Maşallah sanaAklıma ne geldi..Turkiyede etkenlerin sayisi kadınlardan biraz daha fazla. Ortamda konuşuyoruz önceden kadınlar fazlaydı şimdi erkekler falan filan..bi arkadaş kim artırıyor yahu bu erkek sayısını dedi kız kardeşimde Ayşe tabiki! Baksana habire erkek doğurup duruyor!ortalamaya 1 erkek daha ekledi dedi. O anda herkes güldü de ben gülsem mi ağlasam mi bilemedim
Ben aslında ilk başta kızım olsun istiyordumSende kıymetlisin erkek doğuracannnn
Çok şükür atlattım canım..kevok maşallah sana. atlattın kuzum riskli dönemi. doktorundan memnunmusun?
banada dua et
inşallah sağ salim hayırlısıyla hayalimdeki gibi kucakalrım kızımı
Çok şükür canım. Benim 1 numarada da bu çatı ağrısı vardı. Çok zorlamıştı beni hatırlıyorum.. Gerçekten eskiler ne kadar rahat doğuruyormuş. Bizim komşumuz toplam 16 gebelik yaşadı hepsi doğdu ama 11 tanesi yaşadı. Şimdi düşününce ne kadar zor bir süreçmiş..Hadi hayırlı güzel haberler alırsın inşallah. Senin az kaldı..Baya zor zamanlar geçirdin. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah paşa ❤
12 kilo aldım ve almaya devam ediyorum
Çatı ağrıları bende de var. Yürürken baya zorlanmaya başladım açıkçası1 ve 2 numarada hiç böyle şeyler yaşamadım..bunda çöktüm resmen. Eskiden 5-6-7-10 nasıl doğurmuşlar?! Hayret elleri öpülesi!!!
Amin insallah ❤ hay maşallah arkadaşına. Ömürlerine bereketamannn ayşe, elTim gibi hasetlerin gözünden uzak nazarlardan korusun Rabbim
arkadaşımda feyz oda sen gibi katkı sağlıyor erkeklerin çoğalmasına 4.oğlunu p.tesi aldı kucağına.
Hadi hadi..bi katkıda senden varAy Allah iyiliğini versin
Amin inşallahMaşallah sanakızı erkeği yok bunun hepsi evlat neticede kayınvalidemin 3 oğlu var öyle bir yetiştirmiş ki kız evlat olsa bu kadar yardımcı olurlar. Vicdanlı merhametli olsunlar inşallah evlatlarımız gerisi boş.
Şöyle bir gerçek var eskiden erkek kıymetliymiş şimdi kızlar kıymetli. Bazı densizler var çevremden erkek olduğunu öğrenince tüh keşke kız olsaydı diyorlar. Ben de sağlıklı olsun benim için farketmiyor sana ne oluyor diyecek oluyorum susuyorum . Şu cinsiyet olayını bir türlü çözemedik toplum olarak.
Hifaa naptın kuzum ?
A asitane161719 sen nasılsın şekerim ?
Pisikedii kız sevindim kulak temizliğinden sonra rahat etmişsindir.
Nilayyy durumlar nasıl öğretmenim
@Happinesss26 sesinsedan çıkmıyor nerelerdesin kaçak
@leylunehar nasılsın canım
R rkndmt çatı ağrısı bendede başladı kuzum. hadi az kaldı sen izne ayrıldın demi yanlış hayırlamıyorsam?
Kızlar bugun daha iyiyim gün geçtikçe gücümü toparlıyorum şükürler olsun.
kaldığımm yerden devam edebiliyorum hayatıma şükürler olsun
Öğlenden sonra komşuma okumaya gittim çok güzel istifadeli geçti.
veee orda ev sahibinin 4.ye başka bir komşumuzun 5.ye gebe olduğunu öğrendim . ikisininde bebekleri daha çok ufak.
maşallah subhanAllah.
ordan kayınvalideme geçtim. arabayla gidince yorulmadım şükürler olsun.
