- 14 Kasım 2017
- 1.363
- 799
- 43
- 36
Görünür canım.Kızlar 7+0da görünmemişti kalp atışı. Doktor 1 hafta sonra gel demişti .bugün 8+0 oldum. Yarın doktora gitsem kalp atışı görünür mü artık geç döllenme bile olsa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünür canım.Kızlar 7+0da görünmemişti kalp atışı. Doktor 1 hafta sonra gel demişti .bugün 8+0 oldum. Yarın doktora gitsem kalp atışı görünür mü artık geç döllenme bile olsa?
Inşallah korktugunla sinamasin rabbim. Aceleci davranma bekle bakalim biraz insallah birakmaz yavrucugun seni.Kızlar merhaba, benim kötü haberlerim var. Dün akşam biraz kanama oldu kan deil de leke gibi. Sabah doktora gittik. Alttan baktı, su an kalp atışı görmeyi bekliyorum ama o tarz bi oluşum yok dedi. Kese var, yolk sacı var, ama içinde böyle bebek gibi ince bişey oluyor ya, o yok. Bi de böyle baloncuk baloncuk 2-3 tane bişey var sanki. Kesin konuşmak istemiorum 4-5 gün daha bekleyelim ama büyük ihtimalle sağlıksız bi bebek ve vücut atacak dedi. Ağla ağla içim çıktı ama elden ne gelir...
Ben aynı durumdayım Allah'a dua ediyorum bana güç versin diye mutfağa giremiyorum patates yiyorum bende iki kilo gitmiş bile ama ne zaman geçer bilmiyorumKızlar pek giremiyorum ama 3 haftadır mide bulantısı halsizlik tiksinme hayattan soğudum resmen.vişne suyu ile yaşıyorum 3 kg vermişim. Gün içinde de ekmek peynir yiyorum ancak. Bu durumda olan var mı veya olup geçen. Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç yaşamadığım şeyler gerçekten çok zorlanıyorum artık. Hele sabahları kızıma kahvaltı hazırlamak gerçekten eziyet allah hepimize sağlık sıhhat versin bebeklerimize de
Slm cnm.bnmde 6+4 de gorunmedi 10 gun sonra gel dedi 7+6 da bugun gittim.sukur gorundu ama bebek 6+4 le uyumlu muhtemelen gec dollenme olmusKızlar 7+0da görünmemişti kalp atışı. Doktor 1 hafta sonra gel demişti .bugün 8+0 oldum. Yarın doktora gitsem kalp atışı görünür mü artık geç döllenme bile olsa?
Seninde gorunur yani.yarin gitKızlar 7+0da görünmemişti kalp atışı. Doktor 1 hafta sonra gel demişti .bugün 8+0 oldum. Yarın doktora gitsem kalp atışı görünür mü artık geç döllenme bile olsa?
Amin inşallah biran evvel yavrularımıza kavuşuruz. Benim için tek önemli olan şuan evladımın sağlığı Allah yardımcımız olsun para kazanılır evlat herşeyden öndeBenimde çevremde devlette doğuran yok:) çeşit çeşit özel hastanelerde dogurdular. Uygun özeller de var. Ama benim ilk doğum tecrübem olacak,kalabalık yol geçen hanı gibi bir hastane istemedim, sgk geçmemesi özellikle tercihim oldu hastane bakarken. Böylece her önüne gelen yoğunluk oluşturmuyor muayeneler de bile daha rahat ediyorum.sakin nezih bir ortam oluyo.abartiyoda olabiliriz bu işler kişisel beklenti tercih meselesi canım.dogum özel ömründe bikere olan bişey şartları zorlayıp standart üstü biyerde gerceklessin mantigindaydim hep ben. kan aldirirken ağlayıp kendimden gecebiliyorum mesela:) birisi suratı asık davransa çok üzülürüm doğumda falan:) ben biraz garibim bu anlamda.
