Sabahları daha az olup akşama daha çok artıyor benim bir de anı anını tutmuyor mesela bazen göğüs uçlarıma kazara bir
şey değse mahvoluyorum ama bazen de anca bastırınca evet hala acıyor dedirtiyor. Anı anını tutmaz rahat ol, stres olma. Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de 2 kaybım var ama bu bambaşka bir gebelik fikrine inanıp rahat olmak zorundayız
cok gecmis olsun . ben de gecen ay kimyasal yasadim . aslinda niyetim hamileligi ogrenir ogrenmez dr a gitmekti . ama farkettim ki dr a gidince daha stres oluyorum . esim de dedi gecen ay butun fitratin degisti .kendi haline birakacagim eskiden dr mu varmis
Doğru söylüyorsun ben de doktora gidene kadar rahattım keseyi gördüm strese girdim acaba büyüyor bir şey oldu mu diye
Ama bu sefer hem ilaç hem de iğne vuruluyorum inşallah sağlıkla nasip olur hepimize
Doğru söylüyorsun ben de doktora gidene kadar rahattım keseyi gördüm strese girdim acaba büyüyor bir şey oldu mu diye
Ama bu sefer hem ilaç hem de iğne vuruluyorum inşallah sağlıkla nasip olur hepimize
insallah . mayis ayi guzel bi ay . ne cok sicak ne cok soguk . ramazana geliyor . 5 haziranda bayram haftaicine denk geliyor . 1 hafta tatil yaparlar o haftayi eslerimiz yanimizda olur :)
554Kbr54
canım bursada yaşıyorum 30 yaşındayım 1.65 boy kilo 62 ilk hamileliğim keseyi net 5+6 da gördüm sat 27 temmuz beklenen doğum tarihi 3 mayıs teşekkür ederiz ❤
Selam kızlar aranıza yeni katıldım sinsi sinsi okuyorum bayadır yazdıklarınızı ama beni de tabloya ekler misiniz? Şehir:İstanbul sat:3 ağustos yaş:27 boy:1.64 kilo:57 ilk gebeliğim allah nasip ederse
Slm kızlar ben henüz kalp atışı için gitmedim geceden beri inanılmaz regl ağrısı gibi ağrılarım var geçen hafta da olmuştu doktor normal dedi ama bu defa geçmek bilmiyor 9 ay bir geçse
insallah . mayis ayi guzel bi ay . ne cok sicak ne cok soguk . ramazana geliyor . 5 haziranda bayram haftaicine denk geliyor . 1 hafta tatil yaparlar o haftayi eslerimiz yanimizda olur :)
Slm kızlar ben henüz kalp atışı için gitmedim geceden beri inanılmaz regl ağrısı gibi ağrılarım var geçen hafta da olmuştu doktor normal dedi ama bu defa geçmek bilmiyor 9 ay bir geçse
Amin canım
Kanda pıhtılaşma baktırdın mı
Baktırmadıysan bile önlem amaçlı corasprin vs kullanıyor musun, bir sebep bulundu mu öncekilerde onu sormaya çalışıyorum aslında
Amin canım
Kanda pıhtılaşma baktırdın mı
Baktırmadıysan bile önlem amaçlı corasprin vs kullanıyor musun, bir sebep bulundu mu öncekilerde onu sormaya çalışıyorum aslında
Arkadaşlar günaydın. Bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu çok şükür. Kese ve kalp atışı işin gitmedim daha doktora iki haffta sonra gitmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa. Benim size söyle bi sorum olacaktı. Genelde kasık ağrısı, batmasıyla beraber çok çok açık yeşil-sarı bi akıntı geliyo benden. Kokusu ve yoğunluğu yok nadiren oluyo. Afedersiniz sümüksü bir yapısı var. Ben gebeliğe yoruyorum onun dışında hiç olmadı çünkü. Bir önceki gebeliğimde de olmuştu. Benden başka böyle birşey yaşayan var mı??
Arkadaşlar günaydın. Bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu çok şükür. Kese ve kalp atışı işin gitmedim daha doktora iki haffta sonra gitmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa. Benim size söyle bi sorum olacaktı. Genelde kasık ağrısı, batmasıyla beraber çok çok açık yeşil-sarı bi akıntı geliyo benden. Kokusu ve yoğunluğu yok nadiren oluyo. Afedersiniz sümüksü bir yapısı var. Ben gebeliğe yoruyorum onun dışında hiç olmadı çünkü. Bir önceki gebeliğimde de olmuştu. Benden başka böyle birşey yaşayan var mı??
evet ama koku yok kaşıntı yok sadece hamileyken oluyo. En iyisi ben kese için bi gideyim bunu da sorayım. İki hafta bekleyecektim ama Allah korusun ciddi birşey olmasın
Hamişler yaşınız nereli olduğunuz sat tarihi tahmini doğum tarihi keseyi kaçıncı hafta gördünüz kaçıncı hamileliğiniz beni etiketleyerek yazarsanız daha çabuk tabloyu oluşturabilirim