Oh en güzeli canım

Herkese merhaba kızlar..
Çok şükür herşey yolunda..
Doğum hikayemi anlatayım sizlere..
29 Nisanda sezeryan doğum için planlamıştık. İlk doğumum normaldi. Bazı sağlık problemlerinden dolayı sezeryan olmasına karar vermiştik. İlk doğumum çok hızlı olmuştu tam 5 saatte doğurmuştum. İkinciler daha hızlı oluyor diye tetikteydik sürekli.
22 Nisan günü son kontrolüm vardı. Sezeryan öncesi kan tahlilleri yapılacaktı.
Hastaneye gittim önce kan verdim sonra nst ye girdim. Nst de bebek hareketsiz uyuyor çıktı. Nst yi uzattılar yarım saat kaldım değişmedi. Sonra doktorun yanına gittim. Nst yi beğenmedi. Ultrasonda bebek son iki haftada 100 gram almıştı ben iki kilo almıştım. Gelişimi durmuş görünüyordu.
Bir de son zamanlarda hareketleri azalmıştı bebeğimin.
Tekrar nst ve dopplere gönderdi. Tatlı bir şeyler yedim. Nst de yine hareket etmedi. Karnıma masaj yaptılar yine olmadı. Dopplerde kan akışı normal göründü ama boynunda bir tur kordon vardı. Tekrar doktorun yanına gittim. Bu saate kadar bebeği hareket ettiremedik içerde bi sıkıntı olabilir dedi. Gelişimi de durmuş görünüyordu. 15 dk içinde ameliyathanede bebeğimi kucağıma aldım. Herşey bi anda çok hızlı gelişti. Hemşireler adını jet bebek koydu:)
Doğum çantam evdeydi. Dr riske atıp bekleyemem dedi. Bebeğim doğunca bi 15 dk çarşafa sarılı ısıtıcılı yerde bekletildi elbisesi gelinceye kadar.
37+1 de 2900 kg 51 cm doğdu.
Çok şükür herşey yolunda evdeyiz..
Darısı bütün bekleyenlere ve evlat hasreti çekenlere olsun..

Gözün aydın canım işte her seyde vardır bir hayr dedikleri bu olsa gerek Allah'ım sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olsun inşallah sen nasılsın ağrın sızın var mı nasıl lohusalık

KEVOK canım ne güzel hızlıcana olmuş, beklemene, korkmana fırsat kalmadan... Benim kız da gene 2 gündür çok az hareket ediyor. Ama hep böyle başından beri... haftada 2-3 gün az hareketli beni korkutuyor hep. Şimdi de uyandım bekliyorum az kımıldandı ama zayıf... kontrolümde cuma günü.
Ya benim her gece 3 ile 6 arası uykum kaçıyor mutlaka. Size de oluyor mu?

galiba ben iki bebeğe bakacağım
ay bide kızımın wc eğitimi var.
bakalım ne zaman öğrenecek.
Bence kardeşten sonraya bırak canım.Hem pek ilgilenemezsin hemde kardeş olunca minik çok istekli olmaya bilir başa sararsın.Kuzun kardeşine alışsın sizde az toparlayın ağustos gibi uygun olur benim fikrimce..

Birazz heyecanlı bir doğum olmuş ama çok şükür sonu güzel olmuş.Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu analı babalı ve imanlı uzunnn bir ömür nasip etsin inşallah.Sana da geçmiş olsun.Tekrar gözünüz aydın canım

Ah kıyamam ya çok korkmuşsunuzdur. Ama doğum süreci de uzamadığı için bir an önce bebeğinize kavuşup rahatlamışsınız. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Oh canım gözün aydın guzel haberlerle gelmişsin Allah'ım en güzel şekilde kavuşmak nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini

Maşallah bebişine Allah kolaylıklar versin..Aynen heyecan dorukta
Kizlar günaydın gününüz güzel geçsin inşallah nasılsınız
İnşallah canım.İyiyiz çok şükür,sen nasılsın?
Kızlar benim için dua edin yatışım yapıldı
Allah kolaylık versin inşallah.Rabbim sağ salim kavuştursun sizi.Ayy birer ikişer doğuruyoruz ne güzel..Maşallah bize

Gece uyuyamadım ama şükür iyiyim canım bende doğumlar başladı en son ben dogurcam sanırım zaman geçmek bilmiyor gibi

Sırayla doğumlar gerçekleşiyor, çok şükür. Bende yarın doktora gidicem ve hazırlıklı gidicem valizimle beraber, nolur nolmaz diye,15 gündür doktora gitmedim çünkü. Çok heyecanlı ,çatı muayenesi yapilicak,inş hepinize beraber bende iyi haberler alırım kızlar,doğumları duyunca da heyecan oluyor tatli heyecanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…