2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Teşekkür ederim, inş sende Mayıs annesi olursun,kalbinden geçen gerçek olsun inşallah, test yaptınız mı hiç,belirti falan varmı farkettiginiz
Yok tedaviye daha 4 gün sonra başlıycam o vakit gebelik olursa mayıs annesi okur muyum diye sormuştum canım tedavi başlangıcı için gün sayıyorum yani

QUOTE="Erolummm, post: 57137085, member: 873122"]Yok tedaviye daha 4 gün sonra başlıycam o vakit gebelik olursa mayıs annesi okur muyum diye sormuştum canım tedavi başlangıcı için gün sayıyorum yani[/QUOTE]
Rabbim fonlune gore versin insallah mayis annesi olursun

Ben çok okuyorum öyle.Daha ilk günden hissettim diyenler var. Kesin pozitif içimde hissediyorum diyen var.Inan bende diyorum ben neden hissetmiyorum. Kamda 9300 çıktı ben daha hissedecem
Siz bebeği gördünüzmü .ben dün acile gittim keseyi gördüler bebeği görmedilerr.baya taktım kafaya.

Ben çok okuyorum öyle.Daha ilk günden hissettim diyenler var. Kesin pozitif içimde hissediyorum diyen var.Inan bende diyorum ben neden hissetmiyorum. Kamda 9300 çıktı ben daha hissedecem
Siz bebeği gördünüzmü .ben dün acile gittim keseyi gördüler bebeği görmedilerr.baya taktım kafaya.

cnm ben garanti olsun diye gitmedim daha.Randevum carsamba günü. simdi gitsem kese var bebek görünmüyo falan dese kafaya takarim ben.cok takintili bi insanim.O yuzden tek seferde hepsini birden görsünler dedim. Bu arada hic kafaya takma.daha vakti var demekki bir kac gune görünür

Çok geçmiş olsun. Siyah zeytin çekirdeğini öneririm. Çekirdeği ağrıyam dişlerinizin arasına sıkıştırın geçirmiyor ama hafifletiyor

İyimiş sennki .
Bende kötü bir rüya gördüm araba hareket halindeyken binmeye çalıştım sonra düştüm çok üzüldm bebeiğime bişey olucak diye uyandım panikle eşime bi yumruk atıcaktım beni kaldırmadı yerden diye baktım uyuyodu

Aminn
Kızlar sizlerde tek kasıkta mi batma ağrı vs oluyo,bende biraz sağda biraz sol kasıkta batmalar hafif ağrılar var,kimyasal yaşadığım ay sadece solda vardı, merak ettim
Benm solda var canm gelip gidiyo ağrı batma bebişim sol yumurtalğmdan geln yumurtylla olmştu ondan sanırm

Yok tedaviye daha 4 gün sonra başlıycam o vakit gebelik olursa mayıs annesi okur muyum diye sormuştum canım tedavi başlangıcı için gün sayıyorum yani
Haziran annesi oluyosn canım tabi inşaallah

Daha çok minik kafana takma canm dr ne dedi

yazamadım birtürlü mesajlar birbirine karıştı.pazartesi kendi doktorumda randevum var o inş güzel şeylee söyler

Mrhb canim nasip olursa doğum tarihimiz ayni.3 mayis..acaba kese icin doktra gittin mi.ben biraz daha bekliycem galiba 2 hafta kadar
Hayırlı olsun yok gitmedim bende iki hafta sonra kalp atışınıda duy ar ım diye düşünüyorum inş korkuyorum biraz iki ay önce kese gelişmediği için düşük yaptım sürpriz oldu hemen beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…