Ah canım ah! Tam kanayan yarama parmak bastın ne yapacam diye karaa kara düşünüyorum 1 numara annemle,teyzesiyle kalir eder de 2 numara bensiz hiç kimseyle durmuyor nasıl olacak bilmiyorum. Yani öyle şuraya bırakabilirim dediğim hiç bir yer yok allah'ım kolaylığını ver inşallah

canımsın canım. Mevlam sana yar ve yardımcın olsun. inşallah herşey yolunda gider , rahat ol. benim 2.doğumda kimseler yoktu. komşum baktı oğluma sağolsun. zaten sonra bir aile olduk. inşallah herşey tıkırında gider. ama bizler doğurana kadar bu hesapları yapıp duracapız kaçışımız yokk

Ben sancıları takip ediyorum, düzensiz ve bı gelip bir giden tarzda, gerçek kasılmalar zamanı daralarak ve şiddeti artarak geliyor, bunu bildiğim için yalancı deyip bekliyorum, tabi hep dinleniyorum, 10 dk yuruyemiyorum mesela,dinlenincede çok rahatım, uzaninca falan keyfime diyecek yok:) birde sancılar varken belden başlayan ağrılarda olması gerekiyor gerçek doğum kasilmasinda, o ağrı da olmuyor, iki hafta daha gelmez sanki, ama doktor ne diyecek diye de merak içindeyim. Benim kuzenim kontrole gitmisti, açılması 5 cm olmuş ama normal bişey hissetmiyormus, kontrole diye gidip doğum yaptı mesela:)

Hayırlısı inşallah, ben hep 40 a kadar bekler diyordum ama bakalım bu hafta doktor kontrolum var bakalım ne diyecek, 40 a kadar yolu var:) 36+2 olduk

doğum işi alengirli , belli olmaz artık riskli dönem bitti. birde bebekler doğduktan sonra çok güzel gelişiyor. dünyada ilk nefes alacakları zaman bile belli. bizler bekler dururuz

OH ne güzel birgün geçidiniz desene.
Allah daim etsin .
eşinde durmazmı 2 numaran. benimkiler rikiside durur. inşallah kv bırakmayı düşünüyorum bu defa..bakar illa hastane yakın geitirirler derken taburcu olurum. .kafam çok rahat bu kez.. ne zaman stres yapsam , zamanı geldiğinde baktım herşey oluruna variyor bari şimdi kafamı bunaltmim. sende rahat ol. hallolur inşallah. .hem normal doğumda bir gün yatıyorlar cs olunca 2 gece.

Canım yaa bir güncük idare edecek artık paşa. Abi olacak sonuçta. Hem annen kardeşin yakınmış oğlun durmasa bile Candan ilgilenecek birileri varmış çok şükür . Benim akraba namına kimse yok bir komşum var işte Allah muhafaza acil bir şey olsa aileler yetişene kadar ona emanet ederim mecbur. Ama aklım çok fena kalır orası ayrı Allah'ım o anda çaresiz bırakmasın bizleri

İkinci doğumlarımız birbirine benzeyecek gibi. Ben de komşuma bırakırım acil bir şey olsa. Rabbim Hızır kullarını eksik etmesin bir şekilde çıkacağız bu işin içinden de . Ama inşallah en kolay en hayırlı şekilde yürür her şey

Canım evet gerçek doğum sancısı anlattığın gibi oluyor ama bir de son dediğin gibi farkında olmadan açılmanın olması var ki bence bu müthiş bir şey. Normal doğum için muhteşem olur hissetmeden yolu yarılamış olmak. İnşallah normal doğum olacaksa öyle bir doğum olur seninki de

inşallah kolay olur için ferah ferah dönersiniz kızınla evinize.

Son düzenleme:
oh ne güzel geçmiş bizim kız da babasıyla bahçede vakit geçirdi bugün baya yorulmuş kuzeniyle oynarken bayıldı kaldı resmen benim kızım da çok hevesli çok istekli bekliyor doğunca da aynı istek olur inşallah sipam of anne ya bekliyoruz bekliyoruz çıkmıyor ne zaman çıkacak diyor
hayırlı geceler huzurlu uykular
Hayırlı geceler canım tatlı uykular

Bende dün okudum biyerde, açılma da olabiliyomus bu tip sancilarla, gerçek doğum kasılmasına odaklanıyoruz ama, onları yaşamadan da açılma ve kolay bir doğum mumkunmus. Kuzenim kontrole diye gitmişti son haftalarında, 5-6 cm açıklık varmış meğer ve kolay bir doğum yaptı, inş herkes sezaryanda olsa normal doğumda olsa en rahat şekilde atlatır. Önemli olan sağlığımız ve bebeğin sagligi

amin her türlüsü kolay olsun tatlım.
bende o kuzenin gibi olanardanım aslında ama Son anda nasip olmadı , ilkinde 4 ikincide 7 Cm ile gittim doğuma ama başı inmedi biride kanala ters girdi derken zorunlu CS oldum. ama şükürler olsun iyiyiz.
Günaydın kızlar bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir umarım son hazırlıklar nasıl gidiyor bi an haftasonu doğuracam diye baya korktum

inşallah tatlım. Hayrola kasılmalarınmı arttı.

Aynen canım 2-3 gündür baya sık oluyor özellikle geceleri bütün herşeyimi hazırladım artık dün kızımın kurabiyelerini de yaptım artık gönül rahatlığıyla doğurabilirim

Günaydın kızlar bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir umarım son hazırlıklar nasıl gidiyor bi an haftasonu doğuracam diye baya korktum

Bende de sancılar üç gündur arttı, bukadar bariz olmuyordu, bebeğimin tulumlarini sipariş verdim, daha gelmedi,o bı gelsin dogarsin diyorum bebise:)
Gerçi haftalarca sancilanip doğuranlar da oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…