- Emoji Skoru
- 3.689
- Puanlar
- 53
Günaydın herkese. Hayırlı, sağlıklı,mutlu haftalar olsun inşallah. Magnetimiz hazır teyzelerimiz![]()
Ama bunlar çok fazla şirin olmuşlar
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkese. Hayırlı, sağlıklı,mutlu haftalar olsun inşallah. Magnetimiz hazır teyzelerimiz![]()
Ben tek isim ve klasiklerden yanayım o yüzden Hümeyra diyorum :)
Kızlar isim konusunda fikir sormak istiyorum
Hanne Meryem
Hümeyra
ikisi arasında gidip geliyorum![]()
Ben de Meryem ismini çok sevdim.
Bence tek Meryem olmalı.
Selamlar nasılsınız?
Okuyorum genelde ama yazmaya fırsat olmuyor.
Arda derede okuyorum.
Bugün doktora gittik.
Kafası dönmüş dedi.
Doğum için hastaneye görüşeceğiz 10gun sonraya randevu aldık.
Bakalım ne diyecekler.
Ama benim bel ağrım ve afedersiniz vajinamda ağrım var.
İnşallah geçer.
Uzanacak kadar ağrıyor şuan.
Sizde de aynı mı.
Bide benim doğum mayisin 6si gözüküyor.
"Allah aşkına doktor su ultrason u şuraya bir dayada ne var orda bir göreyim " deCanım yine formundasıninşallah sonuçların tertemiz gelir
ben uykusuz bir geceden çıktım bugün o yüzden zaten öğlene kadar kendime gelemedim
daha birkaç saattir aktifim bir şeyler yapıyorum. Zaten artık normalde de rahat uyuyamıyorum. Sol yanım çürüdü sanırsam. Bir de soluma yattığımda göğüs kafesinin sol altı çok sıkışıyor niyeyse rahatsızlık veriyor . . Hatta bazen otururken bile oluyor aynı şey. Bebiş desem değil sanırım sıradaki kontrolde soracağım ne var orada diye
![]()
Zeyneb ismini ayrı severim kara kaşlı kara gözlü oluyorlar genellikle ve çok güzel oluyorlar bir zeyneb annesi de benim kızımin ismi zeyneb hifaHepsi çok güzel . Ben bir seçim yapamadım aralarında. Meryem ismini kızım için düşünmüştüm başlarda. Hatta Meryem Azra koyalım demiştik ama Zeynep Azra olarak değişti sonra ☺ illaki biri daha baskındır gönlünde sen bilirsin annesi![]()
4yasinda bı oğlum var .Normal doğum mu bekleyeceksin canım? İnşallah sağlıkla hayırla kavuşursunuzvajinal ağrı dediğin muhtemelen çatı ağrısı. Ben de yaşıyorum ve dediğin gibi uzanmaya gerektirecek kadar çoğalıyor bazen. Normal diyor doktorum alıştım artık ben de ☺
Çok tatlı olmuş kaç tane yaptırdın bir de ne kadara mal oldu sormasi ayipGünaydın herkese. Hayırlı, sağlıklı,mutlu haftalar olsun inşallah. Magnetimiz hazır teyzelerimiz![]()
Zeyneb ismini ayrı severim kara kaşlı kara gözlü oluyorlar genellikle ve çok güzel oluyorlar bir zeyneb annesi de benim kızımin ismi zeyneb hifa![]()
4yasinda bı oğlum var .
O sezeryanla olmuştu bakalım bunda vajinal doğum için konuşacağız .
Ne diyecekler ona göre hareket edeceğiz.
"Allah aşkına doktor su ultrason u şuraya bir dayada ne var orda bir göreyim " de![]()
Hepsi çok güzel . Ben bir seçim yapamadım aralarında. Meryem ismini kızım için düşünmüştüm başlarda. Hatta Meryem Azra koyalım demiştik ama Zeynep Azra olarak değişti sonraillaki biri daha baskındır gönlünde sen bilirsin annesi
![]()
benim de kulağıma Hanne Meryem çok güzel geldi ama Hanne ilk defa duydum anlamı ne ki ?bizim de oğluşumuzun hala ismi yok
Canım yine formundasıninşallah sonuçların tertemiz gelir
ben uykusuz bir geceden çıktım bugün o yüzden zaten öğlene kadar kendime gelemedim
daha birkaç saattir aktifim bir şeyler yapıyorum. Zaten artık normalde de rahat uyuyamıyorum. Sol yanım çürüdü sanırsam. Bir de soluma yattığımda göğüs kafesinin sol altı çok sıkışıyor niyeyse rahatsızlık veriyor . . Hatta bazen otururken bile oluyor aynı şey. Bebiş desem değil sanırım sıradaki kontrolde soracağım ne var orada diye
![]()
aman canım benim nasılsınSlm kizlqr mutlu huzuzrlu saglikli haftalar dilerim
İnşallah benim kızım gibi iki ay gösterip öptürmezkızım naz yapıyor ya. ilk kez kan aldırdı
her gördüğüne tuktorr bana ine yaptı diyor. babasına yanlış kolunu gösterip çuk acıuoooo diyor
nazın alası![]()
"Allah aşkına doktor su ultrason u şuraya bir dayada ne var orda bir göreyim " de![]()
Zeyneb ismini ayrı severim kara kaşlı kara gözlü oluyorlar genellikle ve çok güzel oluyorlar bir zeyneb annesi de benim kızımin ismi zeyneb hifa ❤
4yasinda bı oğlum var .
O sezeryanla olmuştu bakalım bunda vajinal doğum için konuşacağız .
Ne diyecekler ona göre hareket edeceğiz.
![]()
![]()
senin kararında çok güzel annesi.
ama sanki bugün hannemeryem gönlüme yakın. benim sağım solum belli olmaz.![]()