Evet canım sen son günlerde epey yoruldun dinlenmeyi çoktan hak ettin. Dinlenelim sefamiz olsun. Miniklerimiz güzel güzel büyüsünler bu sırada içerde
.ah doğru dedin , hak ettim demi
bir arkadaş yarın kitap kritiği var dedi , amanın bana deme dedim.

inşallah gelişsin büyüsünler uykumuz onlara bize şifa olsun.

maşallah annesi gözünüz aydın . inşallah zamanında gelir sağlıkla berketiyle , ne bük mimet demi böyle güzel haberler almak. bende geçen c.tesi bayram havasında bir kontrolden geldim... çok şükür Allahım . en önde olan sensin 35 hafta baya ağırlaşmışsındır benim 32 bitti sanki aniden bir yük bindi karnıma.

Bana da bir arkadaş vermişti, bel fıtığı için verilen korse gibi, doğumdan sonra bı bakarım kullanışlı mi diye artık, iç çamaşırı gibi giyilenler de oluyo

ilk sezeryanımda korse kullanamadım doktorum sözünü bile etmemişti.
2.de doktor hemen aldırdı ve inan korse takımda kalkmak daha kolay oldu. sanki sertliği sayesinde dikişlerimi hissetmeden güç alarak kalktım yataktan. .çok ama çok iyi gelmişti. külot şeklinde olanda vardı bende ama kullanamadım çok sıkıcı ben rahat alışkınım.

Maşallah canım çok sevindim ne güzel az kalmış senin hayırlısıyla sağlıkla gelsin.

oh canım gelmiş geçmiş olsun şifa olsun inşallah
Hep aynı taktik sanırsam bende hayatım boyacı tutalım daha kısa sürer güzel olur dedim yok yok ben yaparım icat çıkarma dedi ama ben silemem dedim ben hem boyar hem silerim sen suları hazırla yeter dedi saolsun Allah'ım gönlünün muradını versin canım

Az kaldı çok şükür. Yardım edecek kimse olmayınca başımın çaresine bakıyorum yavaştan. Allah size de kolaylık versin canım boya uzun iş .
yok aslında tek oda boyanacak ama bir türlü işlerinden fırsat bulamadı tek oda kaldı oda sürünüyor öyle nasip bu hafta çıkar aradan inşallah

G gözün aydın canım hayırla sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

Hayırlı sabahlar
Hayırlı huzurlu bereketli dualarımızın icabet bulduğu bir Cuma olsun canlar

Düngece 10 da uyudum hala uykum var
nasıl bir yorgunum oğlumu okula yollar gene uzanırım sanırım
gebelik takvimimde uyuyamayabilirsin yazıyor ama şükürler olsun öyle güzel uyudumki, daim olsun inşallah

hepinizİ sevgiyle kucaklıyor dualrımı gönderiyorum

Günaydın ben de aynı durumdayım, inşallah hep böyle gider dediğin gibi.

ah kesinlikle öyle canım bazen oturduğum yerde kalıyorum ayağa kalkamıyorum bi gün bi günümü tutmuyor

fridakahlo62 gözün aydın canım. İsminiz de çok güzel, adıyla yaşasın inşallah
sağolasın canım amin bütün bebişlerimiz adlarıyla sağlıklı mutlu bir yaşamları olur umarım

Maşallah canım çok sevindim ne güzel az kalmış senin hayırlısıyla sağlıkla gelsin.
amin canım benim bütün bebişlerimiz sağlıcakla gelir umarım

Oh oh sefan olsun ben gece dörde kadar uyur uyanık bir gece geçirdim yine ama sonrasında güzel dinlenmişim. Sürekli soluma yatmaktan kalçam tutuluyor adeta size de oluyor mu ? Etim kemiğim çürümüş gibi uyanıyorum

herkese merhaba, bizim bugün doktor kontrolümüz vardı biraz canım sıkıldı açıkçası... Gelişimi 32 haftalık değil 30 haftalık ölçüldü, özellikle karın çevresi küçük, suyu da biraz azmış.. doktorum çok endişe etmeyin ama daha yakından takip etmemiz lazım dedi... şimdilik 2 haftada bir bakacağız. Kilosu 1,5 kg çıktı... biraz ufak yani ((
üstelik henüz dönmemiş hala kafası yukarıda... Neyse moralim bozuldu tabi ama toparlanıp bu iki hafta bebeğime çok iyi bakmam lazım... keşke büyümesi için benim yapabileceğim bişeyler olsa..

günlük muz badem bol yeşillik meyve
buları yemeye çalış. bol su bal kahvaltıda kaşar yumurta. ben bunları yedim etkisi oldumu bilmiyorum ama seninki gibi 2 hafta geriden geliyordu hatta 10 gün falan. şimdi haftasında uyumlu oldu. üzülme inşallah seninde yakalar. olmasa bile sağlıkla gelişsin tamamdır. gelişim gerilğinden symadı benim doktorum. küçük bebek dedik yolla devam ettik. 1.5 ay sonra baktık yakalamış arayı.

kızlar Allah halimizi iyi etsin.

sabah iyi uyandım ama sonra toprlayamadım

yataktan çıkamıyorum oturamıyorum, halsizlikten elimi ayağımı kaldırmıyorum.

eşimde yok evde. akşam geç gelecek

benim de aynı canım karın çevresi 1 hafta geri çıktı miniğimin beslenmene dikkat et dedi çok önemli değil dedi ;muz-kaşar-ceviz-badem kilo aldırıomuş her gün tüketmeye çalış inş sağlıkla gelişirler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…