Selam kızlar bayadır girmiyordum etkilenmek istemiyorum ama yine de soracağım tiroidi yüksek çıkıp sonra anti tpo yaptıran var mı? Anti tposu yüksek çıkan ya da ?

Ben ben. Benim anti tpo değerim <34 aralığında olması gerekirken 104.6, anti tg ab değerim de <115 olması gerekirken 373.2 çıktı. Tsh değerim 3.65. T4 değerim de 3.65

Henüz onu konuşmadım hastaneyle ama sezaryen doğum 6 binmiş bildiğim kadarıyla çoğu özel hastane bu fiyatlarda zaten. Acıbadem sezaryen için 12 18 bin arası diyormuş mesela. Tabiki normal doğum tercihimiz olurda adı duyulmuş ünlü hastaneler pahalı maalesef

Sezeryanla olursa ben epidural sezeryan istiyorum,bebeği ilk kucaklamak ve tensel temas için.epidural isin içine girince 2000 civarı artıyor fiyat, normal doğum eğer rahat olabilecekse düşünüyorum, önemli olan bebeğin sağlıkla kucağına gelmesi, normal olsa güzel olur rahat bir doğum:) hem de ekonomik:)

İsteğe bağlı olunca fiyat farkı oluyor bazı hastanelerde iki bin de az değilmiş. Benim bütün kuzenlerim arkadaşlarım hep devlette normal doğurdu biz mi abartıyoruz acaba :)))

Merhaba kızlar bende de normalde tiroit rahatsızlığı yok 5. Haftada sağlık ocağına kan vermiştim tsh 3 tü 1 hafta sonra kadın doğum doktorum tam kan tahlili istedi tsh 5.87 e fırlamış hemen euthryox 50mg verdi 2 hafta kullandım ama 4 e düşmüş dozu iki katına çıkardı şimdi doktor 1 haftadır kullaniyorum haftaya yine kan verecem insallah düşer. Bir de bulantılarımı katladı bu ya içer içmez lavaboya koşuyorum

Kızlar karından yapılan kontrolde kalp atışlarını duyduk 9+1 çok şükür her şey yolunda
Merhaba arkadaşım. Seni hatırlıyorum translokasyon konusundan. Ben de translokasyonluyum. Ben de Memorial Şişli'de pgt ile gelen son embriyom tutundu bin şükür. 9+5in ben de.
Sen nerede tedavi oldun? Bir de cvs, amniyosentez düşünüyor musun? Rutin kontrolün kadın doğumcuya mı perinatoloğa mı gidiyorsun?

Maşallah ne güzfl bir şey. Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Maşallah ne güzel bir hikaye.
Allah ol deyince oluverir işte böyle. Allah tamamına erdirsin.
Beta hcg değeri çok değişken olabiliyor. Sizin değeriniz de çok aşırı drğil sanki. Kese kontrolünde iyice belli olur. 7. Hafta civarı kalp atışı da duyulur inşallah

arkadaşlar selam. ben 7 haftalık hamileyim. ben çok yiyorum doymuyorum ve kilo alıyorum şimdiden. doktorum bana dikkat et dedi ideali her ay 1 kilodur dedi. ama ben 1.5 haftada 2 kilo aldım. çünkü bulantı hissiyatım var ve ağzımda iğrenç bi tat var geçmesi için devamlı bir şeyler yiyorum. yemek yediğim zaman da 2 saat sonra hiç yememiş gibi midem kazınıyor. bunu nasıl engelleyebilirim. ben aşırı kilo almak istemiyorum. tavsiyelerinizi alabilirim.

Herkese Günaydın Hayırlı Cumalar kızlar..
Yarın için randevu aldım. Doktor 12. Haftada gel dedi ama geçen kontrolde kanama alanı vardı. Çok yoğun çalışıyorum sürekli ayaktayım. O yüzden tekrar muayne olmak istedim. İnşallah güzel haberler alırım..
Kesede bebeğin yerine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bakan oldu mu kızlar?

boyle birsey gercekmi acaba yaa nasil oluyor erkekse hep ayni tarafta kizsa hep ayni mi duruyorlar.

dikkat et diycem ama bende bu 3.hamileligim ve digerlerine gore daha hizli kilo almaya basladim simdiden 5 kilo cepte daha 9.haftadayim yani benim domtorum diyetisyene yonlendirdi beni gittim ama hic uyamiyorum dediklerine.2.kizim cok kilo almisti buna bagli olarak normal dogum.olsun diye de erken den dogurdum 37.haftaya girdigimde bunda oyle birsey yadamayalum diye hem kebdim.icin hem bebek icin istedi ama bakalim insallah oyle olur.

ilacla alakali değildir mide bulantin gebeliktendir.4te cok yuksek yerine getirene kadar takipte tutar seni doktoeun yerine oturdumu ayda bir tahlil ysptirip ona gore ilacin dozunu ayarlatir sana.

Canım bende aynı senin gibiyim. 9. haftamdayım 3kg almışım. çok yemek yiyemiyorum şu anda ben, ekşi şeyler yiyebiliyorum.Yeşil elma, mandalina bol ekşi salata gibi. Sende miden bulandıkça meyve yemeye çalış canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…