Benim şaşırdığım şey hani doktor bunu bana neden vermedi süründürdü beni ay kadına ayar oldum

Çevremdeki bicok kişi mide ilacı şurubu ,grip olup antibiyotik gibi bir sürü ilaç kullandı. Bazen doktorlar abartiyolar gibi geliyo.allah korusun olacağı çare yok herkes kaderini yaşıyor sonuçta. İçinizi ferah tutalım.biz fiziken ve moralmende iyi olalım eminim bebek bundan daha çok mutlu olacaktır:)

Canım çok geçmiş olsun yeni bakabildim çok şükür bi şey olmamış bebişin sağlıkla büyüsün hepsi inşaallah

Merhaba canım biraz geç oldu ama ben Zekai tahire gittim ilk randevuma devlette en iyisi ora diyorlar kendimde şahit oldum:)

kizlar hamilelikte yukari asilma yukari uzanma gibi seyler yapmiyormusuz bir de maydonoz ilk 3 ay cok yemeyin diyorlar. son olarak ilk 3 ay hamama gitmek yahut cok uzun sureli sicak sulu banyolar da iyi degilmis bunlari herkes bilihor mu sizlsrde bildikleriniz kadarini paylasabilir misiniz. ben mesela bitki caylarinda kisitimiz var mi mesela papatyada bilmiorum. arama motorundan aklima gelmisken bi bakayim.

papatya çayı hamilelikde içebileceğin en güzel çay rezene ve naneninde zararı olmaz..
ıhlamur zencefil ve fazla siyah çaydan uzak dur cnm

birsey daha diyecegim bana 8. hafta icindesiniz yaziyor neara8 oldum 7+2 yim ben. 7 olmuyor muyum?
7 yi dolu dolu gecirdin, üstüne 2 gün eklendi oluyor o, sekizi yaşıyorsun yani canım. Mesela ben 9+5 im. 9 haftayı bitirdim 10 un içindeyim ,10 u bitirince 10+1 diye devam etcek

Bana doktor ıhlamur adaçayı iç dedi hasta olduğum için. Bazılarına açacayi içme diyor doktorlar. Düşük riski falan varsa belki, ben zaten bulantidan bitki çayı icemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…