• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım inan anlamına bakmadım . hz. Meryem'in annesinin ismi iste biliyorum.
A asitane161719 öylemiydi kız 😘

canımsın ya. inşallah 6 hafta sonra bitecek hepsi 😂🤗

Aynen canım Hz.Meryem'in annesi Hz.Zekeriya'nın da baldızı oluyor :KK66:

Evet maksimum 6 hafta kaldı inşallah. Bebeğim sağlıklı olsun da ağrı sızı çekerim geçici sonuçta 😉

Son düzenleme:
Herkese merhaba kızlar..
Herkes iyidir inşallah..
Bugün kontrolüm vardı.
Herşey yolunda çok şükür..
Ömerimin gelişimi gayet iyi..
3 hafta sonra kontrolüm var. Sonra haftada bir olacakmış kontroller..
Bugün doğum raporumu da aldım.
Artık ufak ufak ayaklandım. Dr araba sürmeyede izin verdi. Kendimi yormadan geziyorum artık..

karapisso karapisso canım ben oyumu Hümeyra dan yana kullanıyorum.. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallah..

Çok güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah Ömer'e 💪 biraz daha sabretsin Allah'ın izniyle sonu çok güzel olacak. 😍

kızım naz yapıyor ya. ilk kez kan aldırdı
her gördüğüne tuktorr bana ine yaptı diyor. babasına yanlış kolunu gösterip çuk acıuoooo diyor :KK70:
nazın alası :KK70:

Bunu bir yere not et büyüyünce anlatırsın 😂 unutursun sonra yoksa 😅

Allah bereketli güzel bir ömür versin kızına canım. İnşallah ben de yakında bir Zeynep annesi olurum. Kara kaş Kara göz olma ihtimali de var ama sarışın da gelebilir 😂
Allah razı olsun canım
Bizim babamız da sarışın yeşil gözlü kızım tıpkı anası kara Kaş Kara goz aynı benim küçüklüğüm ama herkes oğlan babaya benzeyecek diyor bilmiyorum artık hayırlısı sağlıklı olsun da 😄❤️

Allah razı olsun canım
Bizim babamız da sarışın yeşil gözlü kızım tıpkı anası kara Kaş Kara goz aynı benim küçüklüğüm ama herkes oğlan babaya benzeyecek diyor bilmiyorum artık hayırlısı sağlıklı olsun da 😄

Benim oğlum da çok olmasa da babasına kıyasla bana benziyor kızım nasıl gelir bir fikrim yok çünkü iki tarafta da genetik olarak esmer kumral sarışın gamze kısa boy uzun boy yani ne ararsan var 😂

Ama bunlar çok fazla şirin olmuşlar 😍 sağlıkla güzellikle gelsin paşa da ağız tadıyla sahiplerini bulsun bu hediyeler inşallah. Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorlar buradan 🤩
Çook teşekkür ederim canım.Aminnn sağlıcakla gelsinler inşallah.Sen nasılsın bu arada canım?Bazen hepsini okuyacak fırsatım olmyo.Kayınvaliden gitti mi?Az kaldı doğuma.
Çok tatlı olmuş kaç tane yaptırdın bir de ne kadara mal oldu sormasi ayip
Canım 70 tane yaptırdım.350, kargoyla 370e geldi.

"Allah aşkına doktor su ultrason u şuraya bir dayada ne var orda bir göreyim " de :KK70:
Pztesi doktor kontrolüm var. Doktora ilk diyeceğim şey 'hocam allahsen şu sağıma bi tut şunu resmen çürüdü oram! Neresi var orda ne yapıyor bi göreyim?! ' 😅
Zeyneb ismini ayrı severim kara kaşlı kara gözlü oluyorlar genellikle ve çok güzel oluyorlar bir zeyneb annesi de benim kızımin ismi zeyneb hifa ❤
Arkadasimin kızının ismi de zeynep hifa. Yeğenim de zeynep. Her ikiside sarışın ve kivircik saçlı ☺
Kızlar iyiki varsınız 🤗💗💕
bütün arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim sanki Hanne Meryem daha hoşuma gitti ama karar veremiyorum.
Sağlıkla gelsin tatlı kızın. Her 2 isimde çok guzel.

Çook teşekkür ederim canım.Aminnn sağlıcakla gelsinler inşallah.Sen nasılsın bu arada canım?Bazen hepsini okuyacak fırsatım olmyo.Kayınvaliden gitti mi?Az kaldı doğuma.

Canım 70 tane yaptırdım.350, kargoyla 370e geldi.

Hamdolsun canım iyiyim kayınvalidem gitti doğuma yakın gelecek tekrar inşallah. 😊

Karnımın sağ yani resmen yara oldu :( tırmalıyor mu tekmeliyor mu çözemedim. Çok bi derdi var orayla 😂

Pztesi doktor kontrolüm var. Doktora ilk diyeceğim şey 'hocam allahsen şu sağıma bi tut şunu resmen çürüdü oram! Neresi var orda ne yapıyor bi göreyim?! ' 😅

Arkadasimin kızının ismi de zeynep hifa. Yeğenim de zeynep. Her ikiside sarışın ve kivircik saçlı ☺

Sağlıkla gelsin tatlı kızın. Her 2 isimde çok guzel.

