- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
Canim kac gundür okuyorum yazilanlari ama bir turlu yazamadim.Soktayim rüyada gibiyim.sizdr durumlar nasılSelam canım hoşgeldin :)
Selam kızlar.Bende geldim aranıza.
Olur mu hiç gayet normal yaşınız geç kalınmış birşey yok yeterki sağlıklı sıhhatli doğsunlar
Merhaba Hanımlar. Ben de gebeligimi bu hafta ogrendim sizler gibi. Ama ultrasonda gorene kadar rahat edemeyeceğim sanırım. Bu ikinci bebeğim. İlkinde çok rahattım ama şimdi gebelik hakkında daha çok sey bildigimden dolayı olsa gerek bilakis daha tedirginim.
Bende ultrasona gitmedim henüz.Garanti olsun diye bekledim haftaya gideceğim.Merhaba Hanımlar. Ben de gebeligimi bu hafta ogrendim sizler gibi. Ama ultrasonda gorene kadar rahat edemeyeceğim sanırım. Bu ikinci bebeğim. İlkinde çok rahattım ama şimdi gebelik hakkında daha çok sey bildigimden dolayı olsa gerek bilakis daha tedirginim.
Allah tamamına erdirsin :) bende bir kere kimyasal yaşadım o yüzden tedirginim, kimyasal olan gebeligimi öğrendiğimde havalarda uçuyodum, tüm aileme haber vermiştim , şuan daha temkinli tüm kimse bilmiyor keseyi görünce soylicem :) ne kadarlık bebeginiz
Kızlar ben çok uyuyorum ya.Sizde de var mi? Ben böyle uykum bilmiyorum ya kafami koydugum anda rüya alemindeyim.işten eve zor atiyorum kendimi.
Teşekkür ederim. Hepimiz bu süreci hayırla sağlıkla tamamlayalım inşallah. İlk bebeğim 10 aylık henüz 4 haftalık hamileyim.
Bende ultrasona gitmedim henüz.Garanti olsun diye bekledim haftaya gideceğim.
Aynen.en fazla 8 saat uyurdum şu an 10 11.ve uyanikken bile uykuluBende hemen yoruluyorum ama sıcaklardan diye düşünüyorum,gerçi baya da uyuyorum 10-11 saat falan :)
İnşallah . Allah isteyen hakeden herkese bu duyguları yaşatsın hayırlısı ileİkiz gibi büyürler birbirlerinin arkadaşı olurlar çok guzel :)
Kesinlikle. İlk gebeligimde ogrendikten 10 gün sonra gitmistim hem keseyi hem bebeği görmüştük hem de kalp atışını duymuştuk . Keşke sabredebilsek. Beklemek büyük avantaj. İnşallah hepimiz o güzel sesleri duyarız .
Amin inşallah, hcg değeri kaç olmalı hem kese hem kalp atışı için acaba,en güzel ikisi birden ama sabredemiyoeuz :)
Kasıklarım ağrıyor biraz yatınca geçiyor sizde var mı kasık ağrısı genelde sağ taraf ağrıyo bebek orda herhalde. Sizin hcg kaçtı?Canim kac gundür okuyorum yazilanlari ama bir turlu yazamadim.Soktayim rüyada gibiyim.sizdr durumlar nasıl
S.a canım bende aynı durumdayım birden uyku basıyor ve ne ara uyuduğumu bile anlamıyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için ❤Kızlar ben çok uyuyorum ya.Sizde de var mi? Ben böyle uykum bilmiyorum ya kafami koydugum anda rüya alemindeyim.işten eve zor atiyorum kendimi.
S.a ne yaptınız test sonucun inşallah iyi çıkmıstır. Hayırlısı olsun hepimiz için❤bende bu gece saat 12de yeniden ölçüm yaptiricam 48 saat olucak..141 cikmisti degerim ve bi kere kanamam geldi hayırlısı olsun insallah benim ikinci olucak ilkler cok heyecanli oluyo kızlar cok haklisiniz (=
evet canim ya benimde sol tarafıma oluyor.arada bir geliyor sonra geciyor.dedigin gibi yatinca geciyor. hcg 9300 falandı iki gün önceKasıklarım ağrıyor biraz yatınca geçiyor sizde var mı kasık ağrısı genelde sağ taraf ağrıyo bebek orda herhalde. Sizin hcg kaçtı?