.ah doğru dedin , hak ettim demiEvet canım sen son günlerde epey yoruldun dinlenmeyi çoktan hak ettin. Dinlenelim sefamiz olsun. Miniklerimiz güzel güzel büyüsünler bu sırada içerde
Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda doktorumuz artık bugünden sonra doğarsak sorun yaşamayız dedi Doğum kanalına daha girmemişiz ama haftaya kadar girer büyük ihtimalle dedi gün tam olarak vermedi hala ama 10 Nisa’nda da gelebilir dedi 30 Nisan da da gelebilir 1 hafta öndeyiz
Bana da bir arkadaş vermişti, bel fıtığı için verilen korse gibi, doğumdan sonra bı bakarım kullanışlı mi diye artık, iç çamaşırı gibi giyilenler de oluyo
Maşallah canım çok sevindim ne güzel az kalmış senin hayırlısıyla sağlıkla gelsin.Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda doktorumuz artık bugünden sonra doğarsak sorun yaşamayız dedi Doğum kanalına daha girmemişiz ama haftaya kadar girer büyük ihtimalle dedi gün tam olarak vermedi hala ama 10 Nisa’nda da gelebilir dedi 30 Nisan da da gelebilir 1 hafta öndeyiz
oh canım gelmiş geçmiş olsun şifa olsun inşallahkarapisso Hifaa A asitane161719 @Pisikedii çok teşekkürler kızlar. Serum bittikten sonra doğum eğitimi vardı hemen oraya geçmek zorunda kaldım bakamadım buraya. Bir aksilik çıkmadı çok şükür iyiyim hastanedekiler de sürekli kontrol ettiler serumu da çok yavaş verdiler. Uzun sürdü o yüzden.
Hep aynı taktik sanırsambenim eve komple yenilik lazım
daha doğrusu bana yeni yapı ev lazım
9.yılımdayım aynı evde. ev eski ve mutfak dolapları inanılmaz dar sığmıyorum
inşallah bu eve badana boya yapana kadar geniş güzel evime çıkarım. 3.çocukla birlikte bereket gelecek inşallah.
az kaldı senin her işin. temizliğin bitti sayılır hastane çantan hazır . Allahım Zeynep Sultânını sağlıkla kucağına versin.
benim iki günlük temizlik işim var. aslında birini ayarlamayı düşünüyorum . öyle yapınca kocam sağolsun , o parayı vermem ben sana yardımcı olurum diyor söz verince mecbur yardım ediyor
yok aslında tek oda boyanacak ama bir türlü işlerinden fırsat bulamadı tek oda kaldı oda sürünüyor öyleAz kaldı çok şükür. Yardım edecek kimse olmayınca başımın çaresine bakıyorum yavaştan.Allah size de kolaylık versin canım boya uzun iş .
G gözün aydın canım hayırla sağlıkla gelsin bebeğin inşallahKızlar bizim bugün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda doktorumuz artık bugünden sonra doğarsak sorun yaşamayız dedi Doğum kanalına daha girmemişiz ama haftaya kadar girer büyük ihtimalle dedi gün tam olarak vermedi hala ama 10 Nisa’nda da gelebilir dedi 30 Nisan da da gelebilir 1 hafta öndeyiz
merhaba canım ben bugün phılıps avent sd501 aldım hepsı buradada da indirim var kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmışMerhaba kızlar bebek telsizi kamerası hakkında ne düşünüyorsunuz. Gerekli mi? Daha önce kullanan var mı?
Günaydın ben de aynı durumdayım, inşallah hep böyle gider dediğin gibi.Hayırlı sabahlar
Hayırlı huzurlu bereketli dualarımızın icabet bulduğu bir Cuma olsun canlar
Düngece 10 da uyudum hala uykum var
nasıl bir yorgunum oğlumu okula yollar gene uzanırım sanırım
gebelik takvimimde uyuyamayabilirsin yazıyor ama şükürler olsun öyle güzel uyudumki, daim olsun inşallah
hepinizİ sevgiyle kucaklıyor dualrımı gönderiyorum
.ah doğru dedin , hak ettim demi
bir arkadaş yarın kitap kritiği var dedi , amanın bana deme dedim.
inşallah gelişsin büyüsünler uykumuz onlara bize şifa olsun.
maşallah annesi gözünüz aydın . inşallah zamanında gelir sağlıkla berketiyle , ne bük mimet demi böyle güzel haberler almak. bende geçen c.tesi bayram havasında bir kontrolden geldim... çok şükür Allahım . en önde olan sensin 35 hafta baya ağırlaşmışsındır benim 32 bitti sanki aniden bir yük bindi karnıma.
sağolasın canım amin bütün bebişlerimiz adlarıyla sağlıklı mutlu bir yaşamları olur umarımfridakahlo62 gözün aydın canım. İsminiz de çok güzel, adıyla yaşasın inşallah
amin canım benim bütün bebişlerimiz sağlıcakla gelir umarımMaşallah canım çok sevindim ne güzel az kalmış senin hayırlısıyla sağlıkla gelsin.
Hayırlı sabahlar
Hayırlı huzurlu bereketli dualarımızın icabet bulduğu bir Cuma olsun canlar
Düngece 10 da uyudum hala uykum var
nasıl bir yorgunum oğlumu okula yollar gene uzanırım sanırım
gebelik takvimimde uyuyamayabilirsin yazıyor ama şükürler olsun öyle güzel uyudumki, daim olsun inşallah
hepinizİ sevgiyle kucaklıyor dualrımı gönderiyorum
Günaydııın hayırlı cumalar kızlar dua edelim birbirimize❤
Allah'ım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin gönlümüzdekini versin bize inşallah
görüntülü mü sadece ses mi canım?merhaba canım ben bugün phılıps avent sd501 aldım hepsı buradada da indirim var kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmış
herkese merhaba, bizim bugün doktor kontrolümüz vardı biraz canım sıkıldı açıkçası... Gelişimi 32 haftalık değil 30 haftalık ölçüldü, özellikle karın çevresi küçük, suyu da biraz azmış.. doktorum çok endişe etmeyin ama daha yakından takip etmemiz lazım dedi... şimdilik 2 haftada bir bakacağız. Kilosu 1,5 kg çıktı... biraz ufak yani((
üstelik henüz dönmemiş hala kafası yukarıda... Neyse moralim bozuldu tabi ama toparlanıp bu iki hafta bebeğime çok iyi bakmam lazım... keşke büyümesi için benim yapabileceğim bişeyler olsa..
ses canım sadece görüntülüler pahalı bayagörüntülü mü sadece ses mi canım?
benim de aynı canım karın çevresi 1 hafta geri çıktı miniğimin beslenmene dikkat et dedi çok önemli değil dedi ;muz-kaşar-ceviz-badem kilo aldırıomuş her gün tüketmeye çalış inş sağlıkla gelişirlerherkese merhaba, bizim bugün doktor kontrolümüz vardı biraz canım sıkıldı açıkçası... Gelişimi 32 haftalık değil 30 haftalık ölçüldü, özellikle karın çevresi küçük, suyu da biraz azmış.. doktorum çok endişe etmeyin ama daha yakından takip etmemiz lazım dedi... şimdilik 2 haftada bir bakacağız. Kilosu 1,5 kg çıktı... biraz ufak yani((
üstelik henüz dönmemiş hala kafası yukarıda... Neyse moralim bozuldu tabi ama toparlanıp bu iki hafta bebeğime çok iyi bakmam lazım... keşke büyümesi için benim yapabileceğim bişeyler olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?