Kızlar boğazım ağrıyor ve ateşim var biraz hapşurmada oluyor her yerim ağrıyor grip olmaktan korkuyorum ya.

Teşekkür ederim ama bir tane değil iki taneler :/ beni zorlayan durum da bu biraz.. 7 haftaliklar daha ve etkileri çok fazla..
sen bir cocuk beklerken iki tane geliyor ondanmi korkdun canim olumsuz düsünme bence hersey cok güzel olacak insallah. ilk cocugun büyükmüs zaten.
7 haftalikken görülüyor demekki ikiz oldugu ne güzel gözünüz aydin tekrae

Insan bi korkuyor şaşkınlıktan belki de bilmiyorum.. ama sağlıkla dogsunlar da vardir herseyin kolaylığı.. ilk korktum ama alışıyor insan ikiz fikrine zamanla.. benim keseler 4 haftalıkken görüldü emin olmak için vajinal de bakıldı.. kan değerim 17 binlerdeydi ikiz olduğu kesindi zaten dedi doktor..

Allah saglıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin ne büyük mutluluk.bnmde 31 mayıs dogum 7.haftayı bekliyorum kalp atışı için ilk oglum 8.haftada duyulmuştu

wuoww ben isterdim ikizlerim olsun suan 20 aylik kizim var .. hayat biterdi benim icin tabii 3 kücük cocukla ama ikizler cok tatli oluyor canim ya hayirlisiyla dogsunlar insallah

wuoww ben isterdim ikizlerim olsun suan 20 aylik kizim var .. hayat biterdi benim icin tabii 3 kücük cocukla ama ikizler cok tatli oluyor canim ya hayirlisiyla dogsunlar insallah

Amin hayırlısıyla nasip olsun yavrularımız kucaklarimiza.. herkes güzel olacak diyor bende bi hevesleniyorum alıştım da bu fikre epeyce.. insallah sorunsuz nihayete erer malum risklidir çoğul gebelikler.. dusunmemeye çalışıyorum zamanin akışına ve rabbimin nasip kılışına bıraktım kendimi.. ama zorlu geçiyor herseyin 2 katı belirtiler de

hayirli olsun canim gözünüz aydin bende Ankaradanim 5+0 bizde birdahaki randevu 16 ekimde
canim seninde hayirli olsun benimde 15 ekimde randevum var sanirim ikili tarama falan yapilacak simdilik bekliyoruz on bes gun pitircigimi gormek icin nasil dayanicam bilmiyorum ama gorebildinizmi bebeisi kalp atisi kese insallah yolundadirir hersey hangi hastaneye gidiyorsun

yok canım sadece kese göründü kalp atışı felan için daha erken zaten.. ben orta doğu hastanesine gittim ilk 2 randevuda ama doğumu orda düşünmüyorum. medicana veya koru çukurambar olabilir. daha önceki hamileliğimde müjde koyuncuya gitmişdim onu çok sevmişdim aslında medicanada doğum yapdırıyor. senin hastane bellimi?

suan devlet hastanesine gidiyorum ama dogum icin cok kararsiz kaldim ufuk hastanesini dunuyorum bilemedim bakalim

Benimde .Aynı şey başıma geldi serumda taktırdım ve tansiyonum 8-5 sürekli düşüyor yüzden senide bulantsi daha yogun

Bende de hiç mide bulantısı yok, inşallah olmaz da :)

Yapılması gereken bütün testleri yaptıracağız canım bizde sadece kesin olmayışı güvenmeme engel oluyor. En önemlisi ayrıntılı ultrason zaten rabbime kalmış nasibimizi yaşıcaz. Cinsiyeti soran çok oluyor içimden geçen tek şey sağlıklı olması bu hamilelik hiç dışardan gözüktüğü gibi değilmiş dimi:)

Kızlar boğazım ağrıyor ve ateşim var biraz hapşurmada oluyor her yerim ağrıyor grip olmaktan korkuyorum ya.
Dikkat et kendine balım bol bol meyve tüket ben grip olunca kavun falan yiyerek atlatıyorum ıhlamur da içebilirsin. Birde doktoruna danışmayı unutma.

Ne kullanıyorsunuz ilaç olarak? Benimde troidim 2.48 çıktı doktor levotiron verdi onu kullanıyorum kadın doğumcu gereksiz buluyor ama dahiliye ısrarla bırakma diyor

ben açıkcası pek düşünmüyordum hep yaptırmıcam diyordum ama dediğin gibi doktorum öyle bi konuştuki biraz onun etkisinde kaldım ve o yuzden kafam karıştı ne yapacağımı bilmiyorum
Bence ne gerekiyorsa yaptır gerisi takdiri ilahi

Ne kullanıyorsunuz ilaç olarak? Benimde troidim 2.48 çıktı doktor levotiron verdi onu kullanıyorum kadın doğumcu gereksiz buluyor ama dahiliye ısrarla bırakma diyor
Ben hafta ici eutrox 100.hafta ici 150 mg iciyorum.Boyle birseyi nasil gereksiz bulur.troit butun vucudun beynidir nerdeyse sakin.ihmal etmeyin.cok fazla calisiyorsa nornale duzeltmezseniz bebek duser ve calismayip disardan hormon almazsaniz karninda ki bebek zeka gerili bedensel gerilikle buyuyor.Benim ikinci cocugumda her ay duzenli endokrine gidip tahlil yaptirdim ve ilacimin dozu ayarlandı.suandada oyle daha sabah tahlil verdim yarin endokrin doktoruma göndericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…