Merhabalar Arkadaşlar 2,5yıldır evliyim. Çocuğumuz olmuyordu. Bende cikolata kisti vardı, histeroskopiyle kisti aldırdım ama 6 ay sonra kistin tekrar ettiğini öğrendim. Hormon testlerim hep temiz çıkıyordu ama çocuğum olmuyordu. Dr eşimin de muayene edilmesi gerektiğini söyledi ve eşimin test sonuçları çok düşük çıktı dr direkt tek çareniz
tüp bebek dedi. 2 3 aydır bunun için para biriktiriyorduk. Ama bu ay adetim gecikti hiç ihtimal vermiyordum gebe kaldigima 35. Günümde idrar testi pozitif çıktı yine inanamadım kimyasal gebelik falandır deeim ertesi gün kan testi yaptırdım betahcg 1903 çıktı. Bir gün sonra da dra gittim keseyi gördü. Pazartesi gün de kalp atışı için çağırdı dr. Bir mucize olarak görüyorum. Eşim de ben de bir daha normal yolla cocugumuz olamayacağinı düşünüyorduk. 4 yıldır günde bir paket sigara iciyordum. Kan testinden sonra günde 3 e düşürdüm keseyi görünce 1 e düşürdüm. Bugün 6. Haftaya girdik ve evdeki paketi çöpe attım. Çok denememe rağmen sigarayı bırakmak bir kenara azaltamamıştım bile. Şimdi çocugum için birkaç günde hayatımdan çıkardım. Annelik çok başka bir duygu. Tahmini doğum 30 mayıs. Insallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız.
Bir de sorum olacak ben 5+1 gününde 1903 beta hcg çıktı bu bana biraz fazla gibi geldi. Ikiz olacak kadar fazla degil ama tek bebek icin fazla. Acaba bunun bir sakıncası var mı? Sizin 5. Haftada bhcg kactı yorumlarinizi merakla bekliyorum.