- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Hamdolsun canım. Hazır çocuklar uyuyorken azıcık uyumuşum ben de.nasılsın Zeynep Azra'nın annesi
Hamdolsun canım. Hazır çocuklar uyuyorken azıcık uyumuşum ben de.Sen nasılsın nasıl geçiyor son günler
Hayırlı sabahlar canım ben çok iyiyim şükür bugün kv çim beni bekliyor usenmezsem tabii kiHayırlı huzurlu güzel haberlerle mutluluk dolu hafta sonlarımız olsun annelergebişler.
hepiniz iyisiniz umarım.
Hamdolsun iyiyiz karapiso.. ama şu benim minik kızımın boyu takılı aklımda33 cm çok kısa yaaa
Hayırlı sabahlar canım ben çok iyiyim şükür bugün kv çim beni bekliyor usenmezsem tabii kisen nasılsın canım
Saat iki de çıktım evden hala yoldayım canım aşırı trafik var bide iki vasıta değiştirince zor oluyor sağolsun bide kızım uyudu uyandırmaya kıyamadım gidiyoruz bakalımuzak diyemi üşeniyorsun. bende ikisiyle iyiyim bomba gibi
oğlum yiyor yiyor bide kızın tabağındakileri aşırıyor
kız cıngarı basıyor kulaklara ziyan
Herkese merhaba...
karapisso iyiyim çok şükür çatı ağrım da olmasa daha iyi olacağım doktor magnezyumu da bıraktırdı o iyi geliyordu.
Saat iki de çıktım evden hala yoldayım canım aşırı trafik var bide iki vasıta değiştirince zor oluyor sağolsun bide kızım uyudu uyandırmaya kıyamadım gidiyoruz bakalımyazık çocuk aç annesi tabiki atacak çığlık yoksa baksana abisi ensesine vurmadan kapacak yemeğini Allah'ım islerimizi kolaylaştırır inşallah
Ben de öyle düşündüm ama bacak arama bıçak saplanıyor sanki kendimi yorunca böyle oluyorum genelde ne yapalım katlanacağız her şey bebeklerimiz için. Arkadaşın adına çok sevindim. Darısı başımızamagnezyum normal doğum kasılmalarını engelliyor doğumu etkiliyor diye bıraktırıyorlar. olacak o kadar ağrı sızı şunun şurasında ne kaldı mis kokulularımızı kucaklamaya.
biraz evvel arkadaşım aradı. doğum yapmış hemde misler gibi , rast gitmiş işi. Bursadan geldi benim doktoruma .konuş ben için 38.hafta geleceğim beni kabul edermi demişti bursadaki doktoru sezeryan demişti , burda normal doğum yaptı. maşallah çok sevindim onun adına. birde benim doktorum ve hastane olunca olumlu tecrübeler içimi rahatlatıyor.
Ay inşallah canım Allah razı olsunhe ya. yoksa gidecek kısmeti
oy sana kolay gelsin yolun açık olsun gidin hemencecik .
Benim de normal doğum korkum var .magnezyum normal doğum kasılmalarını engelliyor doğumu etkiliyor diye bıraktırıyorlar. olacak o kadar ağrı sızı şunun şurasında ne kaldı mis kokulularımızı kucaklamaya.
biraz evvel arkadaşım aradı. doğum yapmış hemde misler gibi , rast gitmiş işi. Bursadan geldi benim doktoruma .konuş ben için 38.hafta geleceğim beni kabul edermi demişti bursadaki doktoru sezeryan demişti , burda normal doğum yaptı. maşallah çok sevindim onun adına. birde benim doktorum ve hastane olunca olumlu tecrübeler içimi rahatlatıyor.
Benim de normal doğum korkum var .
