Şükür gitmişsin kontrole hayırlı haberlerle gel inşallah bende pazartesi ne randevu alayım diyorum

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun iyice ağırlaştım artık bebişim gelene kadar işlerimi bitirebilirim inşallah
Sana da hayırlı sabahlar canım güzel haberlerle gelirsin inşallah

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun iyice ağırlaştım artık bebişim gelene kadar işlerimi bitirebilirim inşallah

Sana da hayırlı sabahlar canım güzel haberlerle gelirsin inşallah
Bitirirsin canim dikkat et kendini çok yorma ben gibi işleri dikkatsiz yapıyorum sonra korkuyorum sen öyle yapma Allah'ım kolaylaştırsın inşallah

Hayırlı sağlıklı mutlu haberlerle gel inşallah canım. Benimde dün kontrolüm vardı. Herşey yolundaydı çok şükür. Bir hafta sonra gel ameliyat gününü kesinleştirelim dedi.

Çok sevindim iyi ki gitmişsin. Maşallah bebişinee güzel gelişmiş hadi hayırlısı bakalım

Oh gözün aydın canım ne güzel haberler almışsın en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah

Bitirirsin canim dikkat et kendini çok yorma ben gibi işleri dikkatsiz yapıyorum sonra korkuyorum sen öyle yapma Allah'ım kolaylaştırsın inşallah
Hifaa Bugün bu saate kadar epey iş hallettim artık yapılacaklar beynime yük oluyor. Bir de burada doğuranları gördükçe stres oluyordum İşe başlayınca duramıyorum ben de. Ne kadar dikkat de etsem sonuçta yapılmak zorunda. Amin canım Allah razı olsun çok şükür şu zamanda bile iş yapabiliyorum yoksa ne yapardım bilmem. Kimseye minnet etmek istemiyorum çünkü. Hep dua ettim beni şu halimle kimseye muhtaç etme diye.

Aynen canım valla son oturma odam kaldı onda da eşimi bekliyorum boyanacak oda artık sıkıldım bu turlu fırsat yok yoğun bu ara az kaldı ona da kendim giriscem bu kadar yapabiliyorum ya buna da şükür doğumdan önce elini yüzünü bı daha topların evin doğumdan çıkınca annemde kalcm bayramda yaparım bi dahaki toplamayı da artık Allah nasip ederse
Allah'ım hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin en güzeli kendi işini kendin görmek

39+ da mı alacak canım ameliyata
Canım haftaya 3 mayıs tam 39+0 oluyo. Artık hangi günü verecek bilemiyorum. 2-3 mayıs demişti. Mayısın ilk haftası demişti. Kendi durumuna göre karar verecek inşallah..
Gözün aydın canım.. Maşallah nazlı kuzuya büyümüş.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Hifaa senin profilinde niye anneler kulübü yazıyor? Neden sarısınn merak ettim
Profil güncellemesi yaptım canım güncelleme yaparken çocuğunuz var mı diye soru var seçenekler var yok ve var anneler kulübüne üye olmak istiyorum diye ben onu seçtim ve böyle oldu bir avantajı yada başka bir durumu var mı bilmiyorum

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.
plasenta yaşlanması başlamış bebeğin Kilo almasına engel olur biliyorum. 38.haftada gideceğim kontrol edecek. sağ salim gelsinler kilo sorun değil.

Hifaa senin bebek erkekti sanırım ama yinede sorayım boyu kaç cm acaba benim kız ve boyu 33 cm diye ölçüldü bugün doktora kısa değilmi dedim hayır normal dedi..ama ben nette bakıyorum hep 40 yada 43 santim falan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…