Herkese hayirli doğumlar benim de 30 nisan bebek dogum kanalina girmis 2 mayis istiyordum vazgectim bugun son kez kontrole gittim anestezi uzmaniyla gorustum beni komple bayiltin dedim ben dayanamam diye sizce hNgisi en iyisi
Herkese hayirli doğumlar benim de 30 nisan bebek dogum kanalina girmis 2 mayis istiyordum vazgectim bugun son kez kontrole gittim anestezi uzmaniyla gorustum beni komple bayiltin dedim ben dayanamam diye sizce hNgisi en iyisi
Komple narkoz aldığında yani genel anestezi de ayilmasi feci oluyor canım baş ağrısı berbat oluyor belden de uyusturuldum epidural mi idi ? O daha rahatti çok baş ağrısı çekmedim sezeryanin ağrılarını çektim oda normaldi yani bu kişiden kişiye değişir ama genel anestezi beni daha çok zorladı
Allah'ım hakkınızda hayırlısını versin sağlıkla kavuşun inşallah
Genel de spinal/epidural da yaşayanların söylediğine bakınca genel anestezinin ağır olduğunu ağrıyla uyandıklarını ve bebeğe de anestezi etkisi olduğundan spinalden daha memnun kaldıklarını söylüyorlar. Benim ilk doğumum spinaldi. Gayet memnun kaldım şükürler olsun. 12 gün sonraki doğumum da spinal olacak Allah nasip ederse. Nacizane tavsiye ederim spinal. Rabbim cümlemize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
karapisso
nerelerdesin sesin çıkmadı. Bugün tahlil sonuçlarımı alabildim sonunda. Demirim 78 e yükselmiş daha önce 10 du sanırım epey farketmiş ama hgb 10.80 doktor biraz düşük ama yeterli dedi. B 12 vitaminim de iki katına çıkmış. Kanım hala 11 e bile çıkmamış ama
Benim daha belli değil sezaryen mi normal mi ama herkes başka bir şey söylüyor bu konuda. Evet sezaryen olunacaksa spinalin beni de en korkutan yanı acı hissedilmese bile uyanık olmak. Ama bunun yanında bebeğinin doğum anına şahit olmak da var. Zaten sezaryen sırasında yanında seni konuşturan sakinleştiren hemşireler filan da oluyormuş hakkımızda hayırlısı olsun. Doktorunuza söyleyin çekincelerinizi. Bakalım o ne diyecek.
Gözün aydın canım işte her seyde vardır bir hayr dedikleri bu olsa gerek Allah'ım sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olsun inşallah ❤ sen nasılsın ağrın sızın var mı nasıl lohusalık
KEVOK
canım ne güzel hızlıcana olmuş, beklemene, korkmana fırsat kalmadan... Benim kız da gene 2 gündür çok az hareket ediyor. Ama hep böyle başından beri... haftada 2-3 gün az hareketli beni korkutuyor hep. Şimdi de uyandım bekliyorum az kımıldandı ama zayıf... kontrolümde cuma günü.
Ya benim her gece 3 ile 6 arası uykum kaçıyor mutlaka. Size de oluyor mu?
Birazz heyecanlı bir doğum olmuş ama çok şükür sonu güzel olmuş.Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu analı babalı ve imanlı uzunnn bir ömür nasip etsin inşallah.Sana da geçmiş olsun.Tekrar gözünüz aydın canım
Ah kıyamam ya çok korkmuşsunuzdur. Ama doğum süreci de uzamadığı için bir an önce bebeğinize kavuşup rahatlamışsınız. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım evet hissediyorsun hareketlerini acı yok sarsıntilari dokunmalari felan hissediyorsun ama Nilayyy
in da dediği gibi başında devamlı seni oyalayan seninle ilgilenip konuşan bir hemşire oluyor ne yapıldığını sana tek tek sayıyor ve sonra getirip koynuna bebeğini koyuyorlar en güzel an da o sonrası su gibi geçiyor zaten bende çok korktum ama hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür
Canım ben hiç deneyim yaşamadım ama doktorların soylemleri ve yaşayan arkadaşlarımdan biliyorum, epudral sezeryan olursan bebeğine hemen odaklaniyormussun, bazen genel anestezide ayilmak tam anlamıyla kendine gelmek saatler surebiliyomus, ama epudral de dikişlerin atılınca odandasin çünkü uyaniksin bebeginle daha çabuk kavusuyosun,bebegin doğduğu ana şahitlik ediyorsun, ilk sen görüyorsun bunlar da güzel tarafları. Ben sezeryan olursam eğer kesinlikle epudral istiycem, zaten acı falan yok, ayilmakla uğraşamam sersemletiyor narkoz.ins hakkımızda hayırlısı olur:)
YYeni dogum yapan arkadaşım şöyle anlattı spinal oldu. Daha başlamadı demiş doktor birazdan baslicaz ameliyata demiş, evet başlıyoruz dediği an bebeği göstermiş, o derece hiç bişey hissetmemis:) çok şaşırdım başladıklarını farketmedim bile dedi