Sezeryanda sonra korkuyorum illaki.
amin canım oda öyle dualar ediyor..çok kolaydı darısı sana olsun dedi. bende bizlere dua ediyorum. doktor çok önemli. gebesini korkutan endişeli konuşan doktorlar zor. bizimki öyle değil şükür. bakalım doğum sürecimizde bizlerİ neler bekliyor. güzellikler yaşayalım inşallah.Ben de öyle düşündüm ama bacak arama bıçak saplanıyor sanki kendimi yorunca böyle oluyorum genelde ne yapalım katlanacağız her şey bebeklerimiz için. Arkadaşın adına çok sevindim. Darısı başımıza
Nilaycım kaçıncı haftanda magnezyumu bıraktırdı doktorun..benim kasılmam ve çatı ağrım var magnezyum kullanıyorum ama bugün yine kasılmalarım yoğun 35 haftaya girdik bugün çok şükür..bari 37 ye kadar dursa içerde diyorum..senin kasılman varmıBen de öyle düşündüm ama bacak arama bıçak saplanıyor sanki kendimi yorunca böyle oluyorum genelde ne yapalım katlanacağız her şey bebeklerimiz için. Arkadaşın adına çok sevindim. Darısı başımıza
Karapisso benimde normal doğum olabilirmiş ama ben gerçekten korkuyorum öyle böyle değil ilk doğum olacağı için zor olur diye düşünüyorum..bi taraftanda kardiyoloji doktorum normal doğumda yapabilirsin sezaryende tercih edebilirsin dedi..sezaryene uygundur raporumda var napıcam bilmiyorum..normal doğumun komplikasyonlarıda çok cünküamin canım oda öyle dualar ediyor..çok kolaydı darısı sana olsun dedi. bende bizlere dua ediyorum. doktor çok önemli. gebesini korkutan endişeli konuşan doktorlar zor. bizimki öyle değil şükür. bakalım doğum sürecimizde bizlerİ neler bekliyor. güzellikler yaşayalım inşallah.
Rkndmt senin kasılmalarında bazen çok sıklaşıyormu..benim bugün yine çok sıkCanım doktorlar böyle sorulara cevabı şöyle veriyo, ben buna benzer bişey okumuştum, kontrolün en başından itibaren ki ölçüme bakiyorlarmis. Tek başına şu tarihte nasıl diye sorulduğunda yanlış bilgilendirme olabiliyomus haberin olsun. Seni takip eden doktora sorsan daha iyi olabilir. Süreci o izlediği icin
Henüz ne yaşadığımın çok farkında değilim aslında. Hem annem hem de kayınvalidem yanımda ev kalabalık. Sürekli bir yorgunluk var üzerimde kafamı fazla toparlayamıyorum. Yediğime içtiğime de çok dikkat edemedim henüz. Açlık hissi zaten yok hissettiğim tek ihtiyaç uykuOH misler gibi uyu kız.
çocuklarınn uyudu hımmm iki Uşaklı anne seni. basılmış iki çoçuklu olmak.
hani hep yazarım ya, sanki hep iki tane evladın varmış gibi demi ?
eşin nasıl bu arada nasıl bir duyguymuş minik bir kız babası olmak.
kimler geldi yanına ev kalabalıkmı,?
Ben iyiyi şükürler olsun.
dün okuldan bir arkadaş doğum yaptı oğlu oldu .
çok dua et bana bize. sağ salim bizde kucağımıza alalım.
eşim mesaide çocuklarla evdeyim yeni uyandık...
Dün 23 nisan dolayısıyla baya güzel indirimler vardı migroslarda hala devam ediyor.
sabah errrrkenden gittim bütün Hotwelss arabaları aldım
çok güldüm sonra , biz geçen yılda böyle yaptık. 23 nisan'da aldık bütün yıl için hediyeleri böldük.
çok uyun fiyatlar çünkü.
dün bu hediye işleriyle uğraştık şükürler olsun, eşimdé dedi bari gidip hediyelerin parasını çıkarayım bugün
26 nisanda oğlumun kuran merasimi var gelen arkadaşlarınada hediye alındı.
bi kaldı o günü atlatmak
kendine iyi bak kuzum.
uykunun yanı sıra bol yeşilik özellikle dereotu yemeye gayret et.
keçiboynuzu pekmez.
kahvaltıda tahin pekmez.
aklıma gelen bunlar
bir övün meyveni ihmal etme
şifa ve süt olsun. minik kuzuyu kokluyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?