Devlette ve çok ucuz olan ozellerde gözünün yaşına bakmıyorlar çevremdeki kişilerin tecrübelerinden edindiğim şey bu oldu. Birde bu hastane işlerinde doğum okadar tutmuyor aslında mesela sezeryan 9000 oluyo bu doğum için değilde, kaliteli hizmet için ödediğin para oluyo.hizmet satın alıyoruz gibi bişey yani. Ne kadar iyimser bakıyorum :)))) inş normal doğum yaparız bir avazda
Doktorun devlet hastanesinde mi balım? Ben bir kere gittim devlete yumurtlama günümle birebir bebeğim orda bir hafta geride gözüktü mümkün değil yani hatta bir haftadan da fazla eksikti. Eğer doktoruna güveniyorsan ayrı tabi ama bekle yolk sac varsa bebekte vardır açığı kapatır miniğin. Birde usg kağıdın varsa yükleyebilir misin bakalım?Sata göre 8. ama geriden geliyordu zten 1 hafta kadar falan. Doktor cok umutsuz konustu. Progestan verdi bana kalsa gerek yok cünkü bu anne tarafını iyileştiren bi ilac bizim bebek tarafında sıkıntı var dedi, Saglıkla gelişmemiş. Kalp atışı yok. Yolk sacın içinde baloncuklar var gibi. Sanki hersey kaydı gitti elimden, Allahım güç versin. cevabın için sağol canım. Allah sizlere saglık versin bebeklerinize saglık versin
Böyle şeylerin doğruluk payı ne acaba :) usg kağıdıma göre sağda gözüküyor bebek ama ben solumda hissediyorum hep karnıma görede sol oluyor ama kağıdı mı baz alcaz tam anlamadımBak burda detaylı anlatıyorlar canım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegin-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.391176/
Ben aynı durumdayım Allah'a dua ediyorum bana güç versin diye mutfağa giremiyorum patates yiyorum bende iki kilo gitmiş bile ama ne zaman geçer bilmiyorum
inşallah başlamaz inşallah sağ salemt kucağımıza alırız. midesi bulamayan sadece iştahı açılan ve uyuyan bir arkadaşım vardı. hayranım öylesi bünyeye .Günaydın canım bende de hiç mide bulantısı yok. İştahım da gayet normal zamanki gibi. Ama belki daha erken diye yoktur, benim de biraz geriden geliyor çünkü aslında senle aynı gibi olabiliriz, belki bi süre sonra başlayacaktır.
KEVOK nasılsın canım. kızlar nasılsınız. ben bu akşam doktora gittim ve bebeğimin kalp atışlarını gördü doktor. 7 haftalığız. tam olarak. biraz geride ama tamamlar zamanla dedi. çok tatlı bir doktor. beni rahatlatıyor. zaten rahatım elhamdülillah çok şükür. dışardan duyulmadı çünkü bebeğim çooook minik. herşey yolunda ise hiç sorun değil duymasamda olur dedim. mide bulantısı halsizlik baygınlık hissi var , normal dedi. mide bulantısı için zencefil çayı içebilirsşn bir fincan dedi. velhasıl çok şükür bin şükür. darısı isteyen bekleyen herkese olsun.
kalbi atıyor ya elhamdülillah çok şükür büyürde zamanla .Merhaba.Ben de bugün doktordaydım .7+6 olması gerekirken 7+2 çıktı. Karından kalbi çok rahat duyduk ama bebeği net göremedik. Kilo ile ilgili olduğundan dr alttan bakmaya gerek yok dedi.Hatta espri yapıp sesi var kendisi yok dedi.Ben de çok takılmıyorum. 1 ay sonra görüşürüz dedi.Önümüzdeki ay demir ve omega tabletine başlayacakmış. Hakkımızda hayırlısı.
Bende anlamadım onun nasıl olduğuna. Açıkcası inandığımdan değil kafamı dağıtıyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah .Böyle şeylerin doğruluk payı ne acaba :) usg kağıdıma göre sağda gözüküyor bebek ama ben solumda hissediyorum hep karnıma görede sol oluyor ama kağıdı mı baz alcaz tam anlamadım
İyiyim canım sen nasılsın?KEVOK nasılsın canım. kızlar nasılsınız. ben bu akşam doktora gittim ve bebeğimin kalp atışlarını gördü doktor. 7 haftalığız. tam olarak. biraz geride ama tamamlar zamanla dedi. çok tatlı bir doktor. beni rahatlatıyor. zaten rahatım elhamdülillah çok şükür. dışardan duyulmadı çünkü bebeğim çooook minik. herşey yolunda ise hiç sorun değil duymasamda olur dedim. mide bulantısı halsizlik baygınlık hissi var , normal dedi. mide bulantısı için zencefil çayı içebilirsşn bir fincan dedi. velhasıl çok şükür bin şükür. darısı isteyen bekleyen herkese olsun.
Yüzükle yapılanı varmış ben onu evlenmeden önce yapmıştım doğru çıktıBende anlamadım onun nasıl olduğuna. Açıkcası inandığımdan değil kafamı dağıtıyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah .
Amin inşallah biran evvel yavrularımıza kavuşuruz. Benim için tek önemli olan şuan evladımın sağlığı Allah yardımcımız olsun para kazanılır evlat herşeyden önde