Ah canım ah! Tam kanayan yarama parmak bastınAllah razı olsun kuzum. Benim duygularım çok karışık. Daha kimseleri çağırmadık yanımıza. Oğlumu hesaplıyorum sürekli. Acil bir şey olsa şuraya emanet ederim şu eşyasını hazır edeyim şunları şunları tembih edeyim diye. İlk çocukken ne rahattım yaa doğum mu başladı al çantanı çıkşimdi düşünmekten ne doğuma ne bebişe odaklanamıyorum.
Allah razı olsun kuzum. Benim duygularım çok karışık. Daha kimseleri çağırmadık yanımıza. Oğlumu hesaplıyorum sürekli. Acil bir şey olsa şuraya emanet ederim şu eşyasını hazır edeyim şunları şunları tembih edeyim diye. İlk çocukken ne rahattım yaa doğum mu başladı al çantanı çıkşimdi düşünmekten ne doğuma ne bebişe odaklanamıyorum.
Canım şüphelerin varsa erteleme bence. Hem 36 haftadan itibaren haftada bir çağırıyor doktorlar. Senin de her an doğum olma ihtimalin var bir görün derim doktoruna. Ben de son kontrolüme doktorun beklediği tarihten bir hafta erken gittim iyi ki gitmişim. Riskleri öğrendim ona göre daha temkinliyim inşallah. Takdir Allah'ın. Salı günü ben de gideceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Hayırlısı inşallah, ben hep 40 a kadar bekler diyordum ama bakalım bu hafta doktor kontrolum var bakalım ne diyecek, 40 a kadar yolu var:) 36+2 olduk
Ah canım ah! Tam kanayan yarama parmak bastınne yapacam diye karaa kara düşünüyorum 1 numara annemle,teyzesiyle kalir eder de 2 numara bensiz hiç kimseyle durmuyor nasıl olacak bilmiyorum. Yani öyle şuraya bırakabilirim dediğim hiç bir yer yok allah'ım kolaylığını ver inşallah
Canım yaaAh canım ah! Tam kanayan yarama parmak bastınne yapacam diye karaa kara düşünüyorum 1 numara annemle,teyzesiyle kalir eder de 2 numara bensiz hiç kimseyle durmuyor nasıl olacak bilmiyorum. Yani öyle şuraya bırakabilirim dediğim hiç bir yer yok allah'ım kolaylığını ver inşallah
İkinci doğumlarımız birbirine benzeyecek gibi. Ben de komşuma bırakırım acil bir şey olsa. Rabbim Hızır kullarını eksik etmesin bir şekilde çıkacağız bu işin içinden de . Ama inşallah en kolay en hayırlı şekilde yürür her şeycanımsın canım. Mevlam sana yar ve yardımcın olsun. inşallah herşey yolunda gider , rahat ol. benim 2.doğumda kimseler yoktu. komşum baktı oğluma sağolsun. zaten sonra bir aile olduk. inşallah herşey tıkırında gider. ama bizler doğurana kadar bu hesapları yapıp duracapız kaçışımız yokk
Canım evet gerçek doğum sancısı anlattığın gibi oluyor ama bir de son dediğin gibi farkında olmadan açılmanın olması var ki bence bu müthiş bir şey. Normal doğum için muhteşem olur hissetmeden yolu yarılamış olmak. İnşallah normal doğum olacaksa öyle bir doğum olur seninki deBen sancıları takip ediyorum, düzensiz ve bı gelip bir giden tarzda, gerçek kasılmalar zamanı daralarak ve şiddeti artarak geliyor, bunu bildiğim için yalancı deyip bekliyorum, tabi hep dinleniyorum, 10 dk yuruyemiyorum mesela,dinlenincede çok rahatım, uzaninca falan keyfime diyecek yok:) birde sancılar varken belden başlayan ağrılarda olması gerekiyor gerçek doğum kasilmasinda, o ağrı da olmuyor, iki hafta daha gelmez sanki, ama doktor ne diyecek diye de merak içindeyim. Benim kuzenim kontrole gitmisti, açılması 5 cm olmuş ama normal bişey hissetmiyormus, kontrole diye gidip doğum yaptı mesela:)
İkinci doğumlarımız birbirine benzeyecek gibi. Ben de komşuma bırakırım acil bir şey olsa. Rabbim Hızır kullarını eksik etmesin bir şekilde çıkacağız bu işin içinden de . Ama inşallah en kolay en hayırlı şekilde yürür her şey
oh ne güzel geçmiş bizim kız da babasıyla bahçede vakit geçirdi bugün baya yorulmuş kuzeniyle oynarken bayıldı kaldı resmenBugün baya yorucu bir gün geçirdik. Havamız aşırı güzeldi ❤ bool bol d vitamini aldık elhamdülillah ❤
Çocukları parka götürdük sonrasında köye gittik..paşalarım çok eğlendi
1 numara sürekli kardeşim ne zaman doğacak yeter artık doğsun, çok merak ediyorum onu, hiç görmedim ama çok özledim deyip duruyor
Inşallah yeni kardeşe ve yeni düzene kolaycacik hızlıca alışırlar
Hayırlı geceler canım tatlı uykularhayırlı geceler huzurlu uykular
Canım evet gerçek doğum sancısı anlattığın gibi oluyor ama bir de son dediğin gibi farkında olmadan açılmanın olması var ki bence bu müthiş bir şey. Normal doğum için muhteşem olur hissetmeden yolu yarılamış olmak. İnşallah normal doğum olacaksa öyle bir doğum olur seninki de
Bende dün okudum biyerde, açılma da olabiliyomus bu tip sancilarla, gerçek doğum kasılmasına odaklanıyoruz ama, onları yaşamadan da açılma ve kolay bir doğum mumkunmus. Kuzenim kontrole diye gitmişti son haftalarında, 5-6 cm açıklık varmış meğer ve kolay bir doğum yaptı, inş herkes sezaryanda olsa normal doğumda olsa en rahat şekilde atlatır. Önemli olan sağlığımız ve bebeğin sagligi
Günaydın kızlar bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir umarım son hazırlıklar nasıl gidiyor bi an haftasonu doğuracam diye baya korktum
günaydın inşallah tatlım , iyiyim bugün sen nasılsın. komşuma kahvaltıya gideceğim dahada iyiyimGünaydınlar herkese.. Hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun inşallah hepimize
Aynen canım 2-3 gündür baya sık oluyor özellikle geceleriamin her türlüsü kolay olsun tatlım.
bende o kuzenin gibi olanardanım aslında ama Son anda nasip olmadı , ilkinde 4 ikincide 7 Cm ile gittim doğuma ama başı inmedi biride kanala ters girdi derken zorunlu CS oldum. ama şükürler olsun iyiyiz.
inşallah tatlım. Hayrola kasılmalarınmı arttı.
Günaydın kızlar bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir umarım son hazırlıklar nasıl gidiyor bi an haftasonu doğuracam diye baya korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?