Şunu iyi anladım kv dünya iyisi bile olsa senin için nihayetinde bir yabancı annenin yerini tutması çok çok çok zor. O yüzden ilişkileri zorlamamak lazım belli bir mesafeden ölçülü yürütmek gerekiyor. Benim kv'in kızı yok oğulları da öyle anneci değiller o da bu duygusunu gelinleri üzerinden tatmin etmeye çalışıyor ama ben yapamıyorum. Kendi annemin yerine koymak imkansız . Ay çenem düştü lohusa lohusa bu arada kuzum Paşa'nı yürekten tebrik ederim. Allah bu uğurda yaşayıp olmeyit nasip etsin. Çok güzel geçer inşallah cuma günü sizin için

3 defa yatcan kalkcan gidecekler:)

Haklısın canım.Neyse ki 3 gün kalmış.Az daha sabır.Canınız sağolsun da.Bu arada yazdıysan görmedim adı ne miniğin?Kaç kilo doğdu,boyu falan??
Aynen canım çok iyi yapmışsın. Aminnn hepimizin ki sağlıcakla gelsin inşallah. Heyecanım dorukta

Adı Zeynep Azra oldu canım. 37+1de 2800 gram 50 cm doğdu çok şükür

maşallah haftasına göre gayet iyi gelişimi. AllahIM imanla sağlıkla yaşamayı nasip etsin.
iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım. inşallah cuma günü yazarım sizleré.
dn hayal ediyorum birde cuma sabah doğumum başlıyormuş şaka gibi

kuzum çok haklısın.
bizler zaten beklenti içinde olan gelinler değiliz. sizlerinde beklenti halinde olmadığını anlıyorum yazışmalardan.
ama işte onlarda kendine göre ene düşünüyor bilmiyoruz. ay şu evin dağılma meselesi hastalık..bende öyleyim ve koyvermek nedir öğrenemedim gitti. öğrensem keşke...
eşim 2 . doğumumda annesi hakkında dediki , etrafı topluyorumbirde annemin arkasını topluyorum çok zor
baksana erkek olsa bile evinin düzenini istiyor.
demekki bizim böyle düşğnmemiz normal. erkeklerle tek farkımız onlar bakıp geçiyor anlık. bizler takıyoruz işin zor kısmı.

çenemiz düştü evet , birde burası olmasa çatlarız kız. yaz gitsin.

Ben gurur duyuyorum kendi kendimize yetiyoruz diye. bize bu nimetleri veren Rabbimiz. ve inan 7 kat yabancı arkadaş eş dostum sayesinde aileme ihtiyaç duymuyorum. sadece duygusal oluyorum pek çekilen bir tip değilim lohusa iken..mesela eşim benimle uyusun sürekli etrafımda dönsün bana ilgili olsun öpsün koklasın istiyorum. é buda kalabalıkta olmuyor. çok cins oluyorum ben kesinlikle
Allah eşimden razı olsun , gel diyorum geliyor maşallah onada. bu nedenle seni çok çok iyi anlıyorum.
Sende belki farkında değilsin ama eşini özlemiş olabilirsin. ilgi gösteremedi sana bu kalabalıkta. sende bu nedenle daha hassas olursun.

ay zeynep azra gelmişte annesinin lohusalık hallerini konuşuyoruz, şükürler olsun

olmazmı
o kadar uzun süre olmuş bide siz bebek özlemişsinizdir. bizim kız hala bebek. birde gelince uyutacakmış bebeğimizi

Çok şükür geçti sonra sabah annemi alıp akrabamıza bebek görmeye kahvaltıya gittim. Oradan annemi bıraktım pazara uğradım daha yeni eve geldim. Sözde keyifsizdim. Daha yoga ya gidicem akşam Yolda doğurmazsam iyidir bu çocuğu. Hamileliğin başından beri sakin sakin evde oturup kitap okuma arada yürüyüş yapma hayalleri kurdum hiçbirini yapamadım hep bir işim var. İşim olmadığı zaman da bayılıyorum zaten yorgunluktan. Zaman yetmiyor bana.

geçen oğlumla Plates yaptım ne iyi geldi. valla bu akşamda yapalım.
sende az değilsin haaaa fıstık gebiş seni.
çok severim aktif gezen insanları. çocuklarınla gezdiğin güzel günlerin olsun inşallah.

Plates yoga doğumu kolaylaştırıyormuş ve kesinlikle iyi geliyor. Ben uyuyacak gibi oluyorum o kadar gevşiyorum.Amin canım hepimizin olsun inşallah

MaşallahAdı da çoook güzel.Adıyla yaşasın.Sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun inşallah
olmazmı
o kadar uzun süre olmuş bide siz bebek özlemişsinizdir. bizim kız hala bebek. birde gelince uyutacakmış bebeğimizi
Aynen canım.Evde büyük değişiklik olacak Allahın izniyle. bebek bebeğe bakacak desene

Aman takma canım kim alınırsa alınsın onların bizi düşünmesi gerekirken biz onlar alınmasın diye düşünüyoruz işin garibi de o şimdi benim kv geçen kızım ultrason fotosu gösterdi de dilinin ucuyla sağlıkla gelsin dedi hiç bişey sormadı doğum ne zaman nasıl olacak sağlığın nasıl hiç bişey yok baktım onlar beni düşünmüyor ben niye düşünüyorum ?? O yüzden önce benim rahatım dedim bende
sende takma ve rahatına bak artık herşey gönlüne göre olur inşallah

Son düzenleme:
MaşallahAdı da çoook güzel.Adıyla yaşasın.Sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun inşallah

Aynen canım.Evde büyük değişiklik olacak Allahın izniyle. bebek bebeğe bakacak desene

galiba ben iki bebeğe bakacağım
ay bide kızımın wc eğitimi var.
bakalım ne zaman öğrenecek.

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. Yazılarınızı okurken heyecanlandım. Benim de 2-3 gündür çamaşırımda devamlı su gibi ıslaklık vardı. Dün doktoru arayıp sorunca oda bebeğin suyundan şüphelenip yatış yapacak gibi hemen gel dedi. Bebeğimin suyu iyiymiş. O ıslaklık da idrar sızmasıymış bebek baskı yaptığı için. Ama benim bebeğim hala çok yukarda başı kanala bir türlü girmedi. Nst de biraz sancı çıktı son 1 haftadır da sanki regl ağrısı gibi ağrılarım var. Düzensiz kasılmalar var. Ama evde işim bitmiyor çok yorgunum

Allah'ım işlerini kolaylaştırsın canım benim sen bir yola girdin artık Allah'ım yardım edecek elbette

hay apzına sağlık severim seni. inşallah bi kolaylığı olur dediğin gibi.
Allah razı olsun.
netten bak çömelme eğzersizleri yap kanala yavaş yavaş iner hatta açılma tam olunca inen bebekler çok.. eeeee artık 39.haftadasın yavaş yavaş başlar doğumun. .sağlıkla gelsın yavrun.

Zaten rahatımdan feragat etmek istemediğim için kötü olmak pahasına yalnız kalmak istediğimi belirttim. İki tane evladım var ben iyi olmazsam onlara nasıl iyi gelebilirim. Eskiden olsa vicdan yapardım ama şimdi niyeyse hiç vicdanen rahatsız olmuyorum

Teşekkür ederim bakayım şu egzersizlere gerçi bütün gün ev işleriyle çöküp kallıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…