Benim doktorum da decavit verdi ama ilk 3 ay sadece folik asit kullan folik asit bitince başla dedi.

Benim doktorum da decavit verdi ama ilk 3 ay sadece folik asit kullan folik asit bitince başla dedi.
Aynen canım 3 ay bittikten sonra başlıycam doktorun direk bunları vermesi biraz kafamı karıştırdı üç ay içindeyim biticek devletteki doktoruma sorucam bende. :)

Canım eğer dünkü kontrolde ultrasonda 12+6 çıkmışsa bugün 13+0
Yani tahmini doğum tarihin 17 Nisan
Adetinin ilk günü de 11 Temmuz oluyor.
Kısacası Nisan annesisin..
Maşallah bebeğine..

Teşekkür ederim supersiniz
Evet son adet tarihim 12 temmuz veya 11 temmuz tam net hatırlamıyorum

Güya hamileyim ama her şeyden bi haberim
Doktora gittikçe doktor ne derse onu dinleyip geliyorum
Onun dışında bir şey araştırmak falan içimden gelmiyor

Telefonuna hamile programı indirirsen takibi kolay olur canım.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Günaydın. Deli bir diş ağrım var. Hayattan koptum resmen. Dün doktora gittim şu halde hiç bir şey yapılamaz,4-6 ay aralığında müdahale edebiliriz dedi. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Sabaha kadar uyumadım. Sabah ağrıdan ağladım büyük oğlum resim çizmiş ben mutlu olayım diye küçük oğlum da gelip anne ağlama anne bak diye gözyaşlarımı sildi durdu
Rabbim bu çektiklerimizi günahlarımıza kefaret saysın inşallah diye sabaha kadar dua ettim.

Kizlar Merhaba. Doktora gittim. Buyumus sekillenmis gozumun onunde hareket ediyor. Ayaklariyla kendini itiyor inanamadim. Doktor haftasiyla uyumlu 10 haftalik dedi. Ben su anda 9+5 haftadayim. Cok ama cok mutluyum cok sukur.

Gözün aydın canım :)

Merhaba

Bir sorum olacak size
Bu 4+2 veya 5+ 3 yaziyorsunuzya
Nasi hesaplaniyor o?
Benim adetin ilk günü 10 Eylül kac oluyor yani şu anda?

Doktor söylemedi pazartesi gidince sorucam, ama 4 Mayıs da 40 hafta doluyo, ama nisan son haftalarda bekliyorum ben açıkçası :) 23 nisan olsa güzel olur :)

Evet canım ben yaptiricam pazartesi doktorum yapicak insallah

kızlar hangi markanın folik asitini kullanıyorsunuz? Doktorum bana Neu Folid yazmıştı. Bi kutu bitirdim. İkinciyi almaya gittiğimde artık üretilmiyor falan dedi. Neu Folidin içinde ayrıca B12, D vitamini ve iyot vardı

folbiol haftada 1 aliyorum

Merhaba

Bir sorum olacak size
Bu 4+2 veya 5+ 3 yaziyorsunuzya
Nasi hesaplaniyor o?
Benim adetin ilk günü 10 Eylül kac oluyor yani şu anda?
10 Eylül : 0 hafta 1. Gün
17 Eylül :1. Hafta 0. Gün
24 Eylül :2. Hafta 0. Gün
1 Ekim :3. Hafta 0.gün
8 Ekim : 4.hafta 0.gün
10 Ekim yani bugün :4 hafta 2 günlük bebeğin ama biri sana kaç haftalıksın derse 1 fazlasını söyleyeceksin. Sen şuan 4 haftayı doldurdun 5. Haftadan gün almaya başladın yani 5haftalık gebesin

Solgar vm 75 kullanıyorum. İçinde ekstra çok vitamin de var ama gerekli mi bilmiyorım
Yalnız Solgar iyidir

Arkadaşlar merhaba sağlık ocağına gidicem gebeligimi bildirmek için öğleden sonra da herhangibisey istiyorlar mi

Çook ama çok teşekkür ederim canım. Sende aynı şeyleri yaşayacaksın. Ben hep sevinirdim ama tam anlayamazdım taa ki düne kadar. Öyle şekillenmiş hareket ettiğini görünce kalbim durdu sandım. o an dedim benim bebeğim ben anne oluyorum. çok şükür allah herkese nasip etsin. Hala etkisindeyim. Mutlaka video çek. ben kendim çektim çok güzel hatıra oldu.
Ben kan dün verebildim bugün sonuçlar çıkacak kısmetse. Bu arada bende çalışıyorum sabahları çok yoğun oluyor mide bulantım. yemek yemesem bulanıyor, yesem bulanıyor. Ama başa çıkıyorum çok şükür.
Allah herkesin bebeğine korusun

Günaydın çok geçmiş olsun. Diş ağrısı zordur. Allah yardımcınız olsun. Kısa süreli olarak kuru kahve ağrıyan dişinize basarsanız biraz iyi gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…