- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
benimki iyidir ama oğullarına çok naz yapıyor.
normalde güler geçerim ama doğumda insan sinir oluyor. çok komik ama demi. sürekli naz yapıyor ya. bi şöyle naz yapan kadın olamadım gitti
ama yok yok 3 . de yapacağım nazın alasını, ahanda buraya yazıyorum.
Nilayyy olabilir tatlım geçtiyse sorun yok.
Ilık bir duş al çok iyi geliyor.
bende yeni yedim bişeyler. komşum gelecek kahvé içmeye. sonra başlar bende cuma günü ne yapacağım telaşı
Duygularımı çok güzel ifade etmişsin canım. Sürekli mutfak banyo wc takibi yapmak istemiyorum. Bazen sırf görüp de sinirlenmeyeyim diye mutfakta yemek hazırlanırken odama geçiyorum çıkmıyorum uzun süre. Herkes kenara çekilince de girip çekmeceleri dolapları düzenliyorum. Çünkü daha sonra önünü alamayacağım şimdiden müdahale etmem gerekiyor. Lohusa olmasam her şey daha mı iyi olurdu bilmiyorum ama şu sıralar ufak şeylere bile pek tahammülüm yok ondan eminim .
3 defa yatcan kalkcan gidecekler:)
Haklısın canım.Neyse ki 3 gün kalmış.Az daha sabır.Canınız sağolsun da.Bu arada yazdıysan görmedim adı ne miniğin?Kaç kilo doğdu,boyu falan??leylunehar Genel olarak iyiyim canım . Sadece evin bu kadar kalabalık olması bazen çok bunaltıcı oluyor. Çocuklar üşümesin diye yatak odasından çıkarmıyorum havalar tam ısınmadı daha buralarda da. Ama bu kez de herkes odaya doluşuyor. Küçücük odada bir bakıyorum yedi sekiz kişiyiz. Gurbetteyim zaten çok görüşemiyoruz diye bir şey dememeye çalışıyorum ama zorlanıyorum. Çok şükür üç günüm kaldı üç gün sonra çekirdek ailemle hayatıma yeniden başlayacağım. Sizlere de tavsiyem doğum şekliniz ne olursa olsun kendinizi iyi hissettiğiniz ilk fırsatta yalnız kalmaya bakın. Her anlamda rahat edersiniz emin olun.
Aynen canım çok iyi yapmışsın. Aminnn hepimizin ki sağlıcakla gelsin inşallah. Heyecanım doruktaevet kuzum son hazırlıklarım. sonra artık ne zaman kısmet olur kullanmaya başlamak Allah bilir. birde kontrolé gidip doğuma alınan kızları gördükçe dedim hazırda bir çanta olmalı. eşim nerden neyi bulup getirecek .
sanada kolay gelsin tatlım. hafi bakalım günün belli olsun sağlıkla gelsin paşa .
Adı Zeynep Azra oldu canım. 37+1de 2800 gram 50 cm doğdu çok şükürHaklısın canım.Neyse ki 3 gün kalmış.Az daha sabır.Canınız sağolsun da.Bu arada yazdıysan görmedim adı ne miniğin?Kaç kilo doğdu,boyu falan??
Aynen canım çok iyi yapmışsın. Aminnn hepimizin ki sağlıcakla gelsin inşallah. Heyecanım dorukta
maşallah haftasına göre gayet iyi gelişimi. AllahIM imanla sağlıkla yaşamayı nasip etsin.Adı Zeynep Azra oldu canım. 37+1de 2800 gram 50 cm doğdu çok şükür
Şunu iyi anladım kv dünya iyisi bile olsa senin için nihayetinde bir yabancı annenin yerini tutması çok çok çok zor. O yüzden ilişkileri zorlamamak lazım belli bir mesafeden ölçülü yürütmek gerekiyor. Benim kv'in kızı yok oğulları da öyle anneci değiller o da bu duygusunu gelinleri üzerinden tatmin etmeye çalışıyor ama ben yapamıyorum. Kendi annemin yerine koymak imkansız . Ay çenem düştü lohusa lohusabu arada kuzum Paşa'nı yürekten tebrik ederim. Allah bu uğurda yaşayıp olmeyit nasip etsin. Çok güzel geçer inşallah cuma günü sizin için
Haklısın canım.Neyse ki 3 gün kalmış.Az daha sabır.Canınız sağolsun da.Bu arada yazdıysan görmedim adı ne miniğin?Kaç kilo doğdu,boyu falan??
Aynen canım çok iyi yapmışsın. Aminnn hepimizin ki sağlıcakla gelsin inşallah. Heyecanım dorukta
Çok şükür geçti sonra sabah annemi alıp akrabamıza bebek görmeye kahvaltıya gittim. Oradan annemi bıraktım pazara uğradım daha yeni eve geldim. Sözde keyifsizdim. Daha yoga ya gidicem akşambenimki iyidir ama oğullarına çok naz yapıyor.
normalde güler geçerim ama doğumda insan sinir oluyor. çok komik ama demi. sürekli naz yapıyor ya. bi şöyle naz yapan kadın olamadım gitti
ama yok yok 3 . de yapacağım nazın alasını, ahanda buraya yazıyorum.
Nilayyy olabilir tatlım geçtiyse sorun yok.