şimdi geldik çocukları uyuturken yazıyorum.
eşim gene mesaide ama alıştım şükürler olsun,hele toparlanma durumum beni kendime getirdi ya..inanın insan elindekini kaybetmeden kıymet bilmiyor. Allahım kıymet bilenlerden eylesin.
Ben doğurdum canım darısı size :) emoji sorunu anlamadımSeninki gelmek uzere amaa badeeee ne guzell
Emoji nasil yapiliyor?
karapisso maşallah çok sevindim toparlamana .Komşularına da hayırlı olsun onlar da sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah. Bu sene çok mu bereketli bebek konusunda yoksa ben hamile olduğum için algıda seçicilik mi yapıyorum?Sadece kendi okulumda ben izne ayrılırken 5 hamile kadın vardık 3 erkek hocanın karısı da hamileydi. Yakınlarımdan arkadaşlarımdan aldığım haberleri saymıyorum bile.
Ben de iyiydim bugün çok şükür yufka aldım böreklerimi sardım buzluğa attım. Bir işi daha bitirmiş oldum.Bugün bebeğimin kapı süsü sepeti ve yastığı da geldi nihayet. Lohusa terlik ve taç aksesuar siparişi verebildim. Gecelik de beğenebildim yarın almaya gidicem bakalım. Epey bir iş halletmişim şimdi farkettim.
Amin insallah ❤ hay maşallah arkadaşına. Ömürlerine bereket
Hadi hadi..bi katkıda senden varel birliğiyle artırıyoruz. Kimi az kimi çok işte
Amin inşallaheşim anne babasına düşkündür. Ne isteseler yapmaya çalışır. Kv ve Kp zor tipler benim. Haa bana zorlukları yok allah var! Eşimi bazen allaha sigindiriyorlar o denli ama allah korkusundan ve cennet arzusundan bir şey demiyor. Inşallah bizim evlatlarımız da bizlere karşı böyle vicdanlı ve merhametli olurlar.
3 oğlum olacağı için gayet mutluyum. Elhamdülillah ❤ gönlüm kız da isterdi ama rabbim en güzelini bildiği için memnunum. Çevremdekiler beni baya darlatiyor açıkçasıkızı olmayan evladım var demesin, kız evlat vicdanlidir, kız evladı olmayan ana merhametli olmaz,herkes kız doguramaz vs vs vs.. ben cevap verince millet bi şişiyor
Erkek evlat sahibi olmak tarih boyunca anne babaya gurur verirmiş. Bi sohbette hoca söylemişti.. kibirlenirmis insan,ustun görürmüş kendini..oğlum var diye. Alla allaaa ne değişik, bende niye öyle olmadı dedimkız anaları öyle bi ezmiş beni ki tobe estağfurullah o raddeye varamamışım demekki
Merhaba canım. İnstagramda atölye_aski_badem diye bir hesap var oradan sipariş verdim. Çok model var bakabilirsin.Merhaba canım, taç ve terliği nerden sipariş verdin acaba , benim bir onlar kaldı karar veremiyorum
Merhaba canım. İnstagramda atölye_aski_badem diye bir hesap var oradan sipariş verdim. Çok model var bakabilirsin.
Merhaba canım. İnstagramda atölye_aski_badem diye bir hesap var oradan sipariş verdim. Çok model var bakabilirsin.
hala kararsızım çok istedim Hümeyra olsn ama içime sinmiyor hiçbiri.Çok şükür atlattım canım..
Evet doktorumdan memnunum canım.
Çok ilgili hoş bi doktor..
İnşallah sende sağlıkla kızını kucağına alıcan canım. İsme karar verdin mi?
Ben doğurdum canım darısı size :) emoji sorunu anlamadım
Maşallah sanakızı erkeği yok bunun hepsi evlat neticede kayınvalidemin 3 oğlu var öyle bir yetiştirmiş ki kız evlat olsa bu kadar yardımcı olurlar. Vicdanlı merhametli olsunlar inşallah evlatlarımız gerisi boş.
Şöyle bir gerçek var eskiden erkek kıymetliymiş şimdi kızlar kıymetli. Bazı densizler var çevremden erkek olduğunu öğrenince tüh keşke kız olsaydı diyorlar. Ben de sağlıklı olsun benim için farketmiyor sana ne oluyor diyecek oluyorum susuyorum . Şu cinsiyet olayını bir türlü çözemedik toplum olarak.
