- 19 Haziran 2018
- 185
- 182
- 35
Benm bugün netleşti 79.5 çıktı hcgMayıs Anneleri nasıl gidiyor Hamişlik :)
Ben 2015 mayos annesiym bi de bu yavrumda mayısa denk geldi mayıs güzel ya2018 mayıs annesiyim . Başlığı görünce ilk heyecanlarım geldi aklıma .
Gozun aydin canim masallah. Kacinci gunun?Benm bugün netleşti 79.5 çıktı hcg
Doktorum bana 2 hafta sonra gel dedi. Yani 5. Haftamin bitimindeArkadaşlar kese görülmesi için ne zamn dr gitmeyi düşünüyosnuz karından ultrasonda ne zaman görünür vajinal ultrason istemiyorum
Çatlatma iğnesindem sonraki 16. Günüm canm değer düşük gibi sanki de miGozun aydin canim masallah. Kacinci gunun?
Yok camim gayet iyi bir deger masallah. 2 gun sonra tekrar yaptir artisina bak sadece. Ben regl 7 gun kala yaptim 23 35 cikmisti, doktoruma sordum 2 gun sonra tekrarla en az 45,50 olmasi lazim.dedi. yaptirdim ve 85 cikti cok sukur. Benimle ayni gibi degerinde o yuzden sordum kacinci gun diyeÇatlatma iğnesindem sonraki 16. Günüm canm değer düşük gibi sanki de mi
Rahimin durumuna bakmak için yaptı sanırım birde ilk defa gittim o doktora onyüzden de görmek istemiş olabilir rahim kalın yumurtalıklar temiz sıkıntı yok dedi bende bugün ölçtürdüm 348 çıktı 2 gün önce 102 idiEvet yarın akşam tatilden dönerken hep verdiğim hastanede vericem kanı. Çok merak içindeyim,herhalde iyi ilerliyodur diye düşünüyorum,ama netleştiginde kendimi daha iyi hissedicem,insan kayıp yaşayınca niyeyse çok rahat olamiyo,birde Nisan'da kimyasal yaşamıştım çok ağrılarım oluyodu,bunda şuan okadar ağrım yok o yüzdende sağlıklı diye hissediyorum.ins yarın ve sonraki günlerde güzel haberler verelim burda.
Vajinal muayeneyi ne için yapmıştı doktorunuz
Bana 2 hafta sonra gel dedi yani 5 hafta bitip 6 ya girinceye denk geliyorArkadaşlar kese görülmesi için ne zamn dr gitmeyi düşünüyosnuz karından ultrasonda ne zaman görünür vajinal ultrason istemiyorum
Rahimin durumuna bakmak için yaptı sanırım birde ilk defa gittim o doktora onyüzden de görmek istemiş olabilir rahim kalın yumurtalıklar temiz sıkıntı yok dedi bende bugün ölçtürdüm 348 çıktı 2 gün önce 102 idi
MerhabaHerkese merhaba
Evet canım doktorda öyle diyor değerin kaç olduğu değil artışı önemliymiş. Medicalparkta bir doçente gittim çok beğendim ona devam edicem Allah nasip ederse. Düzenli artarsa hiçbir sıkıntı yoktur dedi. Hamileliğini 1 le öğrenip yükselenler varmış :) reglimi 3 gün geçti ben bu ay geç yumurtladım bide geç döllendi sanırım regle 2 gün varken 23 ile öğrendim. İnşallah bu gece güzel haber alacaksın hiç kasma kendini bebiş iyi annesiÇok güzel artmış gözün aydın birde regl şuan kacgun geçiyor ortalama, yazdıysan hatırlayamadım , benimde 4 gün önceki değere yakın ordan kendimi hesap ediyim dedim. Senin adına çok sevindim,masallah
Bir arkadaşim vardı reglsini bir gün geçince değer 1000 kusurlerdeydi erken yumurtlama olmustu sanırım, birde kişiden kişiye defisiyomus bu değerler öyle derler
Evet canım doktorda öyle diyor değerin kaç olduğu değil artışı önemliymiş. Medicalparkta bir doçente gittim çok beğendim ona devam edicem Allah nasip ederse. Düzenli artarsa hiçbir sıkıntı yoktur dedi. Hamileliğini 1 le öğrenip yükselenler varmış :) reglimi 3 gün geçti ben bu ay geç yumurtladım bide geç döllendi sanırım regle 2 gün varken 23 ile öğrendim. İnşallah bu gece güzel haber alacaksın hiç kasma kendini bebiş iyi annesi
Herşey iyiykende yüzüme bakmayan doktorlar gördüğümden yakın geldi herhalde birde herşeyi anlatması güzel geldi. Doktorun içe sinenini bulmakta zor. Göğüslerim dokununca acıyor kasık ve bel ağrım aşırı bulantım var sanki tüm dünya kokuyor akıntım hiç yok ama yumurtlamadan bir hafta sonra kesildi sende başka ne belirtiler var? çok fena diş ağrısı çekiyorum gece en son oturdum ağladm bebeğimin haberini doya doya yaşayamadım daÇok teşekkür ederim güzel sözlerin icin, inşallah hepimiz iyi haberler alalim,benimde kafamda bi doktor var, kanım çok ısınmıştı ona gidicem, tabi doktorun iyiliği riskli durum yaşadığında ilgisinden belli oluyor,herşey iyiyken çok anlaşılmıyor, Allah gonullerimize göre versin inşallah.
Benim göğüsler acimaya başladı hiç acı yoktu regl olmadan önceki acı gibi sabah farkettim,hafif bel ağrım var, sende varmı bu tarz durumlar
Herşey iyiykende yüzüme bakmayan doktorlar gördüğümden yakın geldi herhalde birde herşeyi anlatması güzel geldi. Doktorun içe sinenini bulmakta zor. Göğüslerim dokununca acıyor kasık ve bel ağrım aşırı bulantım var sanki tüm dünya kokuyor akıntım hiç yok ama yumurtlamadan bir hafta sonra kesildi sende başka ne belirtiler var? çok fena diş ağrısı çekiyorum gece en son oturdum ağladm bebeğimin haberini doya doya yaşayamadım da
27 bitiyor yakında benim hemen hemen aynı belirtiler sanırım tek fark benim yemek yiyince bulanıyor yemezsem pek yok. Bol bol süt peynir yumurta tüketmemiz lazımmıs ah veledler şimdiden peşlerine düşürüyorlar :)Kasik ağrısı arada hafif,bu sabah itibariyle goguslerime dokununca acı,ve bel ağrısı oldu. Sabah midemde bulaniyodu kahvaltı edince gecti.demekki genel aynı belirtiler var hepimizde, yaş kaçtı ben 34 e yaklaşıyorum :)
27 bitiyor yakında benim hemen hemen aynı belirtiler sanırım tek fark benim yemek yiyince bulanıyor yemezsem pek yok. Bol bol süt peynir yumurta tüketmemiz lazımmıs ah veledler şimdiden peşlerine düşürüyorlar :)
Olur mu hiç gayet normal yaşınız geç kalınmış birşey yok yeterki sağlıklı sıhhatli doğsunlarSüt peynir yoğurt yumurta çok tuketirim,sağlıklı besleniyorum çok şükür, inş böyle devam eder gebelikte de. Sizin yaşı görünce baya geç kalmış hissettim kendimi :)
Selam canım hoşgeldin :)Selam kızlar.Bende geldim aranıza.