Canım ben de 6+5te gitmiştim doktora karından bakınca keseyi gördü ama bebeği göremedi alttan bakınca görüldü kalp atışı da
Bende 6+4 üm canım bana da alttan baksak görürüz kalp atışını dedi ben istemedim 2 hafta sonra gidicem inşaallah :)

Valla bizim özel hastahanelerde tam tersi hemşireler beter durumda. Ağzında laf çıkmaz. konuşmaz. Ve özellikle de asistanlar. iyilere kötüler denk gelir, kötülere iyiler. Allah kolaylık versin

İstediği yere şikayet etsinler ne dicekler tansiyonumu zorla ölçmek istedi mi :)) gülünç dimi

Valla bizim özel hastahanelerde tam tersi hemşireler beter durumda. Ağzında laf çıkmaz. konuşmaz. Ve özellikle de asistanlar. iyilere kötüler denk gelir, kötülere iyiler. Allah kolaylık versin
İdare gereksiz bir ton kağıt kuğut işi yıkıyor birde onu sisteme girmek zorundasın sorumlu hemşirem çok iyi bir kadın hasta ilaç yazdıracak kadının işi var gelemiyor ortalığı yıktı benim problemim değil bana bakacaksınız diye edep sıfır burda gördüğüm vallahi

Ayıptır yaaa, ayıptır günahtır. Böyle insanlara çirkef olacaksın. Ben bir kere gittim devlete , ne yüzüme bakan var ne cevap veren var. Özelde de ayrı bir hava. Sen böyle pislik insanları takma canını sıkma. İki canlısın sen , kimsenin kimseyi strese sokmaya hakkı yok.

Bana da oldu bu dediklerinin aynısı hamilelik nezlesi gibi bir şey bu c vitamini al bide Boğaz kaşıntısına pastil kullanın nane limon, ballı zencefilli bi de limonlu bi karışım yapın geçer Allah’ın izniyle ben öyle atlattım hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra oldu bende

Kızlar iştahınız ne durumda benim ki gitti bi şey kalmadı ancak meyve yiyebiliyorum yemekleri canım çekmiyor kendim evde yemek yapamıyorum ekşi şeyler canım istiyor sadece kilo da verdim 2,5 kilo kadar sabahları da çubuk kraker kahvaltım oldu artık

Bazen zamanı geri almak istersin ya işte şuan deli gibi istiyorum bazen şikayet ettiklerimiz bizim cennetimizmiş yaşadım gördüm daha hiçbirşeye şikayetlenmem hayatımda

Bu hafta yeni yeni koku hassasiyeti başladı. Sevdiğim şeyleri bile elimle geri iter oldum. Bazen üzülüyorum beslenemiyorum diye. Ama elimde olan birşeyde değil. Ivır zıvırla kendimi doyurmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…