Yaa benim de aynı şekilde sabahları çok çok az sonra gün içinde artıyor
Haklısın canım bu bambaşka rabbim bizlere bağışlasın

Doğru söylüyorsun ben de doktora gidene kadar rahattım keseyi gördüm strese girdim acaba büyüyor bir şey oldu mu diye
Ama bu sefer hem ilaç hem de iğne vuruluyorum inşallah sağlıkla nasip olur hepimize

Doğru söylüyorsun ben de doktora gidene kadar rahattım keseyi gördüm strese girdim acaba büyüyor bir şey oldu mu diye
Ama bu sefer hem ilaç hem de iğne vuruluyorum inşallah sağlıkla nasip olur hepimize
insallah . mayis ayi guzel bi ay . ne cok sicak ne cok soguk . ramazana geliyor . 5 haziranda bayram haftaicine denk geliyor . 1 hafta tatil yaparlar o haftayi eslerimiz yanimizda olur :)

5 54Kbr54 canım bursada yaşıyorum 30 yaşındayım 1.65 boy kilo 62 ilk hamileliğim keseyi net 5+6 da gördüm sat 27 temmuz beklenen doğum tarihi 3 mayıs teşekkür ederiz ❤

Slm kızlar ben henüz kalp atışı için gitmedim geceden beri inanılmaz regl ağrısı gibi ağrılarım var geçen hafta da olmuştu doktor normal dedi ama bu defa geçmek bilmiyor 9 ay bir geçse

insallah . mayis ayi guzel bi ay . ne cok sicak ne cok soguk . ramazana geliyor . 5 haziranda bayram haftaicine denk geliyor . 1 hafta tatil yaparlar o haftayi eslerimiz yanimizda olur :)
Evet doğru söylüyorsun :) hiç bu açıdan düşünmemiştim içimi rahatlattın teşekkürler

Slm kızlar ben henüz kalp atışı için gitmedim geceden beri inanılmaz regl ağrısı gibi ağrılarım var geçen hafta da olmuştu doktor normal dedi ama bu defa geçmek bilmiyor 9 ay bir geçse
Bence geçmeyen ağrılar normal değil bebek büyürken ağrı oluyor ama sızı şeklinde neden gitmiyorsunki kontrole 7 haftalık olmuş?

Yaa benim de aynı şekilde sabahları çok çok az sonra gün içinde artıyor
Haklısın canım bu bambaşka rabbim bizlere bağışlasın
Amin canım
Kanda pıhtılaşma baktırdın mı
Baktırmadıysan bile önlem amaçlı corasprin vs kullanıyor musun, bir sebep bulundu mu öncekilerde onu sormaya çalışıyorum aslında

Amin canım
Kanda pıhtılaşma baktırdın mı
Baktırmadıysan bile önlem amaçlı corasprin vs kullanıyor musun, bir sebep bulundu mu öncekilerde onu sormaya çalışıyorum aslında
Evet canım bir sürü test yapıldı sadece bir gende taşıyıcı olarak çıktı şu anda coraspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Arkadaşlar günaydın. Bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu çok şükür. Kese ve kalp atışı işin gitmedim daha doktora iki haffta sonra gitmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa. Benim size söyle bi sorum olacaktı. Genelde kasık ağrısı, batmasıyla beraber çok çok açık yeşil-sarı bi akıntı geliyo benden. Kokusu ve yoğunluğu yok nadiren oluyo. Afedersiniz sümüksü bir yapısı var. Ben gebeliğe yoruyorum onun dışında hiç olmadı çünkü. Bir önceki gebeliğimde de olmuştu. Benden başka böyle birşey yaşayan var mı??

Yeşil olması enfeksiyon diyorlar ama doktor daha iyi bilir hafta içi gidebilirsiniz bence

Evet canım bir sürü test yapıldı sadece bir gende taşıyıcı olarak çıktı şu anda coraspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Nasıl yaptırıyoruz bu testi? Kadın doğumcu direk istiyor öu kendisi biz mi yaptırıyoruz?

Yeşil olması enfeksiyon diyorlar ama doktor daha iyi bilir hafta içi gidebilirsiniz bence
evet ama koku yok kaşıntı yok sadece hamileyken oluyo. En iyisi ben kese için bi gideyim bunu da sorayım. İki hafta bekleyecektim ama Allah korusun ciddi birşey olmasın

Hamişler yaşınız nereli olduğunuz sat tarihi tahmini doğum tarihi keseyi kaçıncı hafta gördünüz kaçıncı hamileliğiniz beni etiketleyerek yazarsanız daha çabuk tabloyu oluşturabilirim
Selam canim. Yas 30 Memleket istanbul .Sat tarihim 02 Agustos . Keseyi 4+6 da gordum 5 54Kbr54 . Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…