• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nilaycım kaçıncı haftanda magnezyumu bıraktırdı doktorun..benim kasılmam ve çatı ağrım var magnezyum kullanıyorum ama bugün yine kasılmalarım yoğun 35 haftaya girdik bugün çok şükür..bari 37 ye kadar dursa içerde diyorum..senin kasılman varmı
36. Haftada kesti magnezyumu ben kasılma filan hissetmedim şimdiye kadar gerçi nasıl bir şey bilmiyorum olsa anlarım herhalde😊

Henüz ne yaşadığımın çok farkında değilim aslında. Hem annem hem de kayınvalidem yanımda ev kalabalık. Sürekli bir yorgunluk var üzerimde kafamı fazla toparlayamıyorum. Yediğime içtiğime de çok dikkat edemedim henüz. Açlık hissi zaten yok hissettiğim tek ihtiyaç uyku 😊

Eşim ben doğumdayken kapıda bekliyordu. Doğumuma kendi doktorumdan hariç eşimin arkadaşı da girdi. Yenidoğan yoğun bakımın yöneticisi kendisi. Eşime bebeği o vermiş çok duygulanmış. Gelip gidip hayran hayran kızını izliyor 😍

Mesajı yazmaya öğlen birde başlamıştım şimdi tamamlamak kısmet oldu. Hamilelik lohusalıktan kesinlikle daha güzel onu baştan diyeyim :KK70: Hamilelikten direkt lohusalık sonrasına ışınlanmak isterdim muhtemelen 😊🙄
Ya lohusalık da cilveleri işte canım şimdi biz dogursak da rahatlasak modunda geziyoruz da bakalım biz ne düşüncez doğumdan sonra 😅 Allah'ım en güzel şekilde geçirmek nasip etsin inşallah ❤️🤗

Rkndmt senin kasılmalarında bazen çok sıklaşıyormu..benim bugün yine çok sık
CCanim evet oluyor, ben günde iki defa magnezyum kullanıyorum , kasılmalar hafifliyo yazılmış da bende pek etki etmiyo sanirim. Doktorum birak falan demedi geçen hafta günde iki defa sabah akşam iç dedi hatta. Bende kasilmalarim 33 de başlayınca erkenmi dogacak diye çok endişe ettim ama normal bir süreç sanirim

Nilaycım kaçıncı haftanda magnezyumu bıraktırdı doktorun..benim kasılmam ve çatı ağrım var magnezyum kullanıyorum ama bugün yine kasılmalarım yoğun 35 haftaya girdik bugün çok şükür..bari 37 ye kadar dursa içerde diyorum..senin kasılman varmı
Merhaba cnm ben dün kasılma ve ağrı için doktora gittim bebek dönmüş doğum pozisyonunu almış.maden suyu kullaniyorum ben çok iyi geliyor agrilara

CCanim evet oluyor, ben günde iki defa magnezyum kullanıyorum , kasılmalar hafifliyo yazılmış da bende pek etki etmiyo sanirim. Doktorum birak falan demedi geçen hafta günde iki defa sabah akşam iç dedi hatta. Bende kasilmalarim 33 de başlayınca erkenmi dogacak diye çok endişe ettim ama normal bir süreç sanirim
Sanki senle benim biraz erken başlamış yaaa :( benimde 33 haftada sıklaştı..inş 37 yi görürüz zaten o haftada alınacak bebeğim

Sanki senle benim biraz erken başlamış yaaa :KK43: benimde 33 haftada sıklaştı..inş 37 yi görürüz zaten o haftada alınacak bebeğim
Evet ve ben 39. Haftaya girdim, yani merak etme kasılma erken başlıyor diye erken olacak değil , rahat ol canım.
Birde bebeğin boyunu sorun etme , doktorun sorun olsa söylerdi canım, emin ol en ufak bişey olsa söylüyorlar ,içini ferah tut bence, önemli olan sağlıklı olması. Kisasida buyuyo uzunu da buyuyo dogunca, çok takılma bunlara canım.

Evet ve ben 39. Haftaya girdim, yani merak etme kasılma erken başlıyor diye erken olacak değil , rahat ol canım.
Birde bebeğin boyunu sorun etme , doktorun sorun olsa söylerdi canım, emin ol en ufak bişey olsa söylüyorlar ,içini ferah tut bence, önemli olan sağlıklı olması. Kisasida buyuyo uzunu da buyuyo dogunca, çok takılma bunlara canım.
Sağol canım hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız inş...

Bana magnezyum verdi onu kullanıyorum yinede kasılmam var bugün bayaa sıktı şimdi iyim çok şükür
Bankada verdi doktor hatta anwayden aldım magnezyum ilacı bide hiç birşey maden suyunun gösterdiği etkiyi göstermedi.ben bide çok aşağıda tasiyorum bebeğimi bide kalcamda problem var ona rağmen agrilarimi dindirdi.

Hayırlı sabahlar kızlar.
Normal doğumu bekleyen var mı ben gibi?
Artık bebiş rahmime çok baskı yapıyor.
Bazen yuruyemiyorum.
Siz de de oluyor mu?
Günaydın Ben bekliyorum dediğin gibi rahme baskı yapıyor baya zorlanıyorum ayağa filan kalkınca uyurken.son aydayiz artık Allah hepimizin yardımcısı olsun kavusalim yavrularimiza.nisan anneleri hep doğurdu sıra bize geldi.bakakim.mayis annelerinden ilk kim doğuracak.

Back