Badem yağı ekstradan yapıyormuş hatta geçen eğitimde doktor söylemişti badem bıyık bıyıklar gürleşsin diye badem yağı sürmekten ileri gelir diye. Kaşları filan gürleştirmek için de badem yağları kullanılıyor ya bana da mantıklı geldi. Hindistan cevizi yağından memnunum ben tüylenme filan da yapmadı.
Hifaa
ben işimi oğlum okula gittikten sonra yaptım. iş güç yapacak halimde kalmadı artık dinlenme modundayım. sür gene bebe yaşından iyidir z.yağı. bebe yağları kimyasal oluyor . Nilayyy
benn bildiğin korkarak uyandım gece onun etkisiyle günüm zor başladı ama şimdi iyiyim. galiba nisan ayı çarpıyor insanı. fena baş dönmesi halsizlik yapar. alışırız sonra doğururuz bakarsın
Hifaa
ben işimi oğlum okula gittikten sonra yaptım. iş güç yapacak halimde kalmadı artık dinlenme modundayım. sür gene bebe yaşından iyidir z.yağı. bebe yağları kimyasal oluyor .QUOTE]
Daha önce sezeryan doğum yapan arkadaşlar sizde de ameliyat yerinizde acı oluyor mu ben özellikle dün çok acı çektim çatlaklar oluşmaya başladı dün o yüzden galiba yağ da sürmüyordum sizin kullandığınız ürünler var mı doğumdan sonra çatlaklar için aspirin yağı kullancam ama o hamilelik döneminde tavsiye edilmiyor hic
ben de sadece hindistan cevizi yağı kullanıyorum, bildiğin marketlerde satılan kavanozlardan aldım onu sürüyorum... şimdilik bir çatlağım olmadı ama bakalım...
Hifaa
ben işimi oğlum okula gittikten sonra yaptım. iş güç yapacak halimde kalmadı artık dinlenme modundayım. sür gene bebe yaşından iyidir z.yağı. bebe yağları kimyasal oluyor . Nilayyy
benn bildiğin korkarak uyandım gece onun etkisiyle günüm zor başladı ama şimdi iyiyim. galiba nisan ayı çarpıyor insanı. fena baş dönmesi halsizlik yapar. alışırız sonra doğururuz bakarsın
karapisso
hamilelikte çok gerçekçi rüyalar görüyor insan. Hele bir de kötü rüya olunca etkilenmek normal. Ben de zor bela kalktım mutfağa geçtim. Dün Eminönü'ndeydim çikolata kurdele vs aldım çok yoruldum bendeki de onun etkisi sanırım. Bebeğimin hediyeliklerini kendim süsleyecektim daha fazla beklemeyeyim dedim nolur nolmaz. Bakalım nasıl olacak buraya da resim koyarım yorumlarınızı bekliyorum
kızlarr nasılsınızzz ben geldim bugün kontrolümüz vardı kızımın kilosu falan iyi gelişimi yine önde gidiyor ama suyunda biraz azalma olmuş nst de biraz sancım çıktı ama şu anda iyi dedi doktorumuz
kızlarr nasılsınızzz ben geldim bugün kontrolümüz vardı kızımın kilosu falan iyi gelişimi yine önde gidiyor ama suyunda biraz azalma olmuş nst de biraz sancım çıktı ama şu anda iyi dedi doktorumuz
Canım öncelikle bebeğinin gelişimi iyi ise sıkıntı etme hafta olarak hepimizden öndesin zaten. Suyu da seni biraz daha idare edecek seviyededir diye tahmin ediyorum. Zaten doktorun seni bilgilendirmiştir güzelce. İnşallah sağlıkla vaktinde alırız yavrularımızı kucağımıza.
karapisso
hamilelikte çok gerçekçi rüyalar görüyor insan. Hele bir de kötü rüya olunca etkilenmek normal. Ben de zor bela kalktım mutfağa geçtim. Dün Eminönü'ndeydim çikolata kurdele vs aldım çok yoruldum bendeki de onun etkisi sanırım. Bebeğimin hediyeliklerini kendim süsleyecektim daha fazla beklemeyeyim dedim nolur nolmaz. Bakalım nasıl olacak buraya da resim koyarım yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar teşekkür ederim. Canım istemese bile sırf kızım için beslenmeme dikkat ediyorum . Bol bol süt ürünü tüketiyorum ceviz yiyorum meyve yiyorum vs. Onun iyice toparlanması gerek.
Canım öncelikle bebeğinin gelişimi iyi ise sıkıntı etme hafta olarak hepimizden öndesin zaten. Suyu da seni biraz daha idare edecek seviyededir diye tahmin ediyorum. Zaten doktorun seni bilgilendirmiştir güzelce. İnşallah sağlıkla vaktinde alırız yavrularımızı kucağımıza.
kızım izin vermiyor dinlememe. oğlum okuldan geldi oda izin vermiyor
eşimde geç gelecek ne zaman böyle ihtiyacım olsa işi uzuyor.
nerelere gidem ben.
bugün ara ara baş ağrısı yaşıyorum. çay kahveyi kestim tamamen ondan olabilirmi acaba,?