Benimkinin de büyük bir bölümü sağda resmen tepe orası ama hıçkırıklarını her yerde hissediyorum 😂 her defasında soracam diyorum unutuyorum ama bu kez kesin soracam inşallah 😂

Herkese merhaba kızlar..
Herkes iyidir inşallah..
Bugün kontrolüm vardı.
Herşey yolunda çok şükür..
Ömerimin gelişimi gayet iyi..
3 hafta sonra kontrolüm var. Sonra haftada bir olacakmış kontroller..
Bugün doğum raporumu da aldım.
Artık ufak ufak ayaklandım. Dr araba sürmeyede izin verdi. Kendimi yormadan geziyorum artık..

karapisso karapisso canım ben oyumu Hümeyra dan yana kullanıyorum.. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallah..

Sevindim çok güzel haberler bunlar 😍💗
sağ salim gelir inşallah.

Allah razı olsun canım benim bakalım gelsin yüzüne bakıp içimden geçen isme karar vereceğim sitane
Bunu bir yere not et büyüyünce anlatırsın 😂 unutursun sonra yoksa 😅
valla güzel fikirler verdin bugün Allah razı olsun. umutacağımı sanmıyorum ama insanoğlu. binbeşyüzkere söyledi çünkü :D
.artık kayınvalidem ohoooooooo çekti kadıncağız :D

Karnımın sağ yani resmen yara oldu :( tırmalıyor mu tekmeliyor mu çözemedim. Çok bi derdi var orayla 😂
Benimkinin de büyük bir bölümü sağda resmen tepe orası ama hıçkırıklarını her yerde hissediyorum 😂 her defasında soracam diyorum unutuyorum ama bu kez kesin soracam inşallah 😂

ah kızlar Allah yardımcınız olsun senimki aşağıda bildiğiniz mesanede ve hiç yukarda bişey hissetmiyorum. sanki benimki. daha kolay Size göre. çünkü oğlum vura vura nahvetmişti kaburgalarımı. ondan biliyorum bu ağrıyı.
karapisso karapisso
A asitane161719 ah kızlar ah..bu erkekler beni bitirdi. 1 numara kapriste 2 numara atarda 3 numara da içerden tekme tokat geri kalmıyor 😆 en büyük cocuuum da dağıta dağıta gidiyor..çocuklardan fena.

ayyy dağıtan adam yardım etmeyen üstelik 😓😓😓çoçukalr bir şekilde idare ediliyorda eş zorluyor inan. Allah kolaykılar versin şekerim.

karapisso karapisso
A asitane161719 ah kızlar ah..bu erkekler beni bitirdi. 1 numara kapriste 2 numara atarda 3 numara da içerden tekme tokat geri kalmıyor 😆 en büyük cocuuum da dağıta dağıta gidiyor..çocuklardan fena.

Arkan çok sağlam öyle düşün 💪😂 sen onların arkasını toplayacaksın ki onlar da senin arkanda dursunlar dimi ama 😂🤭

Allah razı olsun canım benim bakalım gelsin yüzüne bakıp içimden geçen isme karar vereceğim sitane
valla güzel fikirler verdin bugün Allah razı olsun. umutacağımı sanmıyorum ama insanoğlu. binbeşyüzkere söyledi çünkü :KK70:
.artık kayınvalidem ohoooooooo çekti kadıncağız :KK70:

ah kızlar Allah yardımcınız olsun senimki aşağıda bildiğiniz mesanede ve hiç yukarda bişey hissetmiyorum. sanki benimki. daha kolay Size göre. çünkü oğlum vura vura nahvetmişti kaburgalarımı. ondan biliyorum bu ağrıyı.

ayyy dağıtan adam yardım etmeyen üstelik 😓😓😓çoçukalr bir şekilde idare ediliyorda eş zorluyor inan. Allah kolaykılar versin şekerim.

Kırmızı yanaklı bir kız olursa Hümeyra koyarsın değilse Hanne Meryem 😍 benim kız ortalarda geziyor genelde ama yukarılara da vurduğu oluyor hemen her yerde aslında 😂

valla güzel fikirler verdin bugün Allah razı olsun. umutacağımı sanmıyorum ama insanoğlu. binbeşyüzkere söyledi çünkü :KK70:
.artık kayınvalidem ohoooooooo çekti kadıncağız :KK70:

Yok yok mesane daha fena bence 😬 bizimkinin kaçarı göçeri yok vuruyo vuruyo geciyo. Mesane sıkıntılı vurunca şiddete bağlı kacak tehlikesi oluşuyor :(
Eşim sözde, kendi düzenince topluyor da bana göre daha çok dağıtıyor :( hele çocuklarla aktivite yaptıysa allaaahh sağlamda hiç bir yer kalmıyor :(
Hiç bir yere kaçmadım..valla bu bedenle ve bir fiil bana yapışık 2,5 yaşlı bir çocukla kacsamda çok uzaklasamam :( en uzak oturma odasından yatak odasına kaçarım sanirim :D haftasonu burda hava fena yağmurlu ve soğuktu. Üşendim evden çıkmaya. Dolapları döktüm,bazalarin altını tek tek yerleştirdim. Baya iş başardım elhamdülillah 💪 çok zamanımı aldı ama hallettim.
Arkan çok sağlam öyle düşün 💪😂 sen onların arkasını toplayacaksın ki onlar da senin arkanda dursunlar dimi ama 😂🤭
Sorma sorma..arkam 3-4 kat sağlam :D biçer döver gibiler mübarek. Geçtikleri yeri dümdüz ediyorlar. Şimdilik ben önlerindeyim inşallah rabbim önüme geçtikleri günleri de göstersin ❤ hepimize inşallah 🤲

Back