Yok yok mesane daha fena bencebizimkinin kaçarı göçeri yok vuruyo vuruyo geciyo. Mesane sıkıntılı vurunca şiddete bağlı kacak tehlikesi oluşuyor
Eşim sözde, kendi düzenince topluyor da bana göre daha çok dağıtıyorhele çocuklarla aktivite yaptıysa allaaahh sağlamda hiç bir yer kalmıyor
Hiç bir yere kaçmadım..valla bu bedenle ve bir fiil bana yapışık 2,5 yaşlı bir çocukla kacsamda çok uzaklasamamen uzak oturma odasından yatak odasına kaçarım sanirim haftasonu burda hava fena yağmurlu ve soğuktu. Üşendim evden çıkmaya. Dolapları döktüm,bazalarin altını tek tek yerleştirdim. Baya iş başardım elhamdülillah çok zamanımı aldı ama hallettim.
Sorma sorma..arkam 3-4 kat sağlambiçer döver gibiler mübarek. Geçtikleri yeri dümdüz ediyorlar. Şimdilik ben önlerindeyim inşallah rabbim önüme geçtikleri günleri de göstersin ❤ hepimize inşallah
Kizlar yaa mart ayina daha dün girmistik sanki bugun ayin 18 i olmus.allhm zaman ne kadar hizli geciyo.tum gunum ev isi ve kizimla ilgilenmekle geciyo.ozel ilgi istiyo 3 saat falan disarda gezdirdim bugün.kardesi olunca nasil olcak bilmiyorum cok yorgun ve uykusuz olcam sanirim.bu tempoyu unutmustum alismasi biraz zor olcak ama saglikla gelsin yavrum ne yapalim katlancaz.
Kızlar herkese günaydın selamlar:) birkac gundur acayip yoğundum, evde toplu temizlik vardı ben yapmadım ama biraz ayakta kalinca bile yoruldum karnım sertlesiyo taş oluyo, bir tanıdığım erken doğum yaptı bende temizliği hızlandırdım,cam dolaplar bazalar, bebeğin eşyalar yıkandı utulendi vs herşey bitti çok şükür.bu temizligin Üstüne misafir iyi gider dedim çağırdım, dün baya yoğun geçti. Perşembeden beri koşturmaca içindeydim. Çok şükür artık tatilimin dinlenme kısmına gecicem inşallah ufak tefek eksikleri halletcem dinlenerek, 15 dk bir wc deyim acayip baskı yapıyor bebiş, biryere gitmek acayip sorun oluyo , tekmeler yiyorum arada bagirtan tarzda az da olsa:)
Hızlıca göz attım yazılanlara bir sıkıntı yok okuduğum kadarıyla, inşallah hepimiz zamanında, sağlıkla ve en güzel olan doğum şekliyle alırız bebeklerimizi kucagimiza.
karapisso ben Hümeyra ismini beğendim:) Okunuşu daha hoş, Hümeyra isimli öğrencim var çok naif çok tatlı aklı basinda, inş senin kızında öyle akıllı bir kız olsun.
A asitane161719 senin tam kaç haftalık canım, senle aynı gibiyiz sanki, 33+3 üm ben
Ya çok az kaldı heyecan tavan oldu bende, 37 den sonra her an gelebiliyorlar çünkü.asiri heyecanlı:)
Teşekkür ederim canım.. Bebişlerimiz gibi..
zaman su gibi akıyor hele iki çocukluklulara. bak ne kaldı şunun şurasında 31 mayısa... okulun Son günü sonrası bayram. .çocuklar gibi seviniyorum ya. bayram deninceKizlar yaa mart ayina daha dün girmistik sanki bugun ayin 18 i olmus.allhm zaman ne kadar hizli geciyo.tum gunum ev isi ve kizimla ilgilenmekle geciyo.ozel ilgi istiyo 3 saat falan disarda gezdirdim bugün.kardesi olunca nasil olcak bilmiyorum cok yorgun ve uykusuz olcam sanirim.bu tempoyu unutmustum alismasi biraz zor olcak ama saglikla gelsin yavrum ne yapalim katlancaz.
kıyamam sana ya. Estağfurullah nerde çıktı bu virüs. Limonu su çok iyi bu konudaOff of kızlar günaydın tam tatile girdim seviniyorum akşam eşimle yürüyüşe çıktım gayet iyiydim gün içinde ara ara mide ağrısı gibi bir şey olmuştu çok önemsememiştim. Ama gece mide ağrısı baş ağrısı hafif ateş ve ishal den uyuyamadım tansiyonum düştü bol su haşlanmış patatesle sabaha karşı daha iyiydim azıcık uyumuşum. Bende halsizlik var diyordum iki gündür meğer bundanmış. Eşim de birkaç gün önce aynı benim gibi olmuştu sanırım bir virüs bulaştı. Araştırdım biraz salgın varmış bebeğe geçmez deniyor ama doktoruma danışacağım yine de. Neyse ki şimdi mide ağrım kalmadı kollarım bacaklarım ağrıyor biraz da halsizim.
