Kızlar aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim kızım 32. Haftada daha başı aşağı dönmüştü geçen hafta 37.hafta kontrolümde başı kanala girmiş dedi doktor. Ancak dün 38. Hafta kontrolümde başı kanaldan çıkmıştı. Yukardaydı bebek. Sonra 35. Haftada 2950 olan kilosu 10 gün sonra 3200 dünki kontrolde yine 3200 çıktı ultrasonda hiçbirşey anlamadım

karapisso serumlar işe yaradı mı bilmiyorum çünkü öyle farklı bir enerji gelmedi bana. Hatta bu aralar sabah uyanmak daha zor geliyor. Birkaç hafta önce böyle değildim çok rahat uyanıyordum. Tahlil yaptırdım yarın sonuçlarımı alacağım bakalım yükseldi mi. Doktor 2 haftada anca kanda çıkar demişti. Buradan haber veririm. Benim doktorum da bu hafta d vitaminini, omega 3 ü ve magnezyum hapını bıraktırdı. Belki bu son ay bırakmak gerekiyordur. Umarım ilaç ve iğneler işe yarar. Kanlanırız biraz

Napayım canım temizlik düzen eve taşınalı 3.yilim eşya çokluğundan bı turlu yerlesemedim fazla eşyaları attım bu 3 yılda bu sefer anca yerleştirdim evi şimdi de düzene girdi ya ev temizlik yapasim var devamlı elim kolum durmuyor ben bayadır vitamin içmeyi unutuyorum magnezyum daha çok içiyorum ama d vitamini ve kan hapı unutuyorum devamlı napcam bilmiyorum ya

Boyunun ölçüsünü doktorum hiç söylemedi bende sormadım bu Pazartesi soracağım bakalım

aynen bende oyle diyorum.Esim kendini nice yoruyosun ki diyor e Ben yapmazsam Kim yapacak? Mecbur yavas yavasta olsa hallediyorum.Annemde gelemiyor herseyi esimle ikimiz halledicez artik napalim.Saglik olsun,

kan hapini ac karinami aliyorsunuz tok karinami?

Canım şu an bir savaştan çıktım yazıyorum size . Bebeğim sürekli uyuyor aç kalmasın diye gece gündüz ciddi bir mücadele veriyorum. Diğer yandan oğlum hastalandı doğduğundan beri benden başka kimse ilgilenmedi onunla el değişikliği ve yokluğum oğlumu yıprattı biraz. Ateşi var başındayım sürekli. Sezaryen ağrılarımı mecbur unuttum diyebilirim. Yavaş yavaş ayaklandım artık. Üstüne üstlük dört beş gündür toplasan üç saat uyumadım sanırım. Hele ki doğumdan önceki gece bütün uykum sadece yarım saatti. Bugün doğum sonrası kontrolümüz var hem kızımın hem benim. İnşallah sarılık değilizdir.

Canım Allah korusun oğluna rabbim şifa versin inşallah
Herşey biran evvel yoluna girer insallah Zeyneb Azra mızda da sarılık çıkmaz inşallah

aynen bende oyle diyorum.Esim kendini nice yoruyosun ki diyor e Ben yapmazsam Kim yapacak? Mecbur yavas yavasta olsa hallediyorum.Annemde gelemiyor herseyi esimle ikimiz halledicez artik napalim.Saglik olsun,
aynen canım Allah'ım bundan geri koymasın halimize şükür
kan hapini ac karinami aliyorsunuz tok karinami?
Tok alıyordum unutmadan önce

En güzeli sağlık olsun da yavaş da olsa yapılıyor. Benim annem yakınımda ama iş yapacak durumda değil pek, beli tutuluyor kolu ağrıyor bir şey diyemiyorum o yüzden. Kayınvalidem desen o da eltim hamileyken her şeyi o yaptı daha 2 ay oldu doğuralı onun kızına bakıyor. Hoş kimse de gelip de bir yardım edelim hamilesin ne durumdasın demedi. Ben her hafta yanlarına gidiyorum iki tarafa da. Beni iyi görünce herhalde seslerini çıkarmadılar. Ben de hep burnu dik tutan biriyim herkesi öyle de alıştırdım. Olsun ben iyi olayım da kendime yeteyim diyorum. Sonuçta bu bebeği kimseye güvenerek yapmadım. Eşimin boş vakti oldukça fırsat bulup onunla yapmaya çalışıyorum. Temizlikçi alıcam en son derin temizlik için, alamıyorum düzen oturtmadan.

Günaydın kızlar birşey soracaktım aramızda deneyimli olan anneler de var uyandığımdan beri sol kasık ve belimin sol tarafında şiddetli ağrı var ağrı bacağıma kadar vuruyor sizce neyden kaynaklanıyor olabilir Daha önce böyle bişe yaşayan oldu mu Doğum kasılmaları mı acaba anlayamadım

Benimkini 7 ile çarpınca 52.5 çıktı ya normal mi? Yeni doğanlar bu boyda olmuyor mu?

Canım normal, doktor bana ortalama 50 cm dedi mesela kontrolde,ama bebeğin uzun olacak ortalama üstü demişti o zaman, ben çarpınca 53 çıkmıştı, sanırım 2-3 cm eksik söylüyorlar bazen ultrasonda yanılma payı da oluyor ya. Yani her bebek 52 cm doğmaz, arkadaşımın bebeği 37+6 da 57 cm doğdu,doktorum 58 cm bir bebekten bahsetti, 45 cm de doğan var, 50 de bu biraz genetik her bebek farkli,yani takılma haftasıyla uyumlu olsun, fazla olması genetik yani

İçim rahatladı canım ya her yere baktım boy sınırı olarak bu haftalarda en fazla 48 cm gösteriyor insan korkuyor ortalamadan farklı bir şey olunca. Bir sıkıntı mı var da böyle diye.

Canım sen magnezyum kullanıyormusun

Oy maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…