Selam kizlar saat farkindan dolayi cok aktif olamiyorum burda, Bugun doktor randevum vardi daha once sezeryan oldugum icin normal dogum yapip yapamayagim soylenecekti.Kendimi o kadar normal doguma hazirlamistim ki adam riske atmayalim sezeryan yapalim dediginde cok sasridim ki yasadigim ulkede kolay kolay sezeryan yapmiyorlar.bebegimin kilosu 3200 gorunuyor. normal dogumun sezeryana donme ihtimali yuksekmis dikislerin patlar dedi. Pazartesi gun alicas sezeryan icin.,Tabii bu arada aksilikler hep pespese geldi Anneke vize cikmadi gelemiyor. Artik esim hem Bana hem 6 yasindaki oglumuza bakacak bebekte arada kaynar artik:) saka bir yana baya zor gunler bizi bekliyor anlasilan..Hadi hayirlisi insallah

Baska ulkede olmak da daha bi zordur.Allh yar ve yardimcin olsun cnm.insallh cok cabuk iyilesirsin

canım benim bu yol öyle işte. endişe ediyorum tabi. ilk ikisindede öyleydim.
acaba sağlıklımı diye. doğum zaten başlı başına bir risk. dua ediyorum inşaallah hepimizsağlıklı bebeklerimizi kcakalrız sağlıkla.

neden riske atmak istemedi doktorunumu değişsen acaba ?
ben 2ssvd adayıyım.
annen için hayırlısı buymuş. inşallah sende çabucak topsrlarsın, oğlun maşallah 6 yaşında adam olmuş

Slm kizlar ogluma yastik kattk dun.bu emzirme yastigi cok kullanisliymis.foto yuklemeye calisiyom ama olmuyo

Hayırlı sabahlar
Bugün tatil bizimkiler evde
güya temizlik yapacağım bugun.
hazır eşim evde iken.
Sizle nasılsınız?

Aynn oyle yaa.zaman da durdu sanki son 1 hafta ama aaylar var gibi.bir an once dogsunlar artk.bnde cok dua ediyorum herkes saglikla kavussun insallh

Slm kizlar ogluma yastik kattk dun.bu emzirme yastigi cok kullanisliymis.foto yuklemeye calisiyom ama olmuyo
benim ilk bebeğimden var . çok kullanışlı önce bebeği emzirmede sonra bebeği ortasına koyup yüz üstü sırt üstü çok yatırdım her açıdan kullanışlı . dur benimkinin resmini atayım .

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-01-09-29-46.webp
    28 KB · Görüntüleme: 30
Hayırlı sabahlar
Bugün tatil bizimkiler evde
güya temizlik yapacağım bugun.
hazır eşim evde iken.
Sizle nasılsınız?
Bnm evdede cok is var.son bir hafta ve yapilacak cok is var.kisliklar kalkacak yazliklar cikacak.camlar silinecek ama bnde hal yok.ayaga kalktikca cocuk rahmimden cikacak gibi.

Aynn oyle yaa.zaman da durdu sanki son 1 hafta ama aaylar var gibi.bir an once dogsunlar artk.bnde cok dua ediyorum herkes saglikla kavussun insallh

oy onu de me hiç.
belimde aynı. 9 mayıs gelmeyecek sanki
niye böyle sabırsız oldum çıktım bilmiyorum inan.

B
Ben bu yastigi yeni ogreniyorum ya.yani kizimda iken hic bilmiyodum valla.bn malzemesini kendim aldim 40 tl ye bi duz yastik bi emzirme bi de alt acma minderi kattik.kārli oldu bizim icin

Nasil yukledin fotoyu cnm
cevap ver dedikten sonra solda doya yükle yazıyor ordan yüklüyorum.

benimde aynı çıkacak sanki çok aşağıda bebeğim. ama gene yapıyorum her işi. eşim çok yoğun çalıştı Son 3 ay. alıştım desteksiz iş güç yapmaya. bugün kalan odaları halledelim en güzeli temiz olsun içim rahat etsin. sonra bebekle ilgilenmekten elimize fırsat geçmez.

B

Ben bu yastigi yeni ogreniyorum ya.yani kizimda iken hic bilmiyodum valla.bn malzemesini kendim aldim 40 tl ye bi duz yastik bi emzirme bi de alt acma minderi kattik.kārli oldu bizim icin

can sağlıklı ile kullan tatlım.
ben 6 yıl evvel aldım hala kullanıyor çok kaliteli.ürün. seninki el emeği tabi daha güzel olmuştur .
9 mayıs muayene günüm
normal doğum için gidişat belli olacak inşallah
eğer doğumum başlamazsa o güne kadar.

Tikliyom ama olmuyo nedense.
Saol cnm sende saglikla kullan.eminim ki cok kullanislidir.tikliyom ama hic bosey cikmiyo yuklenmiyo foto.Ha senin normaldi demi.bnm sezwryan olcak.sanirim 9 mayis da yapacak.cinku ameliyat gunu 9 mayiz

Sağol canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize:)) Annelik dünyanın en mucizevi durumu bence Allahım hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursun

Saglicakla kucagina alirsin insallh cnm.

İnşallah canım hep birlikte amin:)

İnş kendi doktorunla dogum yaşarsın canım, nöbetçi doktor kimin olacağı belli olmuyor o yüzden tabi stres olursun, ama Pazartesiye kadar dogurmazsin:) yere otur sirtin sabit kalsin, bacaklarını uzat bir bacağını diğerinin üstüne at,atabiliyorsan doğuma var birazcık daha,bunu duymuştum ben, geçen doktorumda söyledi büyükler doğum yapacağını burdan anlarmis falan dedi. Dedim ben onu yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…