara ara otur gün içinde. terlemiştim ben.

Son düzenleme:

adaçayı içiyorum iki gündür. aslında sabah akşam bire kupa. ahududu içmedim hiç. hurma yiyorum şükür. geriye kalan şeyi yapamadım bi

amiiiiiiiiiiiiin kuzum

Peki bebeğin kafasının doğum kanalına girdiğini nasıl hissederiz?

Peki bebeğin kafasının doğum kanalına girdiğini nasıl hissederiz?

benim 3.doğumum bebek baş aşağıda duruyor , kanala baskı yapıyor evet ama daha girmedi. ne zamanki doğum başlar açılma ilerler , en Son olarak bebek kanala girer ve çıkar doğum tamamlanır.

doğumun Son anından bahsediyorsun.
ancak o zaman hissedersin.

benim 3.doğumum bebek baş aşağıda duruyor , kanala baskı yapıyor evet ama daha girmedi. ne zamanki doğum başlar açılma ilerler , en Son olarak bebek kanala girer ve çıkar doğum tamamlanır.

Hissedebilecegini sanmıyorum canim

Hmm bazı sitelerde bebek doğum kanalına girdikten 1 2 hafta sonra doğum gerçekleşir diyor da ondan merak ettim. Bide bu yalancı sancı göbek deliği çevresinde filan oluyormu o şekilde bi sancım oldu da

Hmm bazı sitelerde bebek doğum kanalına girdikten 1 2 hafta sonra doğum gerçekleşir diyor da ondan merak ettim. Bide bu yalancı sancı göbek deliği çevresinde filan oluyormu o şekilde bi sancım oldu da
Valla hiç ağrı çekmedim bilmiyorum canım onu benim bir adet sancısı gibi sancim oluyor bacaklarım uyuşuyor karnım sertleşiyor ama can yakıcı ağrım olmuyor ben eski sezeryan yerimin acısını daha çok yaşıyorum maalesef

adaçayı içiyorum iki gündür. aslında sabah akşam bire kupa. ahududu içmedim hiç. hurma yiyorum şükür. geriye kalan şeyi yapamadım bi
karapisso alemsin Size diyorum ama ben unutuyorum bunları yapmayı. Çaylara başlamamıştım mesela yarın başlayacağım. Hurma ben de yiyorum plates topundaki egzersizleri yapıyorum. Çömelerek iş yapmaya çalışıyorum yürüyüş de tamam. Geri kalana halim kalmıyor zaten sadece bi iki kere denedim bence en çok işe yarayanı o

R rkndmt
sıcak suya oturcan kuzum baya baya fark eder en fazla bir gün sonra. ara ara otur gün içinde. terlemiştim ben.

R rkndmt
Dun sıcak suyu beline ve kasiklarima tutmustum, belimin agrisi durmadı hala da durmadan agriyo, yataktan kalkabilirsem eğer onuda yaparım, sonuçta sıcak su :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…