Ilık bir duş al çok iyi geliyor.
bende yeni yedim bişeyler. komşum gelecek kahvé içmeye. sonra başlar bende cuma günü ne yapacağım telaşı
Çok şükür geçti sonra sabah annemi alıp akrabamıza bebek görmeye kahvaltıya gittim. Oradan annemi bıraktım pazara uğradım daha yeni eve geldim. Sözde keyifsizdim. Daha yoga ya gidicem akşamYolda doğurmazsam iyidir bu çocuğu. Hamileliğin başından beri sakin sakin evde oturup kitap okuma arada yürüyüş yapma hayalleri kurdum hiçbirini yapamadım hep bir işim var. İşim olmadığı zaman da bayılıyorum zaten yorgunluktan. Zaman yetmiyor bana.
Plates yoga doğumu kolaylaştırıyormuş ve kesinlikle iyi geliyor. Ben uyuyacak gibi oluyorum o kadar gevşiyorum.Amin canım hepimizin olsun inşallahgeçen oğlumla Plates yaptım ne iyi geldi. valla bu akşamda yapalım.
sende az değilsin haaaa fıstık gebiş seni.
çok severim aktif gezen insanları. çocuklarınla gezdiğin güzel günlerin olsun inşallah.
MaşallahAdı Zeynep Azra oldu canım. 37+1de 2800 gram 50 cm doğdu çok şükür
Aynen canım.Evde büyük değişiklik olacak Allahın izniyle.olmazmı
o kadar uzun süre olmuş bide siz bebek özlemişsinizdir. bizim kız hala bebek. birde gelince uyutacakmış bebeğimizi
Aman takma canım kim alınırsa alınsın onların bizi düşünmesi gerekirken biz onlar alınmasın diye düşünüyoruz işin garibi de o şimdi benim kv geçen kızım ultrason fotosu gösterdi de dilinin ucuyla sağlıkla gelsin dedi hiç bişey sormadı doğum ne zaman nasıl olacak sağlığın nasıl hiç bişey yok baktım onlar beni düşünmüyor ben niye düşünüyorum ?? O yüzden önce benim rahatım dedim bendeSon sözünü yaşıyorum tam daAllah'a çok şükür şu an iki çocuğuma da bakarım evime de yetemediğim yerde Allah razı olsun eşim koşar. Ve biz uzun zamandır bu düzenin içindeyiz kimselerden yardım beklemeden başımızın çaresine baktık. Ama şimdi sanki çok yardıma ihtiyacım varmış gibi davranıyorlar bana. Halbuki ayaktayım görüyorlar. Onlar evdeyken bile 2 çocuğumun her şeyiyle ben ilgileniyorum. Yemeği banyosu giydirmesi vs... Bu halde bile şu kız lohusa yalnız bırakalım da düzenini bir an önce kursun kendine gelsin biz kalabalık etmeyelim denmiyor. Off çok doluyum . Neyseki bir şekilde yalnız kalmak istediğimi açık sözlülükle bile olsa ifade ettim de cumartesi sabahı yalnız kalacağım nihayet.
MaşallahAdı da çoook güzel.Adıyla yaşasın.Sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun inşallah
Aynen canım.Evde büyük değişiklik olacak Allahın izniyle.bebek bebeğe bakacak desene
Allah'ım işlerini kolaylaştırsın canım benimgaliba ben iki bebeğe bakacağım
ay bide kızımın wc eğitimi var.
bakalım ne zaman öğrenecek.
Allah'ım işlerini kolaylaştırsın canım benimsen bir yola girdin artık Allah'ım yardım edecek elbette
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. Yazılarınızı okurken heyecanlandım. Benim de 2-3 gündür çamaşırımda devamlı su gibi ıslaklık vardı. Dün doktoru arayıp sorunca oda bebeğin suyundan şüphelenip yatış yapacak gibi hemen gel dedi. Bebeğimin suyu iyiymiş. O ıslaklık da idrar sızmasıymışbebek baskı yaptığı için. Ama benim bebeğim hala çok yukarda başı kanala bir türlü girmedi. Nst de biraz sancı çıktı son 1 haftadır da sanki regl ağrısı gibi ağrılarım var. Düzensiz kasılmalar var. Ama evde işim bitmiyor çok yorgunum
Amiiin canım Allah razı olsunMaşallahAdı da çoook güzel.Adıyla yaşasın.Sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun inşallah
Aynen canım.Evde büyük değişiklik olacak Allahın izniyle.bebek bebeğe bakacak desene
Aman takma canım kim alınırsa alınsın onların bizi düşünmesi gerekirken biz onlar alınmasın diye düşünüyoruz işin garibi de o şimdi benim kv geçen kızım ultrason fotosu gösterdi de dilinin ucuyla sağlıkla gelsin dedi hiç bişey sormadı doğum ne zaman nasıl olacak sağlığın nasıl hiç bişey yok baktım onlar beni düşünmüyor ben niye düşünüyorum ?? O yüzden önce benim rahatım dedim bende
sende takma ve rahatına bak artık herşey gönlüne göre olur inşallah ❤
Teşekkür ederim bakayım şu egzersizlere gerçi bütün gün ev işleriyle çöküp kallıyorum amahay apzına sağlık severim seni. inşallah bi kolaylığı olur dediğin gibi.
Allah razı olsun.
netten bak çömelme eğzersizleri yap kanala yavaş yavaş iner hatta açılma tam olunca inen bebekler çok.. eeeee artık 39.haftadasın yavaş yavaş başlar doğumun. .sağlıkla gelsın yavrun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?