Çok teşekkür ederim canım. Mide gribi deniyor buna rota virüsü de. Bugünlerde çok duyuyorum. Limonlu su da içiyorum tavsiyen için teşekkürler.kıyamam sana ya. Estağfurullah nerde çıktı bu virüs. Limonu su çok iyi bu konuda
bilirsin ama gene hatırlatmak istedim
.iç bol bol. .çok geçmiş olsun tatlım.
Ahhh ahhh..aynı soruları ve benzerlerini bende kendime soruyorumKizlar yaa mart ayina daha dün girmistik sanki bugun ayin 18 i olmus.allhm zaman ne kadar hizli geciyo.tum gunum ev isi ve kizimla ilgilenmekle geciyo.ozel ilgi istiyo 3 saat falan disarda gezdirdim bugün.kardesi olunca nasil olcak bilmiyorum cok yorgun ve uykusuz olcam sanirim.bu tempoyu unutmustum alismasi biraz zor olcak ama saglikla gelsin yavrum ne yapalim katlancaz.
Hay ağzın bal yesinAmiiiiinbelki de bu son numara abilerini hizaya çeker hiç belli olmaz "beyler sakin olun annem üzülüyor"
Çok çok geçmişolsun canım. Hamileler hastalıklara daha savunmasızOff of kızlar günaydın tam tatile girdim seviniyorum akşam eşimle yürüyüşe çıktım gayet iyiydim gün içinde ara ara mide ağrısı gibi bir şey olmuştu çok önemsememiştim. Ama gece mide ağrısı baş ağrısı hafif ateş ve ishal den uyuyamadım tansiyonum düştü bol su haşlanmış patatesle sabaha karşı daha iyiydim azıcık uyumuşum. Bende halsizlik var diyordum iki gündür meğer bundanmış. Eşim de birkaç gün önce aynı benim gibi olmuştu sanırım bir virüs bulaştı. Araştırdım biraz salgın varmış bebeğe geçmez deniyor ama doktoruma danışacağım yine de. Neyse ki şimdi mide ağrım kalmadı kollarım bacaklarım ağrıyor biraz da halsizim.
Günaydın anneler. Günümüz güzel mutlu huzurlu geçsin inşallah.. Bende nisan gibi yavaş yavaş çekmece içlerini halledip doğuma yakında aldığım bi kadın var iki gün onu almayı düşünüyorum. İnşallah öncesinde doğum olmaz. Erken yaptıramam hem kirlenir hemde izne 19 nisanda ayrılacağım. Bebeğin hemen hemen herşeyi hazır. Erken doğum olursa bebekle ben mağdur olmayız, temizliği sonrada yaptırırım ne olacak. Allah can sağlığı versin..Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım amin. Allah beterinden korusun diyorum ben de . Bebeklerimize zarar gelmesin de...Ahhh ahhh..aynı soruları ve benzerlerini bende kendime soruyorumsonra allah yardım edecek diyorum hemen ❤ benim 2 numara bana çok düşkün. Sürekli tepemde,kucağımda,koynumda inşallah kardeşine hızlıca alışır. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın hayırla sonuçlandırsın inşallah ❤
Hay ağzın bal yesininşallah inşallah. Duysun gelsin minigim ❤
Çok çok geçmişolsun canım. Hamileler hastalıklara daha savunmasızrabbim şifa versin inşallah.
hayırlı sabahlar kızlar
çok hoşsunuz alemsiniz hepinizi kucaklıyor sevgi ile selamlıyorum
Pisikedii çok güldüm demek kaçsan kaçsan bir odadan diğerine kaçarsın
de hadi işin gücün rast gitsin.
R rkndmt ohh misler gibi bitirmişsin işini gücünü. .bende ramazanda yaparım inşallah. çok işlerim var çok. isim için yorumuna teşekkür ederim
A asitane161719 senin işinde benimki gibi bitmek bilmiyor hoş hangimizinki bitiyorki
hayat güzelliklerle dolu inşallah bizlerde nasibimizi alırız. öpüyorum seni.
Ya bende öyle haldeyim. Yapsam yaparim tüm işleri ama sonrasında aşırı agrım oluyor yürüyemiyorum bileCanım benim işim biter de şu haldeyken bitmiyor. Normalde yaptığımı şimdi üçe beşe böldüğüm için
Gece dişim yine ağrımaya başladı, baktım sislikte var hemen sabahına dış hekiminin kapısının önüne bittim. Antibiyotik başladıkadın doğuma sordum sorun yok kullanabilirsin dedi. Hemen başladım. Doğumdan sonra nasipse cektirecem dişimi uyuşturucu iğne falan yapacak sonuçta.. emzirmeye etkisi var mı? Diye de sordum. Hiç bir etkisi yok gayet devam edebilirsin dedi. Hep onu düşünüyordum naaparim diye..şuanda içim baya rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?