Evet canım
Aile hekimime gittiğim gün bu ay varmı gebelik dedi
Bugün kan vericem dedim
Sonuç çıkar çıkmaz pozitif ise hemen gel kayda dedi
Sıkı takipteler
Canım bana doktorum kalp atışını duyalim gebelik başladı diye sisteme giricez gibi biseyler dedi,devlete gitmene gerek yok doktorun yonlendirirykalp atışı ile gebelik kesinlesiyormus, sağlıklı gebelik başlamış oluyor yani, çünkü boş kese vs gibi şeyler olabileceğinden. Ben pazartesi gidicem inş kalp atışını duymaya detaylı öğrenip bilgi veririm.
Hamişler yaşınız nereli olduğunuz sat tarihi tahmini doğum tarihi keseyi kaçıncı hafta gördünüz kaçıncı hamileliğiniz beni etiketleyerek yazarsanız daha çabuk tabloyu oluşturabilirim
Günaydın :)
Ankara
Yaş 31
İlk bebeğim olacak
Boy 170
Kilo 60
Sat 07.08.2018
Tahmini Doğum tarihim 14.05.2019
Keseyi 4+4’de dün karından gördük
Galiba bir şey unutmadım :)
Kızlar en kilolunuz benim sanırım kızıma da 84 le hamile kalmıştım. Bu kez 86yla hamile kaldm tatildenn grlnce yeme düzenim düzeldi 2 kg gitti ama kilo olmadan doğuma gitmek istiyorm. Kızımda 95le doğuma gtmştm doğumdn bir ay sonra 85e düşmüştüm pkoluyum zatn meto çalışmıyo
Sabahları daha az olup akşama daha çok artıyor benim bir de anı anını tutmuyor mesela bazen göğüs uçlarıma kazara bir
şey değse mahvoluyorum ama bazen de anca bastırınca evet hala acıyor dedirtiyor. Anı anını tutmaz rahat ol, stres olma. Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de 2 kaybım var ama bu bambaşka bir gebelik fikrine inanıp rahat olmak zorundayız
cok gecmis olsun . ben de gecen ay kimyasal yasadim . aslinda niyetim hamileligi ogrenir ogrenmez dr a gitmekti . ama farkettim ki dr a gidince daha stres oluyorum . esim de dedi gecen ay butun fitratin degisti .kendi haline birakacagim eskiden dr mu varmis
Tahmini doğum tarihlerinizi ben sata göre hesaplayıp tekrar yazıyorum kadınlar klübünün hesabı 1 gün fazla çıkıyor niye eksik yazıldı denmesin açıklamamıda yapayım