Amin insallah ❤ hay maşallah arkadaşına. Ömürlerine bereket
Hadi hadi..bi katkıda senden varel birliğiyle artırıyoruz. Kimi az kimi çok işte
Amin inşallaheşim anne babasına düşkündür. Ne isteseler yapmaya çalışır. Kv ve Kp zor tipler benim. Haa bana zorlukları yok allah var! Eşimi bazen allaha sigindiriyorlar o denli ama allah korkusundan ve cennet arzusundan bir şey demiyor. Inşallah bizim evlatlarımız da bizlere karşı böyle vicdanlı ve merhametli olurlar.
3 oğlum olacağı için gayet mutluyum. Elhamdülillah ❤ gönlüm kız da isterdi ama rabbim en güzelini bildiği için memnunum. Çevremdekiler beni baya darlatiyor açıkçasıkızı olmayan evladım var demesin, kız evlat vicdanlidir, kız evladı olmayan ana merhametli olmaz,herkes kız doguramaz vs vs vs.. ben cevap verince millet bi şişiyor
Erkek evlat sahibi olmak tarih boyunca anne babaya gurur verirmiş. Bi sohbette hoca söylemişti.. kibirlenirmis insan,ustun görürmüş kendini..oğlum var diye. Alla allaaa ne değişik, bende niye öyle olmadı dedimkız anaları öyle bi ezmiş beni ki tobe estağfurullah o raddeye varamamışım demekki
Canım sen boşver milleti ya, kızı olur karşındakinin ama öyle sıkıntılar yaşatır ki ben niye dogurdum dedirtir, yani her kız evlat hayırlı ve her her erkek evlat hayırsız değil. Ben çok gördüm annesini yerin dibine sokan kızları, öğrencilerde de görüyorum kadın artık illallah etmiş bunaldım diyo evladı için,oğlum bunları yaşatıyor vs diyenler oluyo. Yani bende önceden kız daha cana yakın derdim ama birebir görünce hiç alakası olmadığını gördüm. Bana da sen yandin bizimki kız valla düşün artık erkek dogurucaksin diyenler oldu cinsiyet öğrenince, bende sizin kızların size bakacağı,el üstünde tutacaginin garantisi varmi diye şakayla karışık cevap veriyodum.
Birde işte cahillik de var, bizim toplum kendine baksın diye çocuk doğurduğu için, kız bakar erkek bakmaz çünkü gelin faktörü var vs gibi düşünülüyor. yemedim yedirdim giymedim giydirdim emek verdim zor büyüttüm vs der hep büyükler,bende onlara şunu derim yeseydin giyseydin ,madem bu lafları söyleyip vijdanen yaptiricaksan,imkanın yoksa niye doğurdun başına kakiyosun.Ben şahsen bana baksın pesimde 4 dönsün sürekli anacığım diye dolansin diye bir insan doğurup yetistirmiyorum. Allah güç kuvvet sağlık versin ben kendime bakarım :) bir insan yetiştirmenin keyfini sürmek, büyüdugunu,kendi ayakları üstünde,iyi yerlere geldiğini görmek ne kadar güzel olur. Allah hepimize sağlık sıhhat versin.bizi kız erkek hiçbir insana muhtaç etmesin, yetiştirdiğimiz evlatları da bize muhtaç etmesin inşallah.
Kızlar günaydın musmutlu hafta sonlarimiz olsun inşallah ❤
Allah,ım göstermesin canım cidden çocuklara da zor benim kızım akşama kadar arar durur babasını görüntülü konuşmak ister felan Allah'ım yokluklarını göstermesin bizi bizden ayirmasinamin canım benim. bakalım nasıl geçecek günümüz. Allah kimseleri yetim bırakmasın, kalanlarada peygamber gücü versin.
kaç gecedir eşim yok. çocuklar öyle özledilerki oğlum ağladı dün gece. bekliyoruz yolunu. bakalım ne zaman gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?